Нов Free2Play MMORPG се появява в Steam - Отзивите го свалят незабавно

Новият Free2Play MMORPG DreamScapes Dimensions вече започна Ранен достъп в Steam. Онлайн ролевата игра не е точно добре приета от геймърите: те я разкъсват в Steam рецензии.

Що за MMORPG е това? DreamScapes Размерите се предлагат в „Ранен достъп“ в Steam от 22 януари. Зад заглавието стои независимият разработчик AHDS. Това е Free2Play MMORPG със средновековна фантазия. Играчите се придвижват от перспектива от първо лице през света на игрите, разделен на HUB.

Според описанието това е в DreamScapes Dimensions:

 • Изчерпателен редактор на символи
 • Различни раси като хора, елфи, джуджета, орки
 • Характерни атрибути като сила, сръчност
 • Изработване
 • магия
 • Жилищни елементи, които ви позволяват да изграждате свои собствени къщи, замъци и храмове

Игровият свят е генериран процедурно и предлага произволни приключения в различни области като гори и пещери.

Тук можете да намерите видео от разработчиците за Dreamscapes Dimensions:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

DreamScapes Dimensions „едва работи“

Как се получават Размери? Първите изпитатели са предимно недоволни. Най-честите критики се въртят около техническото състояние на играта, което се казва, че е много лошо дори за заглавието за ранен достъп. Най-често споменатите точки включват:

 • Прекалено дълго време за зареждане
 • Застояла графика
 • Все още често падане на честотата на кадрите
 • Неадекватни уроци
 • Различни бъгове, които разбиват играта

Изглежда, че някои играчи дори не успяват да тестват правилния геймплей. Например Psychopatton пише: “Един час за влизане в играта (45 минути време за изчакване за изтеглянето [(забележете правилото) на игралния свят] и 15 минути за създаване на персонажа), 4 катастрофи през първите 15 Минути на действителен геймплей, всички преминаващи през врати [

...

]. Не за мен, но е безплатно да се опита. "

чрез Steam

Времето за зареждане е най-често споменаваната критика, други играчи като iBeObscure описват Dimensions като “неиграеми ”.

Следите ли развитието в Steam? Това бяха 12-те най-добри игри през 2020 г..

Ето как изглежда DreamScapes Dimension в „Ранен достъп“. Източник: Steam

Има и положителни гласове? Някои рецензенти, като потребителската торка, проявяват повече търпение и могат да докладват положителни неща. Така че времето за зареждане вероятно ще бъде толкова дълго само за първи път, след което цялото нещо ще работи по-добре. И ако пренебрегнете грешките и бъговете, имате сурова MMO от старата школа.

„Това е MMO от старата школа, но с потенциал, който се надявам да продължи. [

...

] Не е за всеки. Лично аз обаче обичам да забелязвам грешки, да общувам с разработчика и да гледам как играта расте. За мен това е целта на системата за ранен достъп. "

чрез Steam

Remnant също пише, че играта е „Повече за хора, които пропускат RPG от 90-те години“. - чрез Steam

Други положителни отзиви обаче изглеждат по-саркастични. Потребителят Terranin пише, че играта е NextGen и бойната система е по-добра от The Elder Scrolls Online. (чрез Steam)

Също така интересно: С Runescape, друго старо училище MMORPG в Steam получи 93% положителни отзиви.

Добре си струва DreamScapes Dimension? В момента играта наистина трябва да бъде само за хора, които са устойчиви на разочарование и имат афинитет към RPG от старата школа от 90-те. Въпреки това множеството грешки и безкрайното време за зареждане изглежда развалят забавлението за повечето тестери. Тъй като това е MMO на Free2Play, това зависи само от вашето време и мотивация.

Ще пробвате ли DreamScapes Dimensions или вече сте се регистрирали? Какво мислиш?

DreamScapes Dimensions не е първата игра на Free2Play, която получава много негативни отзиви в Steam. Друг беше например Rebirth Online, който беше пуснат през август 2020 г..