Треньорът на LoL подиграва Fnatic: "Шансът е голям, че ще пробият "

В League of Legends имаше редица трансфери на играчи от професионалните отбори през последните няколко седмици. Ходът от Мартин "Rekkles " Ларсон предизвика най-голяма сензация. Треньорът на G2 Esports, Фабиан "GrabbZ " Ломан, беше попитан за това. Не можа да устои на плъзгане по Fnatic.

Какво казва GrabbZ? Интервю с Invenglobal беше за бъдещето на G2 Esports, преминаването от Rekkles към отбора и заминаването на Лука "Perkz " Perković за Cloud 9. Треньорът отговори на въпросите много открито и лесно.

Той признава, че 2020 г. не е била лека година за отбора, но и не само заради Корона. Според Grabbz в отбора липсваха феновете и вълнението около тях. Ще седите в хол и ще получавате трофеи там.

Още през 2019 г. можете да видите, че много отбори са разбити под натиска на турнира и играят пред публиката. Играчите на G2, от друга страна, се заблуждаваха и изглеждаха много по-спокойни.

Интервюто обаче разглежда и текущите промени в екипите. И в този момент GrabbZ се заблуждаваше. Можете също да гледате интервюто в YouTube:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

GrabbZ възхвалява Rekkles и Perkz, клевети Fnatic

Как GrabbZ говори за Fnatic? В интервюто GrabbZ подчертава, че Rekkles е перфектният AD носител за G2 esports:

Водили сме дълги разговори и начинът, по който той вижда играта, ни устройва доста добре. Никой не се тревожи за перспективата по време на игра, всички знаем, че той ще бъде най-добрият AD Carry в Европа с нас.

GrabbZ обаче вижда и възможността Rekkles да има затруднения с другите играчи от G2 по отношение на личността. В края на краищата те много се заблуждават, което не е задължително да върви с Rekkles. Треньорът специално влиза в Jankos:

По-скоро става въпрос за това как той ще се впише в отбора, но имаме и сериозни моменти в тренировките, когато сме малко по-тихи, докато Янкос яде захар в дните на мача и след това изчезва и целият отбор е в добро настроение.

Не се притеснявам, защото с Чудесата сме мълчаливи хора, така че Реклес няма да е първият човек, който не продължава да тича из къщата и да крещи. Мисля, че ще пасне идеално.

Треньорът също така подчертава, че играчите не идват в G2, защото там печелят най-много пари:

Едно нещо, което ме дразни, е въпросът за парите, които G2 би трябвало просто да купи на играчите, въпреки че те идват при нас поради атмосферата, околната среда и за тях това се отплаща. Ето защо те идват при нас.

Rekkles и Caps играха заедно във Fnatic през 2018 г. През 2021 г. те се събират отново, този път в G2 Esports.

Какво казва той на Fnatic? GrabbZ се съжалява за най-яростния конкурент на G2, Team Fnatic. Според него те губят своя крайъгълен камък и Rekkles е труден за замяна.

Треньорът подчертава, че Rekkles е преди всичко силен психически играч, който също може самостоятелно да реши игра в късна игра. GrabbZ обаче не може да устои на плъзгане:

Разбира се, те [Fnatic] могат да попаднат на второ място, но има голям шанс да проникнат, особено ако първите няколко седмици не вървят добре.

GrabbZ спекулира, че Rogue и MAD Lions ще бъдат силно ангажирани на второ място. Той е сигурен само за първото място. Дори треньорът да не предположи, че ще се раздели 18-0, той вижда отбора си на първо място.

Повече за текущите промени в LoL на MeinMMO:

  • Въздействие на Genshin: Течовете за актуализация 1.2 показват нови герои и снежни области
  • Проверките на играчите проверяват в Genshin Impact - Invest veteran на стойност € 12 500
  • Разработчиците на Geshin Impact разкриват кой е най-популярният герой

Perkz също получава похвала: В допълнение към Rekkles, в интервюто се споменава и бившият играч Perkz. Той премина от G2 Esports към американския отбор Cloud 9 за трансфер от 5 милиона долара тази година.

GrabbZ предполага, че Cloud 9 ще доминира в LCS, само заради Perkz:

Perkz ще укрепи целия регион. Започвайки със соло опашката, той ще покаже, че NA One Trick Ponies всъщност трябва да се адаптират. Той просто има онази аура, която кара всички да се стараят.

Мисля, че Cloud9 ще бъде наистина, наистина силен. Също така вярвам, че той ще бъде най-добрият среден лайнър в НС веднага, без съмнение за това.

На международни турнири GrabbZ дава шанс на американския отбор само ако мета говори за тях. В противен случай останалите региони също трябва да доминират през 2021 г., както вече се случва през последните години.

Източник (и): Invenglobal