MP7 е едно от най-добрите оръжия в CoD Warzone - с тази настройка ще спечелите

Автоматът MP7 е един от най-добрите, които арсеналът Call of Duty: Warzone може да предложи и, в правилната конфигурация, може да се изчисти в близък бой, но също така може да се конкурира с щурмови пушки от разстояние. Опитайте тази настройка.

Какво се случва в Warzone в момента? В момента CoD Warzone е доста тих. Последният съвместен сезон на Call of Duty Modern Warfare и Warzone приключи, ново съдържание се очаква едва в началото на сезон 1 на CoD Black Ops Cold War. Тъй като Студената война след това ще бъде напълно интегрирана в Warzone, а Battle Royale ще продължи сезонно чрез най-новото излизане "Call of Duty ".

Много играчи просто изравняват няколко оръжия или експериментират с нови настройки. И ако в момента търсите вдъхновение за настройки на оръжия или алтернативи за вашите изпитани оръжия в Warzone, опитайте следния състав на MP7.

Между другото, и тук може би си струва да погледнем - CoD Warzone: Най-добрите оръжия с настройки за вашите лични зареждания

MP7

С тази настройка MP7 може дори да се конкурира с щурмови пушки

Какво ще кажете за настройката?? Този SMG вече е едно от най-добрите оръжия за Battle Royale, но с тази настройка вие играете най-голямата сила на MP7 - неговата огромна прецизност. По този начин вие намалявате отката на оръжието толкова много, че по принцип вече не се забелязва и го въплъщавате с най-малко забележимия и видим откат от всички оръжия в играта.

Това превръща MP7 в лазер дори на средни разстояния и извън него, но въпреки това остава опасен инструмент за убиване дори в близък бой. Накратко, изграждате MP7 в мощен хибрид от меле и далекобойно бойно оръжие, което може да се окаже полезно и ефективно в повечето ситуации.

Към кого е насочена тази настройка: Ако сте играч с добра цел, който може последователно да приземява хедшотове, можете дори да се състезавате с щурмови пушки на средни и по-големи разстояния по отношение на TTK.

В тази конфигурация MP7 може да се възпроизвежда самостоятелно, но също така е перфектно допълнение към почти всеки снайперист или DMR зареждане - например във връзка с също толкова мощния Kar 98k.

Ето как изграждате MP7: Тук фокусът е върху разширяването на прецизността и обхвата.

  • Муцуна: шумозаглушител (монолит)
  • Изпълнение: разузнаване на FSS
  • Underflow: команда fore grip
  • Лазер: 5mW лазер
  • Боеприпаси: списание от 60 патрона

В случай, че се чудите: Благодарение на огромната си прецизност, MP7 може да се използва ефективно дори на големи разстояния без козирка, т.е. със стандартните железни мерници.

Също интересно:

  • CoD Warzone: 2 професионални настройки за AUG правят SMG едно от най-добрите оръжия
  • CoD Warzone: Pro показва настройка на един изстрел за VLK Rogue - ето как го изграждате
  • Zug в CoD Warzone предлага мощна тактика, която трябва да опитате сега

Как да играя: MP7 е много прецизен и стабилен - дори при движение. Следователно движението и добрата цел са ключът към успеха. Най-добре е да изненадате противника бързо или за кратко да се прикриете с снимки от прикритие - дори на големи разстояния това е фатално с добра цел.

Ако врагът е в непосредствена близост, можете лесно да се справите с него с хип огън. Защото и тук оръжието е все още много силно. Ако по вас вече се стреля или ако врагът вероятно ще ви постави в полезрението си, най-добре е да избягвате директна конфронтация.

Тази настройка е особено ефективна във връзка със снайпер или DMR. Застреляйте врага с него и ги довършете с MP7.

Можете да гледате геймплей с тази настройка в този английски видеоклип в YouTube:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Между другото, в случай че чакате новото съдържание: Новата CoD Cold War отложи своя сезон 1, първия съвместен сезон с Warzone, с няколко дни. Като извинение има 2 безплатни пакета с артикули в играта, които можете да използвате и в Battle Royale. MeinMMO обяснява какво трябва да направите за това:

CoD Cold War раздава предмети за отлагане на сезон 1 - по този начин ги получавате