Outriders: Безплатни демо стартира - 7 неща, които трябва да знаете

Можете да стартирате RPG стрелецът следващата седмица Аутсайдери опитайте за първи път. MeinMMO ви показва 7 неща, които трябва да знаете за безплатната демонстрация.

Какво все пак е Outriders? Това е RPG шутър, който след всичко, което е показано до момента, напомня на смес от Diablo 3 и различни стрелци с плячка като Anthem. Играта се играе от гледна точка на трето лице.

Можете да избирате от различни класове, да събирате мощно оборудване (плячка) и да играете мисии в група от до трима играчи. Скоро ще има демо версия, в която можете да тествате играта.

Кога е демо версията на Outriders? Издаването ще се състои следващата седмица, четвъртък, 25 февруари. След това демонстрацията ще се появи за PC (само в Steam), Xbox Series S и X, Xbox One, PS4 и PS5. След това можете да изтеглите демото от 18:00..

Ако искате да тествате стрелеца, MeinMMO ви показва 7 важни неща, които трябва да знаете за демото Outriders.

Скоро можете да го оставите да се разкъса в демото.

1. Демото на Outriders е безплатно

Всеки може да опита демото. Всичко, от което се нуждаете, е акаунт в Square Enix. Играта се нуждае и от интернет връзка. Ако играете на Xbox или Playstation, имате нужда и от абонамент, т.е. PS Plus или Xbox Live Gold. В противен случай няма разходи за вас.

2. Можете да пуснете историята за първи път в демото за Outriders

Outriders нарича себе си RPG. Съответно има основна история и странични мисии, които могат да бъдат изпълнени. В демото можете да играете първите няколко часа от основната история. Там ще срещнете някакъв съперник в първата глава. След това можете да посетите района отново със странична мисия.

За какво е историята? В Outriders човечеството е напуснало земята. Тя намери убежище на планетата Енох чрез мистериозен сигнал. Хората са построили колония там.

Целта на играчите е да стигнат до дъното на този мистериозен сигнал. Но не само родните, опасни форми на живот ви пречат. Странна аномалия променя всичко на планетата.

Това също дава на хората странни способности, като манипулиране на гравитацията, пространството и времето и елементите. Така възникват четирите класа със техните специални свойства, които можете да играете.

На планетата ви заплашват не само чудовища, но и гадни момчета.

3. Вашият напредък ще се отрази в основната игра

Всичко, което постигнете в демото, може да се използва в завършената игра. Така че с пълната версия можете да продължите да играете до момента, в който трябва да спрете в демото. Това също се брои за напредъка на вашите индивидуални класове, които следват в следващата точка.

4. Можете да изпробвате всичките 4 класа на Outriders

В Outriders можете да играете до четири различни класа:

  • Техноманс
  • Разрушител
  • Хитрец
  • Pyromancer

Тези класове имат различни дървета на умения и свойства. В демото изпробвате тези четири класа и получавате представа кой от тях най-много подхожда на вашия стил на игра.

Можете да получите представа за четирите класове знаци в нашата специална: Всичко, което знаем за четирите класове знаци досега

Кой клас избирате? Това е техноманът.

5. Много обхват, ако тествате всичките 4 класа

Ако изпробвате и четирите класа в демото, пробната версия ви предлага около 8-12 часа игрално време. Разработчиците определят времето за игра за мисиите, които могат да се играят, на около 2-3 часа. Ако изпълнявате тези мисии с всеки клас, трябва да сте заети поне 8-12 часа.

В демото ще има шест слота за вашите класове. Така че можете дори да създадете 6 знака, за да получите до 18 часа забавление по този начин.

Това разбира се зависи и от това колко бързи сте и колко широко искате да изпробвате механиката на Outriders. Възможно е дори да продължите да играете, няма ограничение във времето за съдържанието на демото.