LoL: Уволнен разработчик е имал такъв в чай, когато е обидил стример

Когато бившият служител на LoL обиди стримера, той вече беше изпил няколко уискита. Той разбира решението на своя работодател и иска да отиде в клиника за рехабилитация.

Миналата седмица служител на Riot беше уволнен за публично изказване с презрение за играч. В интервю бившият служител обяснява, че е бил пиян в ситуацията и сега иска да се регистрира в клиника за рехабилитация. Там той иска да стигне до дъното на навиците си за пиене.

Той може напълно да разбере решението на бившия си работодател да го уволни. Той би направил същото.

Беше изпил "няколко прекалено много уиски"

В интервю за списание RolligStone Арън Рътлидж обяснява, че уважава решението на Riot. Rutledge беше водещ дизайнер на League of Legends и беше особено негативна общност наскоро. В сървър на Discord той се изрази изключително пренебрежително към стримера "Tyler1 ".

В RiotGames Rutledge работи по важни проекти като новата система Honor, новата селекция на шампиони и актуализацията на клиента. Но как се получи това "подхлъзване " срещу Тайлър 1?

На този ден Рътлидж залага с приятелите си. "Имах няколко прекалено много уиски и реших да проверя няколко чат стаи, за да видя кой все още е буден." След това започна дискусия за Тайлър1 и аз го изстрелях. "

Доскоро Тайлър1 се наричаше най-токсичният играч на сцената на Северноамериканската лига на легендите. Той стана известен със своето провокативно, грубо поведение спрямо други играчи в LoL. Над 20 от акаунтите му вече са забранени от сървърите на LoL.

Източник: Reddit / u / Soullezzz

Рътлидж също беше ангажиран с общността в работата си и затова познаваше Тайлър1. Той използва сървър Discord, свързан с подредактирането на League of Legends и остави емоциите му да се развихрят. Освен всичко друго той пише:

„Така или иначе ще умре от предозиране на кокаин или рак на тестисите от всички стероиди.“ Или „Знаеш ли колко глупости трябваше да изтърпя заради него?“ Трябваше да прекарам няколко часа от работния си ден с неговите глупости. "

Оставката не изненада

Коментарите му от сървъра на Discord бързо привлякоха вниманието на Reddit. „Пияният ми аз реши, че трябва да се защитавам. И по особено глупав начин. Когато се събудих на следващата сутрин, едвам си спомнях какво казвах. След това написах извинението си. "

Той се извини на Reddit, играчите на LoL и Tyler1 лично. Би искал да се извини от сърце от грешката си. Коментарите бяха неподходящи и никой не заслужаваше да чуе подобно нещо (особено от служител на Riot), пише Rutledge.

Тайлър1 отговори благосклонно на извинението си: Мамка му се случва.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

В неделя Рътледж говори с мениджъра си и екипите за комуникация в Riot. Там беше казано, че проблемът ще бъде решен вътрешно. "Не е изненадващо и заслужено оставката ми дойде в понеделник сутринта", обяснява той.

Сега иска да се погрижи за проблемите му с алкохола

Рътлидж установил, че алкохолът го кара да се държи арогантно и неадекватно. Положителното е, че сега той иска да му се помогне с проблема с пиенето. Сега той иска да работи върху себе си.

„Ще се регистрирам в клиника за рехабилитация и ще разбера как пиенето ми може да доведе до това.“ Когато се прибере вкъщи, първо иска да работи на свободна практика. Но голямата цел е да се върнем към работа в игралната индустрия.

RiotGames дава шанс на Tyler1 да се докаже. Ако неговите LoL акаунти са "чисти", той може да се върне в играта

Източник (и): Rollingstone.com