LoL играчът пропуска страхотен 1v5 Pentakill и всички зрители страдат с него

В подредактирането на League of Legends потребителят crookedjoker публикува видео, в което почти постигна пентакил. Но в крайна сметка от всички хора противниците осуетиха плановете му.

Какво стана? Играчът беше навън в противниковата джунгла с новия шампион Виего. Там той постепенно се сблъсква с вражески играчи, които успява да елиминира самостоятелно:

  • Първо той се състезаваше срещу Vi и Aatrox, които вече бяха влезли в битката чрез предишен двубой с малко по-малко житейски точки и без заклинанието "Flash".
  • След това той видя противниковия AD-Carry Lucian. Всъщност не беше сам, но умря толкова бързо, че поддръжникът му Тарич не можа да му помогне.
  • Тогава самият Тарич умря от способностите на Луциан, които кривият жокер беше погълнал с Виего.
  • След това последният 1v1 между Viego и Katarina.

Но това убийство на всички неща не беше предоставено на играча. Защото противниковият отбор, който вече беше доста назад преди битката с Виего, се отказа.

С успешното гласуване за предаване играта приключи и на кривия джокер му беше отказано пентакила.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Reddit, което допълва статията.

Показване на съдържанието Reddit Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Reddit

"Наистина трябва да полудееш, брато"

Как протичат реакциите?? Видеото получи над 620 гласа за и сега беше в топ 5 на подредактирането. В коментарите зрителите изразяват съжалението си към играча:

  • Sk8thunder пише: "Очаквах странна грешка от Viego, при която последното убийство отива на един от враговете, но това просто боли много повече."
  • LogicalOcelot очаква геймърът да полудее: "Наистина трябва да полудееш, брато."
  • Потребителят със затлъстяване може да разбере болката точно според собственото си твърдение: “Същото нещо ми се случи миналата седмица в Urgot по време на моите промоции. Болката, когато видите гласа за предаване в чата и знаете, че няма да успеете навреме. "

Повече за LoL на MeinMMO:

  • Шалке 04 може да загуби отбора на LoL, защото футболистите играят толкова зле
  • LoL: Казват, че гениалният треньор е задавил играчи - така приключи съдебната драма
  • Докато еспортът умира във Fortnite, LoL продължава да бъде силен - това, което ги прави различни?

Как реагира играчът?? За кривия джокер това би било първото Pentakill с Viego. Но не закъсня. Само един ден по-късно той публикува още едно видео, където успява в Пентакила.

Този път обаче имаше много помощ от останалите играчи.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Reddit, което допълва статията.

Показване на съдържанието Reddit Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Reddit

Защо Pentakill е толкова специален? Пентакилът е най-доброто нещо, което можете да направите в LoL. Това означава, че всичките 5 врага са елиминирани за нула време. Възклицанието, което след това може да се чуе в играта, е целта на много играчи.

Досадно е, когато ви откажат този много специален момент. Обикновено това се случва, защото друг играч получава едно от убийствата. Тук пентакилът беше предотвратен от задача, която е рядка.

Един случай, който се среща още по-рядко, е двойното пентакил. Един такъв клип също стана вирусен в reddit:

Тази отборна битка в LoL е може би едно от най-редките събития в играта