Outriders: Всичко, което знаем досега за 4-те класове герои - игра и умения

В Outriders можете да избирате измежду 4 различни класа символи. MeinMMO обобщава това, което е известно за тях до момента.

Това е Outriders: Outriders е стрелец от трето лице, в който вие и до двама членове на групата отивате на лов за плячка. Зад заглавието стои разработчикът People Can Fly, който е известен например с шантавия научно-фантастичен стрелец Bulletstorm.

Историята се развива в научно-фантастична обстановка на планетата Енох. Играчите се борят там срещу различни заплахи, породени от мистериозна "Аномалия ". Тази аномалия е и причината за специалните способности на четирите различни класа, от които можете да избирате.

Актуализация, 26 февруари: Добавени са дърветата на уменията на отделните класове и немските имена на подкласовете. Ще поддържаме статията актуална.

Можете да тествате класовете в демонстрация от 25 февруари. Можете да намерите всичко, което трябва да знаете за пробната версия на Outriders на MeinMMO: Цялата информация за безплатната демонстрация на RPG шутъра. В това специално ви представяме четирите класа поотделно.

Това са класовете на Outriders:

 • Pyromancer
 • Техноманс
 • Хитрец
 • Разрушител
Мощни комбинации могат да бъдат постигнати като екип.

Ето как са структурирани класовете: Всеки от тези класове има своя собствена лечебна механика, тъй като в Outriders няма лечебни отвари. Тук агресивната игра се възнаграждава с изцеление. Всеки клас има свой собствен начин да се поддържа жив.

За всеки клас има и три подкласа или пътеки за умения, с които можете да се специализирате отново. Вие обаче не сте ограничени до един подклас, можете също да ги комбинирате.

Как работят уменията? Всеки клас има до 8 умения (започвате с едно умение), които предпочитат определен стил на игра. Можете да използвате активно до 3 умения едновременно и да ги обменяте по всяко време - дори в битка. Отключвате умения, като изравнявате класа си.

С всяко ниво получавате точки за умения, които могат да се използват за отключване на умения и таланти. Можете да нулирате точките си по всяко време безплатно и да изпробвате нови възможности. MeinMMO ви представя подробно 4-те класа по-долу.

Pyromancer - "Магът на огъня "

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Ето как се бори Pyromancer: Трябва да изберете този герой, ако искате да се биете на средни разстояния и да контролирате бойното поле. Той има някои огневи умения, които причиняват щети на зоната. Така можете да изгорите няколко противника наведнъж и да ги държите под контрол.

Pyromancer разчита на три основни свойства: експлозии, обездвижване и изгаряне. Освен това магът на огъня може да се излекува, като маркира опонентите със своите умения и ги занитва.

Това са добре познатите умения на Pyromancerс:

 • Термична бомба: Подпалете опонента си и ги обездвижете. Ако враг умре под въздействието на термичната бомба, той ще експлодира и ще причини увреждане на района.
 • Ash Blast: Тази атака в зоната поставя няколко врага в определен радиус в състояние "Пепел" и ги прави неподвижни.
 • Топлинна вълна: Изстрелва вълна от огън напред, която изгаря враговете и нанася големи щети по пътя си
 • Прегряване: Работи по подобен начин на Heatwave, но е по-използван за маркиране на врагове и изгаряне на колкото се може повече врагове. По-скоро е умение за поддръжка.

Тези умения могат да се комбинират в силни силови комбинации и да ви позволят да развивате стратегии. Например можете първо да изгорите врагове, които се доближават твърде много с Heatwave, и след това да ги фиксирате с Ash Blast.

Това са подкласовете и дървото на уменията на Pyromancer:

 • Пепелник: Основно се възползва от бонуси за щети срещу маркирани врагове. Насочен към универсални.
 • Огнена буря: Фокусът е върху увреждането на уменията. Ако искате да увеличите максимално щетите си от пожар, това е вашият подклас.
 • Подпалвач: Този подклас се фокусира върху уменията за оцеляване и преминава по-скоро по танков път. Вашите лечебни способности се подобряват и дори можете да бъдете съживени чрез уникален талант.

Измамник - "Убиецът "

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Ето как се бори измамникът: Този клас се счита за Убиец на извънземни. Уменията обаче се основават на манипулиране на пространството и времето. Той се бие на фронтовата линия и изненадва противниците с бързината си. Неговата сила е да може бързо да елиминира отделните противници.

Неговата способност за меле е вид енергиен нож, който може да се използва и за забавяне на враговете. Измамникът се поддържа жив, като изважда противници в близък бой. Освен това за кратко получава енергиен щит от убийства от близко разстояние. Така че рискът се възнаграждава.

Това са добре познатите умения на измамника:

 • Временен парче: Това е първото умение, което един измамник може да използва. Дългосрочен удар, който временно забавя враговете и освен това нанася много щети.
 • Време на заем: Това умение ви дава процент от вашето здраве като допълнителен щит, който може да поеме щети. Той също така оставя „времеви клон“, където сте го използвали. Докато това е активно, можете да се телепортирате обратно до този момент по всяко време.
 • Бавен капан: Създайте поле, в което враговете и снарядите се забавят, докато вие и вашият екип можете да се движите в нормално tenpo.
 • Лов на плячката: Това умение бележи цел в очите ви. Ако използвате умението отново, ще бъдете телепортирани директно до жертвата си. Веднага след като направите това, вие също получавате енергиен щит, забавяте избраната цел и можете бързо да я изключите.

Можете да използвате всички тези умения както в защита, така и в обида. Телепортацията може да бъде полезна, например, ако искате да се хвърлите в битката или трябва да избягате от опасна ситуация.

Това са подкласовете и дървото на уменията на трикстера:

 • Мародер: Влияе върху начина, по който хитрецът се движи. Бонуси за скорост на движение и меле атаки. Ако използвате умения, които влияят на вашето движение, щетите за автомати и пушки също се увеличават.
 • Предвестник: Този подклас е пътят на резервоара за хитреца. Бонусите укрепват щита ви и намаляват входящите щети.
 • Наемен убиец: Този път се фокусира върху щетите от уменията на трикстера.