Pokémon GO: Рейд урок днес с Деметерос - заслужава ли си?

Урокът за нападение с Деметерос започва днес, 3 март, в Pokémon GO. MeinMMO ви показва контраатаките и обяснява за кого е полезен рейд урокът.

Що за събитие е това? Легендарният урок за нападение се провежда веднъж седмично в Pokémon GO. Всяка сряда вечерта на повечето арени се появяват шефове от ниво 5, за да се биете. След това продължава един час. През това време имате голям шанс да намерите повече обучители, които ще се бият с шефа с вас.

В сряда, 3 март, Pokémon Demeteros ще бъде фокусът на събитието. Яйцата отнемат само 10 минути, а шефовете са уязвими за атака на арените в продължение на 60 минути.

Контраатака на Деметерос - това трябва да знаете

Трябва да знаеш: Деметерос принадлежи към видовете земя и полет. За вас това означава, че нападателите с лед удрят много силно тук и атакуват шефа. Ако нямате достатъчно нападатели от леден тип, водните покемони са следващият най-добър вариант.

Следните покемони са идеални за контраатака:

  • Crypto Mamutel с прахообразен сняг и лавина
  • Mewtwo с психо острие и леден лъч
  • Снибуна с ледени трески и лавина
  • Росана с леден взрив и лавина
  • Глазиола с леден дъх и лавина
  • Галар-Флампивиан с леден зъб и лавина

Можете да намерите по-силни контраатаки и информация за Деметерос в ръководството за MeinMMO.

Защо Деметерос е тук сега? Легендарният сезон стартира в Pokémon GO. Легендарната промяна на покемоните в седмичните ротации при набези от ниво 5. Деметерос започна във формата на въплъщение. Това е последвано от Бореос и Волтолос във формата на въплъщение. Това също ще бъде достъпно по-късно в играта под формата на силен животински дух.
Всички събития през март 2021 г. в Pokémon GO можете да видите тук

Колко хора имате нужда? Ако имате силни ледени нападатели и те са оборудвани с идеалните атаки, тогава можете да управлявате Demeteros на две. Но трябва да сте достигнали поне ниво 35 на ниво треньор.

Тези, които предпочитат да бъдат "на сигурно място", могат да поканят други обучители да направят това чрез дистанционно нападение. Защото колкото по-бързо победите Деметерос, толкова повече битки можете да направите в урока за рейд.

Деметерос си заслужава?

За лъскави ловци: Всеки, който търси лъскав, също може да има късмет с Деметерос. Ослепителната форма е в играта. Можете да видите как изглежда в играта в следния туит:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

След това трябва да нападнете: Ако все още липсват силни нападатели от типа Boden във вашата колекция, можете да запълните тази празнина с Demeteros. Но имайте предвид, че Деметерос не е най-силният представител на този тип покемони.

В нашата класация за най-добрите нападатели в Pokémon GO, инкарнационната форма на Demeteros се приземява зад Grounds. Уверете се, че вашият Demeteros може да се справи с атаките на Clay Shot и Earth Forces, за да извлечете максимума от него.

Ако обаче вече имате няколко силни наземни нападатели като Groudon, Knakrack или Stalobor, тогава Demeteros е по-малко интересен за вас, когато става въпрос за нападатели.

Ако обаче Pokémon GO публикува формата на животински дух на Деметерос, нещата отново ще изглеждат съвсем различни. Защото е наистина мощен. Ако е активиран, ще научите за него на MeinMMO.

Ето какво се случва в Pokémon GO:

  • Следващата седмица започва събитие с нов лъскав
  • Ето как Pokémon GO ви компенсира за счупеното турне на Kanto
  • 6 полеви изследвания, които сега си заслужават през март

Ще вземете ли участие в урока по нападение с Деметерос днес или ще пропуснете събитието тази седмица? Напишете ни вашето мнение тук в коментарите на MeinMMO. Обменяйте идеи с други обучители от общността.