Нова актуализация за Fallout 76 е много популярна, с изключение на соловите играчи

С „Пустош за всички“ (на английски „One Wasteland“) влизането в играта за нови играчи и групи във Fallout 76 е опростено. За автора на MeinMMO Флориан Франк актуализацията беше още една причина да посети отново Апалачия. Но като соло играч това е изпитание за него.

Що за актуализация е това? Пустош за всички прецаква масивен геймплей и въвежда динамични вражески нива. Например, играч от ниво 18 се бие със супер мутанти от същото ниво. Съответните съотборници се бият срещу същите супер мутанти, също адаптирани към тяхното ниво. По принцип идеята зад нея е повече от гениална и Bethesda вече е доказала с “One Tamriel ” в Elder Scrolls Online, че динамичните вражески нива работят много добре.

Защо това е проблем за новите самостоятелни играчи: Всеки, който играе Fallout 76 отново след дълго време и е на път като солов играч, много често среща много твърде силни тълпи. Тъй като "Пустош за всички ", ми се струва, че трябва да натискам бутона за презареждане по-често. Наличието на малка група противници на същото ниво не е прекалено голямо предизвикателство. Но ако десет супер мутанти с ниво 18 се появят пред вас, нещата изглеждат съвсем различни. И това е правило в Fallout 76 на някои места: Противниците изглежда се появяват от нищото пред или зад играча. Без капак сте готови за няколко секунди.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Разпределението на плячката е отчасти случайно. Съответно, соло играчите понякога получават оръжия и броня, които не могат да бъдат използвани за собственото им ниво. Това се случва доста често, особено в началото на играта. Снабдени с оръжия и броня, които не могат да бъдат използвани, вие тичате безпомощно през Апалачия в търсене на подходящото оборудване.

Ако не преследвате активно основния куест, бързо ще бъдете превзети и убити от твърде силни противници. Нивото на чувство на неудовлетвореност скача след всяко възраждане.

В стартовите зони около Vault 76 има твърди противници. Семинарите, които могат да бъдат уловени от играчите, също са по-склонни да създават големи групи от враждебни NPC. Ако влезете в зоната на семинар, задейства се хвърлянето на противника. Като нов солов играч, трябва да бъдете изключително внимателни тук, за да не рискувате да бъдете преследвани от разгневена тълпа супер мутанти.

Трябва да стигнете до първите легендарни бонуси, които се предлагат от ниво 50. С правилното изграждане и правилните предимства, игралното изживяване се променя значително. Играчите, които вече имат характер с легендарни бонуси, имат предимство тук. Ако имате герой на ниво 300 и започнете нов, той вече има достъп до шест легендарни бонуса на ниво 1.

Легендарните бонуси са страхотна функция, но стигането дотам е трудно.

Оцелете самостоятелно в One Wasteland - Ето как

Какво ми помогна: Без подходящо оръжие и броня нямате шанс срещу по-големи групи. За мен като класически „разнообразен геймър“ (или също така: непринуден) беше предизвикателство да намеря правилната конструкция за мен. Няколко странични куеста ми дадоха оръжия и броня. В повечето случаи обаче те бяха твърде слаби. Противниците в отворения свят, от друга страна, понякога ми предоставяха оръжия и броня за по-високи нива.

Има две възможности:

  • Съхранявайте плячката във вашата собствена кутия за съхранение и я използвайте по-късно
  • Изхвърлете плячката и модифицирайте сегашните оръжия

След като прибрах всички видове оръжия и брони в кутията ми за съхранение, дойде моментът, когато кутията ми за съхранение беше пълна. На ниво 18 трябваше да се разделя с оръжия и броня от ниво 25. За щастие получих подкрепа от немскоезичната общност. Играч, доведен от "чистач + " - бойна пушка с калибър .45 - и броня, която осигурява допълнителна товароносимост.

Дори да обичам да обикалям Апалачия като солов играч, с благодарност съм приел помощта. С подходящото оборудване „Пустош за всички“ също е много забавно.

