Outriders: В демонстрацията избирате измежду 4 класа - кой от тях ще играете първи?

Демото за RPG шутър Outriders ще започне в края на февруари. В това можете да тествате подробно четирите класа, които са налични в играта. MeinMMO иска да знае от вас: Кои ще изпробвате първо?

Това е Outriders: Това е нов шутър от трето лице от разработчика People Can Fly, който някои хора може би вече знаят от стрелеца Bulletstorm или пародийните повиквания на CoD за пародия. Производителите сравняват Outriders с Diablo, механиката на стрелците напомня на други стрелци от трето лице като Anthem или The Division.

Можете да намерите повече информация за Outriders в нашия специален: 9 важни неща, които може би дори не знаете за RPG шутъра

Кога се появява демонстрацията? Започва на 25 февруари, така че следващия четвъртък за PC (Steam), PS4 и PS5, Xbox Series X / S и Xbox One. Той е безплатен за всички и може да се играе безкрайно.

 • Хитрец
 • Разрушител
 • Техноманс
 • Pyromancer

Кои класове можете да играете изобщо?

Класовете на Outriders са много различни един от друг. Те не само изпълняват класически роли, като танк или убиец. Всеки клас има три подкласа под формата на дървета с умения, които също могат да се комбинират помежду си.

Ето кратко резюме на 4-те различни класа, които се предлагат в Outriders:

 • Измамник:
  • Пъргав убиец, който може да манипулира пространството и времето със своите умения. Той е особено ефективен в близък бой, може да забави противниците със специалното си острие и се лекува с убийства от близко разстояние.
  • Със своите умения измамникът може например да създава холограми от себе си, за да надхитри противниците си, а също така може да се телепортира.
 • Pyromancer:
  • Един вид магьосник, който може да изгори враговете или да ги замрази с мощни умения. Той е силен от средно разстояние и може да възпрепятства групи противници и да нанася големи щети с течение на времето чрез огневи ефекти.
  • Например Pyromancer има термо бомба, която подпалва враговете и ги обездвижва.
 • Разрушител:
  • Това може да повлияе на земята чрез гравитацията. В комбинация със силни танкови умения, Devastator е като парен влак, който се лекува чрез убийства в близък бой и причинява щети от кървене с ударите си.
  • Благодарение на своите способности, разрушителят може да плава и да унищожава цели групи с едно мощно въздействие. Той може също да набие други опоненти със стълбове земя.
 • Техноман:
  • Това е оборудвано с многобройни приспособления като пистолет, мини-пистолет и ракета-носител. Той е и единственият, който може да излекува групата със своите способности. Бие се главно от разстояние, може също да отрови и да замрази противниците.
  • Пистолетът може бавно да изважда други врагове през облаци от отрова, ракетницата може да спре враговете на боса и мини-пистолетът да коси цели групи.

В нашата специална програма можете също да намерите някои умения и сцени на игра за отделните класове: Всичко, което знаем досега за класовете от 4 героя - геймплей и умения

Сега е ваш ред: кой клас ще опитате първо? Кой стил предпочитате? Участвайте в нашето проучване:

Какво друго има в демото? В демото за Outriders можете да създадете до шест различни героя, да изберете от четирите класа и да изиграете първите часове от историята с тях. Можете да играете всеки герой до ниво 7 и да събирате плячка дотогава, както и да изпробвате до 5 световни нива (нива на трудност за мисии).

Можете да завършите всичко това с до 2 приятели или самостоятелно. Ако търсите повече информация за демонстрацията, ето 7 неща, които трябва да знаете за пробната версия на Outriders.

Кога се появяват Outriders? Пълната игра ще излезе на 1 април за PC (Steam, Epic), PS4 и PS5, Xbox Series X / S и Xbox One и Google Stadia.

Кой клас ще играете и защо? Имате ли вече фаворит? Разглеждате ли изобщо демото? Уведомете ни в коментарите.

Ако търсите повече информация за демонстрацията на Outriders, трябва да разгледате това: Цялата информация за безплатната демонстрация на RPG шутъра - издание, съдържание, платформи