Според Leak: CoD Modern Warfare получава нов сезон - с това съдържание

В Shooter Call of Duty: Modern Warfare изглежда отново наистина вълнуващо. Добре известен ликер намери информация за предстоящия сезон 7.

Ето как стоят нещата с Modern Warfare: Играта стана много по-тиха след излизането на CoD: Cold War. Сезон 6 се появи там в края на септември 2020 г. и това беше последният път с наистина дебело съдържание.

След това много играчи имаха чувството, че се фокусират върху Студената война и пренебрегват модерната война или дори умишлено я влошават.

Сега може да стане вълнуващо отново, тъй като ликерът е намерил информация за сезон 7 и много ново съдържание, което може да влезе в игра скоро.

Това може да е в предстоящия сезон 7

Това разкрива течът: Има някои новости в изтичането от YouTuber "TheGamingRevolution ". Според неговите изявления те трябва да бъдат отбелязани с „Сезон 7“. Те включват:

  • Два пакета с нови символи - те се въртят около добре познатите символи на CoD Сапун и Искри, като Сапунът е икона на MW
  • 4 нови мултиплейър карти
  • Повече информация за 3 нови оръжия, които вече са изтекли предварително
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube В това видео клипът представя своите открития.

Това трябва да са новите карти: 2 от новите карти ще влязат в игра за режим 2vs2 Gunfight. Те се наричат ​​Townhouse and Drainage. Една от двете карти трябва да намеква за мисия на кампанията.

Друга карта трябва да се нарича "Al Raab Airbase" и да бъде напълно нова за мултиплеър. Според теча трябва да е голяма външна карта с хангар в средата.

Последната нова карта се нарича “Killhouse ”. Той датира от 2007 г. и Call of Duty 4. Засега той е представен само в Call of Duty: Mobile и вече може да отпразнува и пускането си в Modern Warfare.

Това са намерени оръжия: Първото нещо, което трябва да направите там, е пистолетът Сиков. Той вече е открит неправилно в Warzone и също се появява в течовете за Modern Warfare.

Имаше и нова информация за CX-9. SMG също се появи в частите на CoD и трябваше да бъде активиран чрез предизвикателство, преди да бъде официално публикуван.

И накрая, става въпрос за RAAL MG. Има и повече информация за това. Като цяло са намерени начини и за трите оръжия как да ги отключите в Modern Warfare.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter Още през ноември 2020 г. разработчик каза, че ще дойде ново съдържание.

Какво означава това за Modern Warfare? Ако изтичането е правилно, скоро може да има ново съдържание за стрелеца и играта може да бъде вълнуваща отново.

Интересно е също, че сезон 2 на CoD Cold War скоро ще започне. Ако донесете ново съдържание за Modern Warfare едновременно или малко по-късно, тогава можете да се състезавате със себе си.

Трябва да имате предвид, че: Засега това е само теч. Най-важното обаче е TheGamingRevolution, който в миналото правилно прогнозира много неща, свързани с Modern Warfare и Warzone. Така че погледнете информацията с известна доза скептицизъм, но имайте предвид, че скоро тя може да бъде вълнуваща отново в Modern Warfare.

Кога трябва да дойде сезон 7? Няма конкретна дата за него. TheGamingRevolution обаче вярва, че досега може да е на 11 март. Според няколко други надеждни участници, по-голямо събитие също трябва да се проведе там в Warzone.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Какво още се случва? В момента става наистина вълнуващо в Студената война и Warzone. Там беше обявен сезон 2, който трябва да промени картата в CoD Warzone и да въведе 2 нови режима.

В допълнение, много ще се промени в зомби режим. С избухването излиза съвсем ново преживяване със зомбитата и продължава историята там. Така че можете да бъдете любопитни. Цялата информация за новия зомби режим можете да намерите тук:

CoD Cold War потвърждава огромен режим на зомбиране - Ето как работи Outbreak

Източник (и): Dexerto