Аутсайдери: В демото вече има легендарни оръжия - по този начин ги обработвате

В демото на Outriders вече е възможно да вземете легендарните оръжия на плячката. MeinMMO ви показва как можете да ги отглеждате.

Кои са легендарните оръжия? В Outriders легендарните оръжия са от най-голяма рядкост. Те имат страхотен дизайн и специални модове, които им придават специални свойства.

Досега не беше ясно дали тези оръжия ще бъдат на разположение в началото на играта. Но с демото, което беше пуснато на 25 февруари, вече знаем: дори в началото на играта легендарни оръжия могат да бъдат намерени на ниско ниво. Ще ви покажем по-рано известните начини за отглеждане на тези оръжия.

“Айсбергът” е едно от легендарните оръжия, които вече са намерени.

Легендарно оръжие пада от плячки

Как да отглеждаме легендарни оръжия? Според предишни доклади на играчите най-добрите източници на легендарни оръжия са плячките, които могат да бъдат отворени в края на мисиите. Проблемът тук е, че кутиите остават празни, ако вече сте играли мисията.

Как да нулирате полетата: Ако вече сте изиграли всички мисии, трябва само да изпълните няколко стъпки, за да попълните отново кутиите.

  • Отидете в менюто от играта и изберете елемента “Върни се във фоайето ”.
  • След това можете да изберете точка от историята, която вече сте играли.
  • Ако направите това, всички полета, които са били отворени дотогава, ще бъдат нулирани и можете да ги отворите отново. Напредъкът на вашия характер се запазва.
  • След като вече сте направили всичко в демото, можете да играете отново по всяко време и да събирате плячка.

Можете също да видите как това работи в английското видео от Youtuber DPJ. Имайте предвид обаче, че шансовете за намиране на тези оръжия са малки. Шансът увеличава по-високото ниво на трудност (World Tier), но в демото се предлагат само 5 World Tiers. Така че трябва да се уверите, че се занимавате със земеделие на World Tier 5.

Може да отнеме много време, докато оръжието падне благодарение на ниския процент на падане. Въпреки това някои играчи вече съобщават в коментарите на горното видео, че вече са намерили специалните оръжия.

Това включва например страхотната пушка "Айсбергът ", която вече представихме в нашата специална тема за легендарните оръжия

Кое търсене е най-добро? Според друго видео от ImPwnstar, в куеста Terra Infirma има нещо като плячка, която можете да получите от NPC Shira.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Трябва да изиграете тази мисия до елитен противник. Убийте този враг, съберете плячката и след това оставете другите врагове да ви убият.

След това трябва да хвърлите хайвера отново на контролно-пропускателен пункт, точно пред шефа, и можете да повторите този цикъл. Това обаче може бързо да бъде поправено от разработчиците.

Напредъкът от демото може да бъде приет

Ето защо си заслужава: Това, което е особено готино тук, е, че можете да вземете цялото плячкосване и напредъка, който съберете в демото, с вас в завършената игра. Така че вашата работа не е напразна.

Тъй като можете да играете само до ниво 7 в демото, легендарните оръжия, разбира се, няма да бъдат полезни твърде дълго. В хода на историята ще достигнете ниво 30, а в крайната игра дори ниво 50.

Независимо от това, можете да премахнете легендарния мод на оръжията за изработка и да запазите за по-късно.

Повече за Outriders:

  • Как се приема демото Outriders? Това казват първите играчи
  • Outriders: Всичко, което знаем за четирите класа на герои до момента - игра и умения
  • С тези 2 неща Outriders иска да се открои от останалите стрелци

Кога се появяват Outriders? Официалното издание е на 1 април 2021 г. След това Outriders ще се появят за PC, Xbox Series X / S, Xbox One, PS4 и PS5 и Google Stadia.

Безплатната демонстрация е достъпна от 25 февруари и работи за неопределено време. Така че можете да тествате подробно съдържанието на демото до пускането. Можете да намерите цялата информация за демонстрацията на Outriders на MeinMMO.