Mass Effect: Andromeda Review - BioWare-RPG в XXL теста

Поставихме пълната версия на Mass Effect: Andromeda през неговите стъпки. BioWare направи ли шедьовър? Или всичко е само дим и огледала? Отговаряме на всички въпроси в нашия преглед Mass Effect: Andromeda.

През последните 3 или 4 дни прочетох сравнително малко от уебсайта си, тъй като всяка свободна минута влагах в Mass Effect: Andromeda. Сега най-накрая мога да говоря за това публично и да ви представя моя преглед на последната ролева игра на BioWare. ME: A оправдава ли своите легендарни предшественици? Може ли BioWare да направи наистина добра игра отново? Или всичко е просто голям хипертрейн без вещество? Надявам се, че ще мога да ви дам някои отговори с този преглед.

Предупреждение за спойлер: В ревюто ще има някои спойлери за историята. Те обаче се занимават само с първите няколко часа игрално време или обясняват „първоначалната настройка“. Има и незначителни подробности за отделните герои. Опитах се да не развалям ничия игра със спойлери.

Първи стъпки - бедствие

Споменах го накратко в този пост, но не разбирам защо EA пусна 10-часова пробна версия. Началото на ME: A е най-лошото нещо, което съм виждал във всички части на "Mass Effect".

Кивотите изчезнаха - една от основните ни цели е да намерим и спасим 20 000 затворници.

"Урокът " наистина съдържа всички изтъркани съставки на холивудски екшън на марката "Ден на независимостта ".

 • Драматична сцена „Жертвам се, за да можеш да живееш“
 • Извънземни, които са зли и безскрупулни убийци
 • Главен герой, който подобно на "избраник ", има чудодейни сили да управлява древни механизми

Не, първите няколко часа наистина не представят МЕН: А в добра светлина. Няколко пъти си мислех: „Нека бъде, Кортин. Запазете части 1-3 в добра памет. BioWare го обърка. "Но се радвам, че преминах през трудния старт и мога да дам всичко ясно за всички, които са имали мисли като мен: Става все по-добре.

Основният сценарий - пътуване до нова галактика

МЕН: Започва между събитията от Mass Effect 2 и 3. Командир Шепърд е добре познат човешки герой, който спаси Цитаделата от атака на Гет. С изключение на няколко теоретици на конспирацията, всъщност никой не вярва в Жътваря и галактиката е добре.

Но ресурсите на Млечния път са ограничени и все още има много извънземни галактики, които чакат да бъдат изследвани. Учени от далечната галактика Андромеда използват скенери, за да идентифицират седем „златни свята“, върху които хората могат да се установят - тогава се основава инициативата „Андромеда“.

Малко след пристигането тази сцена казва: Ние не те искаме.

Пътуването до галактиката Андромеда отнема повече от 600 години, поради което доброволците се поставят в крио-сън. Отпътуват общо 5 кораба: Nexus, хъб, който ще функционира като "новата цитадела " в Андромеда, и четири ковчега, всеки с по 20 000 членове на даден вид: хора, асари, саларяни и туриани.

Позволява? Райдър, пътят на инициативата

640 години по-късно се събуждаме от крио-сън в ковчега на хората и оставаме без нищо. "Златният свят " е опустошен и необитаем. Съществува и огромна космическа аномалия, "Бичът ", който унищожава голяма част от технологията при докосване (и, разбира се, челно набихме частта).

Екипът на "Pathfinder " на Arche е събуден. Търсачите на пътища служат като разузнавачи и представители на инициативата. Те трябва да намерят планети, в които да се заселят и в случай на контакт с чужди видове да продължат приятелски и дипломатично, за да минимизират конфликтите и да дадат възможност за търговия. В зависимост от това дали играем мъжки или женски персонаж, ние сме Сара или Скот Райдър - син или дъщеря на настоящия, водещ човешки пътеводител.

SAM - изкуственият интелект в главата

Всички членове на екипа на Pathfinder са изградили в телата си технология, вдъхновена от изкуствения интелект. SAM помага да анализираме проблемите, предлагаме решения и гарантира, че всички наши открития се изпращат обратно към Ковчега и Нексуса. Фактът, че SAM може да прочете всяка наша дума отстрани, също го прави малко зловещ.

Следващата страница е за основните фракции на Андромеда.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4-ти
 • 5
 • 6-то
 • 7-ми
 • 8-ми
 • 9