Ново в GTA Online? Тези 11 съвета ще ви доведат до успех

Съвети и трикове за GTA 5 Online през 2020 г. можете да намерите тук. Ще ви покажем първите ви стъпки към пари, автомобили и недвижими имоти. Интересно за начинаещи и новодошли.

Ние сме тук, за да помогнем на начинаещите да започнат в онлайн света с тези онлайн съвети и трикове Grand Theft Auto V Online. Ние ви помагаме да получите пари и RP. С RP увеличавате нивото, това са горе-долу вашите точки на опит - по-високо ниво отключва нови оръжия, настройки и предмети. С необходимата промяна след това можете да закупите суперавтомобили, недвижими имоти, оръжия и други.

Започването с GTA Online все пак ще си струва през 2020 г. Става дума за следните теми:

  • Какво трябва да направите първо??
  • Печелене на пари - първи долари и редовен доход
  • Кое превозно средство и самолет трябва определено да притежавате в GTA 5 Online??
  • Къде можете да спестите пари - какви са ненужните разходи?

Един по един ще разгледаме съветите и триковете и ще ви подготвим за вашето онлайн приключение. След като сте прочели и разбрали тези съвети, нищо не пречи на първия ви милион.

Какво си струва да купите?

Бронирана кола като Карин Курума е важна, за да имате лесна игра в мисии. 5-те най-добри превозни средства за начинаещи можете да намерите тук.

Как бързо печелите пари?

Като напълно начинаещ играете мисии, ограбвате магазини и носите превозни средства до Симеон. В нашето ръководство за пари за GTA Online ви показваме как работи.

Как подобрявате своите ценности?

Статистика като шофиране, летене или стрелба са важни в онлайн света. Подобрявате ги, като участвате в състезания, каскади и вашите стрелкови умения на стрелбища. Какво носи подобрението на статистиката.

Какво трябва да направя в началото? Първи стъпки

След като урокът ви даде представа за света на GTA 5 Online, сега имате няколко опции. Вземете NPC кола и първо карайте през града, повечето от които вече трябва да знаете от кампанията за един играч.

Ако искате, можете да приемете поканите за мисии, състезания или други дейности, които намерите на мобилния си телефон.

Каскадьорски състезания или обири на мотоциклети? Имате много работа в GTA Online

Отначало е препоръчително да разгледате различните дейности на GTA Online и да разберете какво е забавно. Отидете в менюто за пауза -> Работа -> Пускане на задания и превъртете през огромния списък. Вече печелите първите си пари. И лесно можете да увеличите това.

Спечелете първите пари - Как?

Ако току-що сте започнали в онлайн света на GTA 5, тогава в акаунта засега има прилив. Но не се притеснявайте, защото спечелването на първите няколко люспи е лесно.

Докарайте коли до Симеон: Скоро след като влезете, ще получите текстово съобщение за игра от Симеон. Той иска да му откраднеш определени коли от NPC и да отидеш до склада му. Това ще ви донесе няколко хиляди жаби. Най-добре да му докарате колата без драскотини.

Превозно средство, доставено на Симеон, получи почти 10 000 GTA $

Рейд магазини: След като сте си осигурили първото оръжие, дори то да е само пистолет, можете да ограбите малките магазини като бензиностанции. Отидете до касата и насочете пистолета си към продавача. След това изплаща пари. Но бъдете внимателни, полицията може да го разбере и след това да ви преследва.

Можете да разпознаете магазините по този символ на мини-картата:

Спонтанни събития: Спонтанните събития винаги започват в различните онлайн сесии. Можете да ги разпознаете по факта, че изведнъж се появява съобщение на екрана. При тези събития трябва да правите особено дълги колела или спирки с мотоциклети, да летите през повечето контролно-пропускателни пунктове в самолети или хеликоптери или да държите предмет във ваше разположение възможно най-дълго.

Ако можете да направите това, няколко хиляди знака, които се извиват във вашия акаунт.

Грабежи: Трудно за начинаещи, но може да се направи с помощта на други играчи. Грабежите са грабежите в GTA Online, които предлагат кооперативно приключение за 2-4 играчи. Заедно със своите съюзници вие споделяте живота на екипа и трябва да се изправите срещу NPC, без да умирате твърде често. Банките и казината се ограбват или затворниците се освобождават от затвора и излитат извън страната. Наградата е няколко милиона долара.

Как точно работи с обирите и какви други начини за печелене на пари, ще ви покажем в ръководството.