Нинджа изисква повече мобилност във Fortnite - казвам: Не, нямате нужда от това

Сега има малко мобилност във Fortnite. Професионалният играч на нинджа иска повече движение, но наистина ли е необходимо? Нашият автор Ейлин смята: Не! Показваме ви различните мнения по него.

Как е в момента във Fortnite? В началото на новата глава някои елементи са премахнати от играта. Това силно ограничи мобилността във Fortnite. Тези много предмети са съществували в предишни сезони, които са били използвани за придвижване:

 • Подложки за скачане
 • Каре
 • Ховърбордове
 • Куглер
 • Разломи / пукнатини в джоба
 • Mechs
 • Предприятие за пазаруване
 • Самолети
 • Голф картинг

Всички тези елементи бяха премахнати в началото на глава 2. Въведено е обаче транспортно средство: моторната лодка. Но това работи главно върху водата.

Самолетите бяха радикална промяна във Fortnite

Наистина ли Fortnite отново се нуждае от повече мобилност?

Въпреки че в момента в Fortnite има само няколко транспортни средства, като активен играч не намирам това за проблем. Това са моите причини за това:

1. Без чести смущения от трети страни

Защо това е предимство? Кой не го знае? В момента се биете с отбор и изведнъж се появяват други противници от нищото. Те или са долетели, или са се качили.

Попадате под натиск, защото сега можете да чуете стъпки от всички посоки, които не можете да зададете. Ако нямате късмет, вече сте отслабени от първоначалната борба и следователно сте още по-подходяща цел.

Това се подобри много поради ограничената мобилност. Останалите отбори са по-заети да бягат до самата безопасна зона, отколкото да предизвикват битка.

2. По-дълъг шанс за оцеляване

Защо това е предимство? Ако кацнете на външния край на картата, където няма противници, имате достатъчно време да съберете плячката.

След това обикновено имате по-дълъг път до безопасната зона, но все пак можете да събирате материали по пътя и да срещнете малко или никакви противници.

Това значително увеличава шанса за оцеляване, защото по-късно ще се сблъскате с битка. В идеалния случай вече сте събрали добро плячкосване и достатъчно материали с вас.

Тези, които оцелеят по-дълго, получават повече точки за опит, необходими за надграждане на Battle Pass.

3. Събужда носталгия

Като играч, който съществува от самото начало, с умиление се връщам към старите дни на Fortnite.

Разбира се, няма да е същото, както преди, но Глава 2 Сезон 1 е много подобна на първите сезони от Глава 1:

 • Няма толкова много оръжия
 • Няма / малко транспортни средства
 • Картата е "нова "

В миналото трябваше да бягате до безопасната зона възможно най-бързо и ако ви хване бурята, имате лош късмет. Но не беше толкова лошо, защото нямаше друга възможност.

Така че за мен е напълно добре да нямам никакви транспортни средства и буквално да бягам от "лошата " буря.

Обсъжда се мобилността във Fortnite

Защо раздвижването във Fortnite в момента е тема на разговор? В момента мобилността в играта се обсъжда в общността. Изглежда някои смятат, че спешно са необходими повече транспортни средства. Други са доволни от Fortnite, както е в момента.

Професионалният играч на нинджа иска повече мобилност

Какво мисли Ninja за текущата ситуация? Професионалният играч Тайлър "Нинджа " Блевинс изглежда недоволен от настоящата мобилност.

Той публикува своето недоволство в Twitter:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

В него той казва, че Fortnite има толкова малка мобилност, както никога преди и че има по-голяма карта. Безопасната зона ще се простира до едната страна на картата, дори 10 пъти поред.

Това би го намерило малко досадно. Следователно ще трябва да се добавят повече транспортни средства.

Какво мисли общността за неговото изявление? Изявлението на Ninja за мобилността във Fortnite в момента се обсъжда на reddit. Изглежда някои са съгласни и затова пишат:

 • “Все още се надявам на сухопътни превозни средства. Или просто върнете каретата обратно. "
 • “Голф картите са решението! Той е 4-местен и няма оръжия. Ако Epic ги върне, те няма да имат повече оплаквания за мобилност. "
 • „Просто искам да карам тези коли, които са по цялата карта. Разочарование е, че те не са управляеми. "

Други играчи изглежда са доволни от текущата ситуация на движение и затова те пишат:

 • „Честно казано, обичам ограничаването на мобилността. Би било готино, ако бурята просто го забави. "
 • „Fortnite е най-доброто за мен в момента. Чувствам се по-малко несправедлив и ако ме убият, това е, защото противникът беше просто по-добър. Харесва ми точно такъв, какъвто е. "
 • “Научих се да обръщам повече внимание на бурята. Това е много по-добре, отколкото да бъдете постоянно атакувани от трети страни. "

Какво имате предвид всички? Какво е вашето мнение за мобилността във Fortnite?