Outriders смесва Diablo с Anthem - изглежда обещаващо в новото видео

Кооперативният RPG шутър Outriders показва вълнуваща страна в последното си излъчване. Той напомня на смес от Diablo и Anthem. MeinMMO също говори с разработчиците в People Can Fly, студиото зад Outriders.

Какво е Outriders? Кооперативният стрелец беше представен за първи път на E3 2019. Смесени са няколко стила и се появява нещо съвсем ново.

Разработчиците се сравняват най-тясно с Diablo и намекват за RPG фактора. Но това също трябва да бъде плячка, в която се срещате в центрове и започвате мисии от там.

Сега има ново излъчване на Outriders. Това представя историята на играта по-подробно, но също така дава вълнуващи прозрения в структурата на Outriders.

Това е предаването: Междувременно във второто излъчване на Outriders те говорят за играта за около 30 минути и винаги има прозрения в играта:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво е поразително? На пръв поглед стрелецът прилича на съдба или химн и това е съвсем правилно. Преди всичко сравнението с Химн е очевидно в много отношения. Една от най-големите разлики обаче е концепцията на разработчика. Outriders не е игра като услуга, докато Destiny или Anthem са.

Иначе сравненията с Химн са доста очевидни:

  • Има центрове, от които можете да започнете мисиите си
  • Вашият герой има не само оръжия, но и умения, които той може да повиши.
  • Плячката е навсякъде - Подобно на химна, Outriders е плячка
  • Много опоненти и обстановката често напомнят на Химн
  • Химнът има 4 класа, това важи и за Outriders
  • Няма PvP
  • Провежда се на една планета, а не на няколко или дори в космоса

Какво казват разработчиците за сравнението? Ако погледнете отблизо Outriders, сравнението също е по-очевидно: често напомня на Diablo.

Точно това казват разработчиците за тяхната игра. В нашето интервю с Bartosz и Bartek, двамата шефове на People Can Fly, говорихме за сравнение с други игри.

Искаме да се сравним с Diablo. Играта се превръща все повече във фентъзи слашър, който беше най-голямото вдъхновение за нас. [

...

] Искаме да положим повече усилия в уменията и базирания на елементи геймплей, отколкото просто игра стрелец.
Искаме да добавим силна история, за да създадем база за играта, да я направим по-голяма и да я разширим повече в други страни

Хората могат да летят над ездачи

Има ли прозрения за геймплея? Ако искате да видите повече от Outriders, препоръчваме видеото от нашите колеги от GameStar. Вече можете да тествате стрелеца:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Outriders е предназначен да бъде RPG стрелец за всички

Можете ли да се забавлявате като фен на стрелеца? Въпреки че разработчиците сами правят сравнение с Diablo, нещо трябва да се предложи и за феновете на стрелците. Важен е миксът между RPG елементите и елементите на стрелеца.

На въпрос дали можете да се забавлявате като фен на стрелеца, разработчиците отговарят по следния начин:

Аутсайдерите все още изискват механични умения като стрелец. Вашата цел, управлението и презареждането са важни. Но ние също сме добавили страхотен избор на мощност, управление на охлаждането и комбинации от мощности към този основен геймплей на стрелецът.

Освен това разполагаме с детайлизиране и компилации на класове, които изискват овладяване на синергиите между вашата екипировка, мощности и компилации на класа, за да увеличите максимално силата на вашия герой.

Хората могат да летят над ездачи Вашите класове в Outriders имат не само оръжия, но и умения

Можете да играете само в отбор? Outriders е насочен към всеки тип играч. Няма значение дали сте сами или в екип, Outriders се адаптира към вас.

Така приятелите ви винаги могат да се върнат в играта или да я напуснат. В зависимост от броя на играчите, противниците се адаптират и можете да се справите с повече противници. Трудността на шефовете също ще се увеличи с броя на игрите.

Разработчиците подчертават, че играта в сингъл и мултиплейър може да бъде доста различна. Ако искате повече плячка и по-голямо предизвикателство, тогава трябва да играете в мултиплейър.

Вълнуваща концепция - с бъдеще?

Какво обещават разработчиците? Отстъпниците трябва да са готови и да могат да се играят още от самото начало. Историята трябва да продължи 40 часа и да съдържа 20 глави. Така че трябва да имате много общо с покупката на играта веднага.

Това трябва да се покаже: Външните съчетават много концепции помежду си, което със сигурност дава вълнуващо, ново усещане за играта.

Но трябва да покаже, че може да остане актуален и след пускането. Outriders не разчита на Game-a-a-Service, но все пак трябва да зарадва играчите.

Какво казва разработчикът за това? Разработчиците все още не са дали твърде много впечатления от крайната игра на Outriders. Така че не се казва дали можем да очакваме набези или други подобни.

Можем да кажем, че предстои много повече за крайната игра, като например нови трудности, а също така можете да се върнете към странични куестове, които все още не сте направили, или към награди за по-добри награди.

Интервю с People Can Fly

Но ако Outriders могат да направят ендшпила вълнуващ и може би да не правят същите грешки като Anthem, тогава новият стрелец може да бъде истински вътрешен съвет за всички фенове на Destiny, Diablo и Co..