За какво да внимавам:

Ако играете Fallout 76 като соло играч, трябва предварително да намерите подходящата версия за вас и да се научите да използвате тази компилация от самото начало. Помага за общуване с други играчи и молба за помощ. Германската общност е повече от полезна и също така приема самостоятелни играчи. Тази сплотеност ми помогна да видя Fallout 76 за играта, която е: MMO във Fallout вселената.

В MMO не е необичайно да бъдеш соло играч. В групата разбира се е много по-забавно и набезите обикновено са невъзможни за овладяване самостоятелно.

Дори за соловите играчи, някакво съдържание е просто по-лесно като група - и по-красиво.

4 съвета за нови солови играчи във Fallout 76

С малко подготовка (ре) стартът във Fallout 76 успява без никакви проблеми:

  • Вземете решение за клас оръжие и го подкрепете с карти с умения
  • Използвайте броня и използвайте силовата броня само когато имате всички части за шасито на бронята
  • Използвайте оръжия, съобразени с вашето ниво
  • Разпределете правилно точките си от умения още от самото начало и екипирайте подходящите карти за бонус

Оръжията, съобразени по-специално с нивото на играча, са решаващ фактор за свалянето на враговете. Ако използвате пушка от ниво 10 на ниво 18, имате малко шанс за успех в битката. В момента пушките и тежките оръжия работят много добре.

Предварително е полезно да разгледате едно от многобройните ръководства в YouTube. Много добро ръководство идва от YouTuber "Angry Turtle ", който специално се занимава с "Пустош за всички " във видеото си:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Angry Turtle обяснява как да създадете перфектната конструкция като нов солов плейър.

Правилното изграждане прави Fallout 76 много по-добър

Как се научих как да оцелявам като нов играч в Апалачия: Динамичните нива на врага могат да бъдат предизвикателство за новите играчи. С течение на времето възприятието се променя и неминуемо инвестирате повече време в избора на правилната конструкция.

Компилация, съобразена с играча, се чувства добре. Създадено е нещо тяхно и компилацията непрекъснато се оптимизира. Това е нещо, което сте постигнали сами. Човек е горд. Гордея се, че не обърнахте гръб на Fallout 76, горд да изстреляте досадните супер мутанти надолу по язовира с кратък взрив със собствена конструкция и горд, че най-накрая притежавате легендарните бонуси.

С помощта на общността и ръководства в YouTube се чувствам по-малко изгубен и съкрушен в Апалачия. Fallout 76 не е MMO, който играете с половин уста за няколко часа седмично. Fallout 76 се превръща в първокласна MMO за мен само когато се занимавам интензивно с въпроса.

Със S.P.E.C.I.A.L. Система, актуализацията на Wastelanders и новите легендарни бонуси, Bethesda създаде стимул да запази играчите отдадени на Fallout 76 в дългосрочен план.

Прочетете повече за Fallout 76, най-новата актуализация и бъдещето на играта тук:

  • Може ли Fallout 76 все пак да обърне нещата? Чуйте го в подкаста MeinMMO
  • Шеф обяснява как точно Fallout 76 разочарова играчите и каква грешка беше
  • Интервю с Джеф Гардинер: Fallout 76 от сега нататък става все по-добър и по-добър - така трябва да работи
  • Братството на стоманата е най-доброто, което може да се случи с Fallout 76

Bethesda все още работи по балансиране и първите подобрения вече са приложени. Надяваме се, че соловите играчи ще могат да се отпуснат и да се разхождат отново в Апалачия в близко бъдеще.

С правилното изграждане, "Пустош за всички" и Fallout 76 се пристрастяват.

В търсене на най-красивото куест във Fallout 76?

Ако сте намерили правилната компилация, можете да разгледате 5-те най-красиви куеста във Fallout 76. В обширна специална обясняваме къде можете да ги намерите и какви награди ви очакват.