LoL представя 4 нови шампиона за 2021 г. - това вече знаем за Viego

В началото на новия Сезон 11 в League of Legends имаше голямо събитие за анонс. Представени бяха предстоящите шампиони за 2021 г., включително Viego, който ще се появи след няколко седмици.

Какви нови шампиони има? През 2021 г., както и през предходната година, трябва да бъдат освободени 6 нови шампиона. Във всяка позиция се появява по един шампион, както и допълнителен шампион за средата, където убийци и магьосници намират място.

Първият нов шампион трябва да кацне върху тестовата среда PBE за малко под 2 седмици. Това е Виего, падналият крал (снимка на корицата).

Оръжието му, Острието на разрушения крал, повечето от вас вероятно ще знаят и вече са го купили. Предвижда се да бъде пуснат с кръпка 11.2 и неговите възможности вече са известни.

Какво знаем за останалите шампиони? Освен Виего се казва, че има още трима шампиони, свързани с него. Засега обаче е споделена малко информация за тях:

 • Вторият шампион през 2021 г. ще се превърне във вълшебен боец ​​за горната лента. Тематично това трябва да е свързано с „Шивашки и дрехи ”.
 • Следващият шампион става артилерийски маг в средата. Това трябва да мине без луди скокове или много екшън, но се върнете малко към корените. Reddit спекулира, че това е Norra, yordde и господар на Yuumi. Това се вписва в настоящата история, защото той си проправи път до Островите на сенките със страници от книгата на Юуми.
 • Шампион номер 4 ще бъде поредният AD носител. Подобно на Сена, този трябва да скъса с традициите и да има необичаен стил на игра. Как точно изглежда това не е известно.

В допълнение към новите шампиони се предвиждат и актуализации на старите. Така че обещаната актуализация на Dr. Mundo, както и гласуване, при което можете да гласувате за следващата голяма преработка.

Това се промени за сезон 11 в LoL:

 • LoL променя много елементи с нова кръпка - играчите са напълно извън пистата
 • LoL планира голям нерв за критични попадения, но играчите искат да се отърват от механиката веднага
 • Това са най-добрите предмети в Сезон 11 за всяка позиция

Виего звучи като силен убиец

Riot Games пуснаха своите умения онлайн малко след обявяването на новия шампион. Виего изглежда се превръща в нов убиец и има интересна пасивна способност, която използва, за да поеме контрола над вражеските шампиони:

 • Пасивна способност - господство на владетеля: Viego може временно да завладее вражеските шампиони, които е участвал в убийството, и да се излекува за част от техния максимален живот. Докато Viego притежава друг шампион, той ще спечели същите предмети, атаки и способности (с изключение на крайния) като този шампион и ще може да хвърли собствения си краен Heartbreaker веднъж безплатно. Също така, скоростта на движение на Viego се увеличава, докато се придвижва към противниковите шампиони.
 • В - Острие на сваления крал - пасивен: При попадане атаките на Viego причиняват процент от текущото здраве на целта като допълнителни щети. Когато Виего атакува враг, който наскоро е ударил със способност, той ще удвои тази атака. Вторият удар открадва живота на целта, вместо да нанася нормални щети, но въпреки това предизвиква ефекти при попадение и може да нанесе критичен удар. Тази пасивна способност продължава, когато Viego завладее друг шампион. активен: Виего намушква с острието си напред, нанасяйки щети на всички врагове, които удари.
 • W - спектрален воал: Viego се зарежда, скача напред и отприщва изблик на мъгла, която зашеметява и уврежда първия ударен враг. Продължителността на зашеметяването и обхватът на мъглата не се увеличават с продължителността на заряда, щетите и обхватът на скока не се увеличават.
 • E - Пътят на скръбта: Viego гарантира, че вълна от черна мъгла се разпространява около близката стена. Докато Виего е в мъглата, той е маскиран и му се дава скорост на атака и движение.
 • R - сърцеразбивач: Viego ще остави всички трупове, притежавани в момента, и ще се телепортира напред, за да атакува вражеския шампион с най-ниския процент на живот в обсега му и да му нанесе допълнителни щети въз основа на изчезналия му живот. Други врагове в обсега се отблъскват.

Можете също да проверите пълните възможности в това видео от канала на SkinSpotlights в YouTube:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Виего звучи ли толкова силно във вашите очи? И очаквате ли с нетърпение новия шампион или ви писна от убийци? Уведомете ни в коментарите.

Като част от събитието Riot Games говори и за другите си игри:

 • Новият LoL Wild Rift трябва да получи режим ARAM и 2 нови шампиона на месец
 • Официална серия от турнири е планирана за играта на карти Legends of Runeterra
 • Auto Chess TFT, от друга страна, ще получи настройки 5 и 6, както и турбо режим през 2021 година.

Всички тези промени се вписват в концепцията за LoL, която вече може да представи някои успешни отделяния.

В допълнение към новия сезон на игрите, електронният спорт стартира и нов кръг в LoL. Много погледи са насочени към американския LCS, защото той е променил формата си:

Европа и Азия са твърде добри в LoL - затова Америка променя формата на турнирите си