Отмъстителите на Marvel: актьорите на героите обясняват колко сложна е била снимката

В Отмъстителите на Марвел героите са били музицирани от актьори, които също са използвали заснемане на движение, за да изобразяват движенията и израженията на героите. MeinMMO разговаря с актьорите и гласовете на Тор и Черната вдовица в интервю и научи някои забавни подробности от продукцията на играта.

С кого интервюирахме? Двамата ни интервюирани бяха актьорите Травис Уилингам и Лора Бейли. И двамата са отдали гласа си на героите Тор и Черната вдовица като гласови актьори и поради това са били бързо избрани за актьори за тези двама герои.

Те също са двойка и наскоро имат общо дете. Някои от вас може да познават и двамата от поредицата Критична роля (връзката води към страницата), където те играят от висок клас кръгове от ролевата игра Pen & Paper Dungeons & Dragons (D&D) пред камерата . Така че двамата са истински маниаци от убеждение.

  • Лора Бейли
  • Травис Уилингам

Интервюто беше проведено от нашата авторка Ирина Мориц.

Разлики между играта и филма

Ето как бяха изобразени героите: Първо искахме да разберем как актьорите си представят своите герои. Тъй като много фенове познават Тор и Черната вдовица главно от успешните филми на MCU.

Но и двамата актьори се съгласиха, че не искат да копират холивудските звезди Крис Хемсуърт или Скарлет Йохансон. Героите в Marvel's Avengers играят в съвсем различна история от филмите.

Затова Лора също се радваше да даде "нейната " Черна вдовица повече дълбочина и преди всичко да покаже по-добре емоционалната си страна. Преди всичко за нея тук беше важна вътрешната битка, която Черната вдовица винаги води.

Поне при Тор представянето в играта е повлияно от киното Тор.

Подобно беше и за Травис, който е представял Тор в различни продукции от 2011 г. насам и според собственото му изявление го вижда като висок, силен тип, не съвсем различен. Тъй като беше толкова впечатлен от „масления мек глас“ на Крис Хемсуърт, той поне се опита да направи същото като великия модел за подражание.

Режисьорът позволява много свобода: За щастие на двамата актьори, режисьорът Шон Ескайг (Uncharted, The Last of Us) беше много либерален и даде на актьорите много свобода и пространство за идеи. Поне стига да не се сблъска с доста тесните насоки на франчайза Marvel. Но Травис често беше питан, например: "Какво би направил Тор тук". Ето защо той често даваше съвети: „Понякога бяха много глупави, но също си струваха злато от време на време“, каза Травис с усмивка.

Производствената работа беше толкова забавна

Следващите параграфи са главно за абсурдните сцени, които възникват на снимачната площадка, когато се работи изключително с улавяне на движение.

Какво е улавяне на движение?
Това е процес, който може да се използва за дигитализиране на движенията на човек, като се използват сензори, прикрепени към тялото. След това движенията на човека се прехвърлят във виртуална фигура, която позволява реалистични анимации. Благодарение на по-напредналите технологии, това вече работи дори и за мимиките.
За да се даде възможност за оптимално улавяне на движението, актьорите носят на главите си плътни костюми от спандекс и устройства, напомнящи на „рога“. Това води до неволно забавни сцени на снимачната площадка, както двамата актьори обясняват подробно в следващия текст.

Ето защо чукът на Тор беше важна тема: Едно от горните предложения на Травис беше и един от забавните анекдоти, които Травис трябваше да ни разкаже. Защото в многобройни сцени Тор му вика известния си чук Мьолнир. След това нещото лети в ръката му и той го хваща нехайно, преди да го използва, за да нокаутира опонентите.

Разработчиците са си представяли сцената много по-различно от Травис:

Исках да видя как го правят, когато Тор нарича своя чук Мьолнир и как стига до ръката ми. Екипажът просто каза: "Да, добре, ние ще се погрижим за това на заден план, просто протегнете ръка и се престорете, че хващате чука." Но ми харесва: „Не, момчета, ще направим това умно!“ Искам човек, който няма печати [Mo-Cap], да тича през стаята към мен и да ме удря с протегнатата ръка с чук, стискащ сякаш Щях да го хвана! "
И това се обърка поне толкова често, колкото се получи. Дори няколко пъти се опитахме да хвърлим това нещо

...

и знаете, че Тор предимно хваща Мьолнир, когато той не изглежда. Но не бива да разчитате на мен да хвана нещо, което дори не докосва ръката ми. Не, просто не се получи. Това може би беше най-забавното физическо препятствие, което трябваше да преодолеем.

Травис Уилингам, известен още като "Тор" Сцените на полета бяха особено забавни за гледане.

Всичко изглеждаше толкова глупаво: Лора също се забавляваше на снимачната площадка. Наистина й харесваше „да гледа как всеки си прави глупости“.

Искам да кажа, честно казано, куп възрастни в спандекс дрехи скачат наоколо, преструвайки се, че са супергерои? Винаги е много смешно. И сцените, в които някои от героите отлитат, като Нолан [Железният човек] или Травис, как стоят на пръсти и не правят нищо, а ние трябва да се преструваме, че вече ги няма и са във въздуха. Те са толкова забавни, Нолан и Троя [Хълк], просто са страхотни за снимане. И това продължава около 5 минути и наистина трябва да се опитаме да не се смеем.

