Обявен е нов MMORPG: Първата надежда, че ще бъде толкова добър, колкото и трейлъра

Chrono Odyssey е интересна MMORPG в произведенията, които ще бъдат пуснати за компютър, конзоли от следващо поколение и мобилни устройства. Изглежда прекрасно в първия трейлър.

Какво точно представлява Chrono Odyssey? MMORPG идва от корейското студио за разработка NPIXEL, което също разработва онлайн ролевата игра Gran Saga и ви поставя в ролята на член на специално звено, наречено "Idraiginn ". Това води война срещу 12 богове.

Вие изследвате огромен свят, в който ви очакват много истории. Те трябва да бъдат съживени с впечатляваща и реалистична графика.

Първият трейлър показва какво да очаквате и прави фантастично впечатление. Колко от него обаче е истински геймплей, не може да се каже. Използва се Unreal Engine 4.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Първият трейлър на Chrono Odyssey изглежда впечатляващо.

Какво още може да предложи MMORPG?? Chrono Odyssey трябва да разчита на специална система за работа, която предлага уникални функции. Кои са това не става ясно от съобщението за играта. Има гигантски битки в сферата срещу царството и битките трябва да бъдат бързи и изпълнени с екшън.

Музиката е на Крис Веласко, който допринесе за саундтрака към God of War и Resident Evil 7 и също участва в музиката на StarCraft и Overwatch.

Какво е система за работа?
Има MMORPG, в които играчите не се ограничават до един клас и след това разширяват това до крайната игра. Някои игри като Tree of Saviour или Ragnarok Online позволяват на играчите да преминат към така наречените „работни места“ с течение на времето.
Това са подкласове или специализации, с които героите могат да се развиват в определени посоки. След това това се свързва с нови умения и способности. Често има доста такива работни места.
Все още не е известно как работи системата за работа в Chrono Odyssey.

Какво е особеното в проекта? NPIXEL обяснява, че Chrono Odyssey надхвърля MMORPG. Все още има планирани комикси, романи и поредици по историята. Така че целият проект е голям.

В Chrono Odyssey вероятно ще трябва да се справите с огромни чудовища.

Ето как реагират играчите на трейлъра: Има няколко интересни коментара в YouTube (частично преведени от корейски):

  • 박준현 пише: "Дано да е толкова добър, колкото и ремаркето! "
  • 올리브 올리브 пита: „Можем ли да го имаме на конзоли с това качество?“
  • 김영철 е щастлив: "Уау, това е страхотно! "
  • Лео Джо казва: "Трябва да се регистрирам за затворената бета версия! "
  • Anime G пише: "Това изглежда толкова горещо! "
  • Джей Сабила казва: "Това трябваше да е трейлърът за FF16! "
  • 젤다 의 전설 야생 의 숨결 2 존버 중 има заявка: "Моля, не позволявайте да бъде мобилна игра! "

Освен това графичният му стил се сравнява със Lost Ark, който трябва да започне с нас през 2021 година.

Кога трябва да започне играта?? Няма дата на издаване на интересната MMORPG Chrono Odyssey. Тестовата фаза е планирана за 2021 г. Пускането трябва да се осъществи на компютър, конзоли от следващо поколение и мобилни устройства. Екипът на разработчиците заявява, че графиката и потребителският интерфейс ще бъдат адаптирани към съответната платформа.

Какво мислите за Chrono Odyssey? Това ли би било MMORPG, който ви интересува?

2021 г. може да бъде вълнуваща година за онлайн феновете на RPG. Можете да видите това в статията на MeinMMO 3 нови AAA MMORPG, които най-накрая трябва да дойдат през 2021 г. (Не, наистина сега!)

Източник (и): Gematsu