LoL-Profi показва какво наистина може да направи новият шампион Viego

Корейският League of Legends професионалист Lee "Faker" Sang-hyeok показа на живо на живо колко силен е най-новият шампион. Там той играе Viego в midlane.

Колко силен е новият шампион? Viego беше пуснат през януари и има специални пасивни способности. Така той може за кратко да завладее противниковите шампиони, в чиито убийства е участвал. Това също му дава достъп до съответните умения.

Според LeagueOfGraphs обаче процентът му на победа е управляем. Дори в класирани мачове на платина и повече, той печели само 49% от мачовете си. Следователно новият шампион не е основно преодолян и няма гаранция за победи.

Професионалният Faker на LoL, който беше представен като бог от самия Riot, успя да призове потенциала на Viego в екипна битка в средата. В по-дълга битка той успя да получи 3 асистенции.

Faker едва оцелява 4v3, като се възползва от няколко мъртви шампиона

Какво може да се види в клипа? Faker се бие в средата с шампиона Viego срещу Касиопея. В битка той получава подкрепа от своя ботлан, а в същото време Касиопея получава помощ от топлана и джунглата. Така се развива 3v3, по-късно дори 4v3.

В края на дългата битка остават само Faker и неговият топ планер. Това се дължеше и на факта, че неговият ботлан беше малко непохватен по време на битката под кулата. Можете да видите клипа тук:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Как го прави Faker? Първо скача на Касиопея със своето „W“ и използва своето „Q“ и Ultimate, за да я убие. Тогава той поема уменията на Касиопея със своя пасив.

С тези умения той се бие срещу топ планиращия Aatrox, който убива двамата съотборници на Faker след телепортиране и го свежда до няколко житейски точки. Професионалистът обаче може да се спаси, като използва отново своя Ultimate и отскочи с него, докато се превръща обратно във Viego.

След като Гнар беше дошъл при Faker като допълнителна помощ, последният реши отново да влезе в битка и да атакува Aatrox и вражеските гробове.

Побеждавайки Aatrox, той отново пое способностите му и зашемети Грейвс. В крайна сметка той се преобрази обратно във форма, избягвайки възможни повреди от кулата.

Повече за LoL на MeinMMO:

  • Докато еспортът умира във Fortnite, LoL продължава да бъде силен - това, което ги прави различни?
  • LoL: Ето как работи новото събитие "Lunar Beast " и тези кожи са налични
  • Това са най-добрите предмети в Сезон 11 за всяка позиция

Какво показва Faker с видеото? Шампионът Viego има много потенциал, но вие също трябва да вземете много решения. След всяко убийство имате шанса да поемете способностите на убития шампион и по този начин да избегнете времето за презареждане и да нанесете изненадващи щети.

В същото време обаче не получавате повече житейски точки и трябва да внимавате с тях.

В момента Viego все още е затворен за състезателната League of Legends. Новите шампиони се освобождават там само след няколко седмици. Но в момента има много индикации, че Viego винаги ще бъде играна или забранена в турнири в бъдеще.

В турнирите джунглите обикновено са твърде силни в момента. Това вече беше показано от Мондиал 2020. Следователно разработчиците сега планират корекция:

Riot казва: Позицията в LoL е твърде важна - затова идва нерв

Източник (и): Dotesports