LoL носи страхотна нова система за напредък "Eternals " - трябва да знаете, че

В нова актуализация League of Legends внесе нова прогресивна система на тестовите сървъри. Това са "Вечните", които ви показват специални успехи и статистика за индивидуалните шампиони.

Какво представляват Вечните?

The Eternals ви показват специални постижения, които можете да постигнете с вашите шампиони. Те са разделени на различни видове.

Какви видове вечни съществуват?

Има два вида:
- Обикновените вечни документи документират общо игрово съдържание като убийства или разрушени сгради.
- Unique Eternals, от друга страна, имат специални постижения, съобразени с всеки шампион. Например с Лий Син трябва да правите ритници отгоре (да подскачате противниците и да ги ритате назад).

Как да стигнем до Вечните?

Можете да закупите Eternals в различни опаковки. Някои са за валутата в играта Blue Essences, други за Riot Points, които можете да си купите за истински пари.

Кога се появяват Вечните?

Както се очакваше, новата функция беше пусната с Patch 10.5 на 4 март.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Купете и отключете Eternals

Какво струват вътрешностите? The Eternals първоначално се предлагат в първоначално издание и в първо издание. Можете да ги закупите поотделно за всеки шампион или в пълен пакет:

 • Казва се, че стартовата версия ще струва 2500 сини есенции или 225 RP на шампион. Целият пакет се предлага за 14 750 сини есенции или 1350 RP (около 10 евро)
 • Първото издание ще струва 600 RP на шампион или 5850 RP (около 45 евро) в общия пакет.

Също така има възможност да печелите вечни капсули чрез класирани игри. Те съдържат трески, с които можете да отключите стартовото издание на отделни шампиони.

Ето как изглеждат Вечните в играта

Какво съдържат изискванията? И двете издания съдържат три Вечни на шампион, като първото издание гарантира, че съдържа три уникални Вечни. Това обаче трябва да е различно за предстоящите сетове.

Стартовото издание, от друга страна, винаги съдържа трите общи вечни:

 • Убива / помага
 • Разрушени сгради
 • Epic Monsters Killed (Herald, Dragon, Baron)

Какви уникални вътрешности има? Списъкът с уникалните Вечни е дълъг. Всеки шампион има три от тях в този момент. Например като Владимир трябва да:

 • Удряйте няколко (2+) противникови шампиони с "Кръвна чума " (R).
 • Използвайте "трансфузии " (Q), подсилени от "кърваво-червена интоксикация " (QP) срещу противници.
 • Избягвайте изстрели с умения с "Локва кръв " (W).

Пълен списък на всички уникални Вечни можете да намерите в този PDF.

Ето как изглеждат вашите постижения на екрана за зареждане

Важни етапи и награди

Какви награди носят Вечните? С приключването на постиженията ще получите важни моменти. Тези етапи носят различни награди:

 • Личните рекорди се записват за достигане на 5 етапа. Ако победите някой от тях, тази игра ще бъде споделена с всички играчи.
 • Вашата емоция за първенство ще бъде надстроена за първи път за достигане на 15 етапа. Тази емоция ще бъде разширена отново с допълнителни постижения.
 • Освен това вашите постижения се показват на началния екран (както е на снимката по-горе).

Така че вечните предлагат много нови задачи и постижения, които можете да спечелите. Ще ви мотивират ли в дългосрочен план?