Отмъстителите на Marvel най-накрая предлагат ново съдържание, но само в умалена форма

Отмъстителите на Марвел всъщност трябва да спечели сърцата на феновете с много ново съдържание. Но новото съдържание за Кейт Бишоп няма да бъде пълно в началото. Разберете тук на MeinMMO какво предстои и какво все още липсва.

Ами новото съдържание? Първият DLC за Отмъстителите на Marvel е за стрелеца Кейт Бишъп. DLC всъщност трябва да се появи през месеца след пускането на Marvel's Avengers, но няма да се появи на сървърите до 8 декември 2020 г..

Но дори и след такива масивни отлагания, освобождаването все още не е окончателно. Защото част от обещаното съдържание все още липсва.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

"Кейт Бишъп ”- DLC без лабораториите за шефове и клонинги на ниво Омега

Какво идва и какво липсва? Всъщност DLC на Kate Bishop трябва да предлага следното съдържание:

  • Новият супергерой Кейт Бишоп, наследник на Hawkeye
  • Историята „Taking AIM“, която започва веднага след края на кампанията
  • Супер адаптоидът като нов противник на шефа
  • Новата мултиплейър мисия, зададена в лабораториите за клониране на AIM

Разработчиците обаче наскоро обявиха в туит, че няма да го приготвят навреме.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Съответно само самата героиня и историята ще бъдат готови за използване за освобождаването на 8 декември. Битката на шефа на ниво Омега и лабораториите за клониране на AIM още не са готови. Какво точно се обърка там и какво все още трябва да се подобри, не беше разкрито.

Тогава кога ще дойде останалата част от DLC?? Те не искаха да разкрият това и на разработчика. В чуруликането се казваше само „възможно най-скоро!“ Това е ясна стъпка назад, тъй като наскоро издателят обяви, че иска да спаси болната игра с много ново съдържание.

Ето как реагират играчите: След като DLC отдавна идва, някои фенове са много разочаровани:

  • LT9 (чрез Twitter) има достатъчно закъснения: „Всичко, което винаги казвате, е СКОРО, СКОРО, СКОРО. От време на време може да чуем ОЧАКВАНЕ СКОРО. Бла бла бла бла. Играта умира, ако вече не е мъртва. "
  • Muertoweidro бавно се насити в Twitter: “Искате да ви простим и да дадем на тази игра втори шанс? След това уволнете изпълнителния директор или който и да е, който по дяволите взе всички решения относно това какво съдържание трябва да бъде в тази игра. Вземете някой, който е квалифициран и тогава можем да започнем отначало. "
  • BUMGOD в Twitter също няма повече жал: "Няма милост за алчни, умишлено прекъснати сервизни игри на живо! "

Други защитават разработчиците или имат ограничено разбиране:

  • Брус Уейн казва в Twitter: "Бихте ли спрели да мразите играта?" Наистина се опитва да се подобри и го влачите надолу! "
  • A.J казва в Twitter: "Разбирам, че има закъснения, но играта се разработва от 5 години и мисля, че бавно печелим малко повече съдържание."
  • Алекс също така разбира чрез Twitter, че в крайна сметка в Калифорния е имало горски пожари в допълнение към Corona: „Всички трябва да си дадете ясно да се разбере, че разработчиците правят всичко възможно за тази игра, че нещата се случват и че 2020 г. беше объркана година. Имаше неуспехи, разбира се, но това не е изцяло тяхната вина. Не забравяйте, че те са в Калифорния, където се случиха тези пожари и Ковид все още е там. "

Времето на отложеното DLC съдържание на Avengers е изключително лошо. Защото само 2 дни по-късно, на 10 декември, ще бъде пусната дългоочакваната RPG Cyberpunk 2077 и силно очуканите отмъстители на Marvel ще станат още по-трудни за спечелване на загубени играчи. Според последните данни Avengers е отговорен и за голяма загуба в издателството.

Източник (и): GameRant