Ново най-добро оръжие в близък бой в CoD Warzone - Опитайте тази пушка сега

С актуализацията "Season 5 Reloaded ", създателите на Call of Duty добавиха ново есе: Боеприпаси за дъх Dragon за пушката R9-0. В Warzone оръжието няма конкуренция до 8,5 метра - MeinMMO ви представя оптималната настройка на огъня.

Актуализация на 7 януари - С нерв, обхватът на убиване с 2 изстрела е до 7,5 метра и повече пелети от пушка трябва да ударят товар. Но R0-9 остава най-добрата алтернатива в директния близък бой.

В CoD нещата напоследък бяха горещи - беше представена Black Ops Cold War и само малко преди актуализацията "Season 5 Reloaded " да влезе в мрежа. Колко актуална стана новата актуализация за Call of Duty: Warzone в меле битката стана ясно само през последните няколко дни.

Тъй като пушката R9-0 получи нова приставка - боеприпаси за драконов дъх. Това означава, че вече не разпространявате пелети, а по-скоро „огънвате“ вашите врагове магнезиеви трески при температури до 1600 ° C около ушите. В близък бой новото адско оръжие побеждава всички свои конкуренти, което го прави новото най-добро оръжие до 8,5 метра.

Експертът по YouTuber и CoD "TheXclusiveAce " разгледа неприятната част и MeinMMO представя резултатите от нея и дава съвети как да отключите новото есе. Английското видео на "Ace " е достъпно тук:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Пожарната настройка на R9-0 изгаря враговете от ботушите им

Огнева настройка на Warzone на пушката R9-0

 • Муцуна: дупка за задушаване
 • Цев: пистолет FORGE TAC
 • Лазер: 5mW лазер
 • Боеприпаси: Боеприпаси за драконов дъх
 • Екстра: сръчност

Как да възпроизведа настройката? С R9-0 не е нужно да насочвате вниманието си към тази компилация, можете просто да натиснете спусъка и да запалите враговете. Това, за което обаче трябва да внимавате, е "двойното докосване" на пушката. Можете да пуснете първите два изстрела от залп невероятно бързо, но отнема малко повече време до следващия изстрел.

Пушката не предлага прекалено много свобода на действие при изграждането с тази настройка. TheXclusiveAce смята, че може да сте в състояние да сменяте „сръчността ” за “шарената лента за захващане ”, за да увеличите малко “темпото на спринт за стрелба”. Бързото презареждане също е важно с пушка и вашето "време за спринт" е отлично дори без допълнителен захват.

Така че, ако се приближите до враг: дръжте се за него, наблюдавайте фойерверките и се радвайте на войника. Устройството обаче не е чак толкова лошо като пушката с едно изстрелване на FR 5.56, която известно време бунтуваше в Warzone.

Пожарната помпа е адски здрава, но може да се използва само в близък бой

Защо е толкова силно? Настройката ви позволява да унищожавате врагове до 8,5 метра в рамките на 200 милисекунди въпреки пълната броня. На това разстояние R9-0 вече е най-доброто оръжие. Преди тук Произходът се смяташе за високопланатен, но тук вече е свършил след 4,5 метра:

 • R9-0 с драконов дъх - 200 ms до 8,5 метра
 • Произход - 223 msec до 4,5 метра

Това катапултира пушките в изцяло нови измерения и трябва да помислите: Играя ли сега на пожарната помпа в допълнение към всестранното си оръжие или продължавам да играя своя депутат? И най-късно, когато приключите няколко домашни битки като купчина пепел, вероятно и вие ще го направите. Ако все още се придържате към автоматите, опитайте настройката на хипфайра на MP7.

Кои са слабостите?? За разлика от MP, пушките ви предлагат малко по пътя на близката битка. Докато MP5 може да помогне и на средно разстояние, огневата пушка дори не ви дава маркери за удари тук. Основното оръжие трябва да е на разстояние най-малко 15 метра.

"Двойното потупване" на R9-0 също може да бъде сложно на моменти. Тези 2 бързи изстрела подред ви позволяват да нанесете тежките щети, но ако един от изстрелите не удари, отнема опасно дълъг момент, докато сте готови да стреляте отново.

Per
 • 200 ms за убиване до 8,5 метра
 • Не е необходимо насочване - допълнително намалява TTK
Контра
 • Чисто меле оръжие
 • Дълга пауза между залпови залпове

R9-0: Отключване на прикачен файл за Драконов дъх - Куестът е подслушен

Как да получа есето? Частта не ви отключва чрез изравняване на оръжието, но изисква предизвикателство. Вземете R9-0 и съберете 10 убийства, докато се плъзгате. Понастоящем обаче задачата е с грешки и може да бъде изпълнена само ако използвате стандартната версия на R9-0 и нямате план за оръжие. В нашето ръководство ние обясняваме по-подробно как да отключите приставката за драконов дъх за R9-0.

В мултиплейър можете лесно да получите пълните убийства, но в Warzone може да е по-трудно. Най-добре е да използвате режима на грабеж, за да можете сами да изберете разтоварването си от самото начало.

Още преди да бъдат въведени запалителни боеприпаси за R9-0, пушките бяха във възход и Origin се озоваха във все повече и повече зареждания. Тази тенденция сега трябва да продължи с R9-0. Има движение и сред всеобхватните оръжия - 3 LMG сега са сред най-добрите оръжия тук и бавно изместват автоматичните пушки.

Източник (и): YouTube - TheXclusiveAce