Outriders: Цялата информация за безплатната демонстрация на RPG стрелецът - време, изтегляне, платформи

съдържание

  1. Цялата информация за демонстрационния старт, платформи и изтегляне
  2. Системните изисквания на Outriders
  3. Общо, интересна информация за Outriders

Плъзгащият стрелец Outriders ще получи безплатна демо версия през февруари, в която можете да намекнете за историята. MeinMMO обобщава цялата информация за изданието, платформите и съдържанието за вас.

Какво е Outriders? Това е шутър от трето лице с тъмна научно-фантастична обстановка. Зад играта стои разработчикът People Can Fly и издателят Square Enix.

Можете да отидете сами или в група с максимум трима играчи. Outriders се описва като пълноценна RPG с сюжетна кампания и се сравнява с игри като Diablo 3.

По време на мисии събирате оборудване, изравнявате характера си и ставате все по-мощни. Общо има четири различни класа. Всеки има дърво на таланти с три пътеки и 8 специални умения.

Това са различните класове:

  • Разрушител
  • Хитрец
  • Pyromancer
  • Техноманс

Всичко за класовете можете да намерите тук на MeinMMO: Всичко, което знаем досега за 4-те класа герои на Outriders - игра и умения

Кога се появяват Outriders? След отлагане официалното освобождаване е определено за 1 април 2021 г. След това Outriders ще се появят за компютър (Epic Games Store и Steam), Google Stadia, Xbox Series X, S и One, PS5 и PS4. Преди това има безплатна демонстрация, в която можете да тествате плячката.

Стартовият трейлър за демонстрацията:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Тази статия се появи на 3 февруари и беше актуализирана на 26 февруари.

Цялата информация за демонстрационния старт, платформи и изтегляне

Кога се появява демонстрацията Outriders?

Демото е на разположение от 25 февруари 2021 г..

Кога започва изтеглянето?

Демото ще бъде достъпно на 25 февруари от 18:00 ч. В съответните магазини на платформите.

На кои платформи се появява демонстрацията?

Официално демото се появява на компютър в Steam и на NVIDIA GeForce Now, Xbox Series X, S и One, както и PS4 и PS5. Изключени са Epic Games Store и Google Stadia.

Колко място за съхранение изисква изтеглянето?

Демото се нуждае от поне 24 GB място за съхранение на компютъра и поне 22 GB на конзоли.

Има ли предварително зареждане за outriders?

Не, изтеглянето не започва, докато бета версията не започне в 18:00 ч..

Демото е безплатно?

Да, демото е безплатно. Според Square Enix обаче трябва да създадете акаунт в Square Enix, за да участвате. Можете да намерите регистрацията на официалния уебсайт. Изглежда обаче, че не се изисква допълнителна регистрация.

Какво има в демото?

Играчите ще могат да намекват за първите няколко часа от основната история. Ще срещнете първия си съперник. След това можете да продължите да изследвате района в странична мисия. След това напредъкът може да бъде прехвърлен в основната игра. Можете да събирате плячка, да играете вашите герои до ниво 7 и да стигнете до World Tier 5.

Как работи мултиплейърът?

С изключение на пролога, цялата демонстрация може да се играе в кооператив. Има функция за сватовство или можете да играете директно с приятели.

Колко време за игра предлага демото?

В зависимост от това колко време инвестирате след приключване на мисиите и кои класове тествате, обхватът може да варира от 2 до 3 часа до повече от 12 часа.

Кои класове могат да се играят в демото?

Можете да изпробвате и четирите класа герои в демото. На MeinMMO можете да намерите обобщение на 4-те класа герои - игра и умения

Колко герои мога да играя в демото??

В демото, както и в основната игра, имате шест слота за герои.

Ако имате нужда от PS Plus или Xbox Live Gold?

Нуждаете се от Xbox Gold Членство. Абонамент за PS Plus вероятно не е необходим, но без абонамент трябва да потвърдите възрастта си.

Има кръстосана игра?

Функцията за кръстосана игра се потвърждава в завършената игра. В демото също има кръстосана игра, но в един вид бета фаза. Трябва да активирате функцията ръчно.

От колко години е одобрен Outriders??

Стрелецът е доста брутален. Следователно, Outriders има одобрение от USK от 18-годишна възраст.

По повод демонстрацията, също така успяхме да поговорим с разработчиците на Outriders в интервю: С тези 2 неща Outriders иска да се открои от другите плячкосващи