World of Tanks иска да ви върне с нов PvE режим - заслужава ли си?

Наближава 75-годишнината от края на Втората световна война. Онлайн играта World of Tanks празнува това с нов PvE режим. Заслужава ли си играта през 2020 г.?

Що за режим е това? “Weg nach Berlin ” е ограничено във времето PvE събитие, което е по повод 75-годишнината от края на Втората световна война. До 18 май ще преживеете вълнуващи битки в и около Берлин.

На първо място, необходимо е да преминете към Берлин, като използвате картите Kvelburg, Oder и Westwall. Едва на 9 май, малко след полунощ, ще стигнете до там и ще се борите за освобождението на града. За целта петима играчи се обединяват и трябва да изпълнят пет последователни цели:

 • Заловена зона А.
 • Защитавай зона А..
 • Заловена зона Б.
 • Защитавайте зона Б и пробивайте противниковите защити.
 • Унищожете противниковите командири в последната битка.

Като награда ще получите, наред с други неща, уникалния съветски тежък премиум танк от ниво VII, IS2-S.

Този съветски премиум танк се предлага като награда за овладяване на събитието "Пътят до Берлин ".

Събитие с проблеми

Какво мислят играчите за събитието? Събитието разделя малко играчите. Някои смятат, че е твърде трудно, за други наградите не са достатъчно добри. Трети са доволни от трудното предизвикателство.

 • gustavo33 казва на reddit: “Пътят до Берлин е шега. Режимът на игра изобщо не ми харесва. Изключително меле и не получавате добри награди. "
 • Acronos пише в официалния форум: "Хубав режим, хубави възможности за напредък за танкове и наистина взискателен AI, но какво, по дяволите, си помислихте за точките XP / победа?! Не можеше ли някой да е по-справедлив по някакъв начин? "
 • Trubo2Sven обяснява в официалния форум: "Само по себе си събитието " Пътят до Берлин "е добро, но ако сте фокусирани само от Artys (артилерия), това е досадно в дългосрочен план. Това може да попречи на някои да играят събитието. "
 • wumpboy казва в официалния форум: “Вече направих няколко обиколки. Режимът е забавен и нещо различно. "
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Ето как работи събитието „Пътят към Берлин“ в World of Tanks.

Танковете задържат позицията си

Какво е текущото състояние на World of Tanks? World of Tanks има лоялна общност. Винаги ще намерите достатъчно играчи за мач. Играчите обаче посочват и някои проблеми.

 • Така че влизането за начинаещи е твърде трудно за някои. Трябва да има бонуси за новодошлите, за да могат бързо да настигнат ветераните, а долните нива трябва да получат преобразяване, както отбелязва Jak_Atackka на reddit.
 • Освен това артилерията се критикува отново и отново, което според играч 3ULL просто е твърде досадно.
 • Според Loupojka, World of Tanks все още е забавно, само смилането е малко тежко.

В обобщение може да се каже, че World of Tanks все още е забавно за много играчи, но има и своите проблеми.

Заслужава си играта 2020? Въпреки възрастта си от почти десет години, World of Tanks все още има тонове играчи и предлага познатото, забавно и солидно танково действие. В допълнение, винаги има нови актуализации с нови превозни средства, като бронираните автомобили с бързи колела. Като начинаещ е малко трудно, както вече споменахме. Независимо от това, това е игра Free2Play и всеки сам може да се убеди дали WoT му подхожда или не.

World of Tanks е малко необичаен представител на мултиплейър екшън игрите, но ако искате да видите подобни играчи с фокус на стрелец, тогава трябва да разгледате списъка на MeinMMO с 11-те най-добри мултиплейър онлайн стрелци 2020 за PS4, Xbox One, Read PC.