Лора Бейли, известна още като "Черна вдовица"

Летянето е забавно: По въпроса за летенето Травис също имаше готов друг анекдот:

Със сигурност ще има клип, в който Нолан [Железният човек] излитаме и летим към опасността. Ето ме на пръсти с Мьолнир над главата и Нолан, твърд като дъска, с разперени длани. И тогава продължавате да чувате кикотене във фонов режим. И не трябва да се смеете. Наистина е предизвикателство да се задържиш дълго време, без да объркаш всичко.

Травис Уилингам, известен още като "Тор" Военната маса беше особено впечатляваща.

Ето как беше настроена химията: Като цяло и двамата актьори видяха като много положително, че не сте седнали в малка звукова кабина по време на продукцията на Marvel's Avengers, а винаги сте били на снимачната площадка с останалите актьори. Преди всичко се казва, че сцените на военната маса са били страхотни. Така казва Травис:

Нищо не може да надмине опита да застанете на военната маса с останалите участници в съответните им роли с подходяща стойка и глас и да планирате следващото действие на Отмъстителите.

Травис Уилингам, известен още като "Тор"

Това още повече засилва усещането, че си истински супергерой.

Колкото и да е странно, актрисата, изиграла новодошлата героиня Камала Хан, също беше нещо новодошло в реалния живот, което никога не е работило с технология за улавяне на движение. Затова тя всъщност беше един вид ученик на останалите актьори, които - като техните герои в играта - ги взеха под крилото си и я научиха на всичко.

Най-после отново действа правилно: И двамата актьори също похвалиха възможностите на съвременното заснемане на движение и че най-накрая успяха да действат отново като „истински“ актьори, които използваха нещо повече от гласа си.

Вече тайно сте приели съответната поза, докато говорете и това беше наистина важно за момента.

Изпълнителите се залагат

Ето как двамата искат да играят себе си: Тъй като Лора и Травис са големи фенове на Marvel, те наистина искат да играят играта, когато тя бъде пусната. Но тъй като двамата имат малко дете, ще бъде трудно. Но Травис вече има готов план:

Вече планирахме това. Ние сме родители. Разработихме планове преди седмици “Добре, от 17 до 19 часа или от 23:00 до 01:00, вие вземете детето и аз играя за няколко часа. И тогава ние превключваме и вие сте на ред.

Травис Уилингам, известен още като "Тор" Просто е странно за Лора, когато някой друг играе Вдовица в нейно присъствие.

Ето как те реагират на собствения си външен вид в играта: Тъй като те са толкова развълнувани от играта, искахме да знаем дали не се чувства странно, когато изведнъж чуете как говорите в играта. Имаше следното изявление от Травис:

Когато играта излезе, през първите 30 минути просто ще плача. Тор стои там, вятър в косите му, Мьолнир в ръка. Толкова е удовлетворяващо да го видиш и след това някой отваря уста и гласът ти излиза. Това е страхотно чувство.

Травис Уилингам, известен още като "Тор"

Лора има малко по-различно мнение:

Когато играя играта, всъщност не мисля, че говоря точно аз. Това е странно, защото когато играя Тор и някой друг играе Вдовица и Вдовицата се наранява и крещи в агония. Мисля, че нещо ми се е случило и съм направил нещо нередно в играта. Или със Skyrim беше още по-екстремно, защото бях вложил в музика един от корепетиторите. Изведнъж, докато играете, можете да чуете как се наранявате. Това е лудост.

Лора Бейли, известна още като "Черна вдовица"

Но те не се страхуват от спойлери, тъй като те знаят предимно техните истории и историческите дъги на другите герои са им само елементарно известни. Така че това не пречи на забавлението на играта.

X-Men биха искали да пожелаят и двете за в бъдеще.

Това е, което искате за в бъдеще: Като последен въпрос искахме да разберем какво искат двамата актьори като истински фенове на Marvel в предстоящите персонажи - герои и злодеи. Това доведе до трудно решение и в двата случая. Така че Травис дълго време се бореше с това, което искаше от големия басейн:

О, не! Има толкова много! Защо ми причиняваш това? Това е трудно, ей! Трябва ли да е герой или злодей? И двете? Добре, това е трудно. Мисля за Хълк, за Танос, за Галактус, как, по дяволите, трябва да работи това? О, човече. Добре, бих искал X-Men там. Бих се радвал да видя Върколак, Магнето, момче момче, това е толкова богата вселена. Добре, Punisher е готино. Добре, нека вкараме замъка Франк и Отмъстителите се забъркват с него. Това би било чудесно.

Травис Уилингам, известен още като "Тор"

Лора споделя предпочитанията си към X-Men тук:

Бих се радвал да видя Буря от Х-Мен, Дедпул. Scarlet Witch, бих искал да играя това, то ще бъде толкова различно от останалите. Просто хвърлям това в стаята и се надявам Crystal Dynamics да чуе това.

Лора Бейли, известна още като "Черна вдовица"

Всъщност някои предстоящи нови герои вече са потвърдени чрез извличане на данни. Поне Scarlet Witch е, ако се вярва на течовете, сред списъка на планираните новодошли. Следователно голямата мечта на Лора да въплъти този герой един ден трябва скоро да се сбъдне, ако Dataminers са прави.