PS5: Първите реакции при пускането на новата конзола в Германия

Днес, 19 ноември, новата PlayStation 5 най-накрая идва при нас. Ние от MeinMMO разглеждаме първите реакции, но и проблемите, свързани с пускането.

Как вървят продажбите досега?? Закупуването на PS5 досега беше трудно. Дори в предварителните поръчки винаги имаше хаос и конзолите бяха разпродадени светкавично. Дори тези, които биха могли да се сдобият с PlayStation 5, не са имали гаранция, че той действително ще пристигне в деня на пускането.

Ако не сте успели да вземете PS5, можете да поръчате отново от днес. Тук сме събрали кога и кои дилъри отговарят на условията за това. Не бива обаче да излизате да търсите конзолата в магазин. Според Sony PS5 няма да се предлага там в деня на пускане.

Мнозина се надяват да пристигнат днес, но не са сигурни

Кога ще пристигнат първите конзоли?? Още на 18 ноември бяха потвърдени първите потвърждения за доставката на PS5 от различни търговци. Купувачите, които са били уведомени, имат много голям шанс да получат PlayStation 5 днес.

Вече има обаче купувачи, които вече са информирани за забавяне. MediaMarkt, Saturn и други доставчици вече изпратиха известия в началото на ноември, според които може да има закъснения в доставката.

 • В социалните медии можете да намерите много потребители като @xPainee в Twitter, които днес не можаха да получат конзола въпреки предварителната поръчка: "Това е първият път, когато поръчвам PS5 за изданието, плащам го директно, вземам допълнително ваканция в деня на пускането, очаквам го с нетърпение като шницел и тогава MediaMarkt е твърде неспособен да ми каже, че очевидно днес ще се прибера с празни ръце. "
 • Дори при нас в коментарите проблемите с доставката са голямата тема. Self1sch написа вчера вечерта: “Наистина е невероятно, че все още не знам днес дали мога да взема PS5 от MediaMarkt утре или не. Освен това в момента имаме блокиране в Австрия и не мога да си представя, че „шофирането през границата, за да си взема PS5“ е една от причините за оцеляване да напусне къщата хаха. “
 • За потребителя Knightartist86 сутринта досега е пътувал с влакчета: "О, боже, моята Amazon днес се актуализира до: " може да се забави, но може да пристигне и днес "- PS5 на Шрьодингер. "

Всичко за PS5:

 • Всичко, което знаем за PS5 на Sony
 • Това е колко бързо времето за зареждане на PS5 се сравнява с PS4 Pro
 • 10-те най-важни отговора на обратната съвместимост на PS5

Чакането на новата конзола е трудно за мнозина, включително за Rae Grimm, главен редактор на GamePro. Въпреки това, тя вече получи потвърждение за доставка вчера и съответно е нервна:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Други са облечени правилно, за да получат услугата за доставка по подходящ начин, като потребителя на Reddit Noema91uk тук:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Reddit, което допълва статията.

Показване на съдържанието Reddit Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Reddit

Ако искате да гледате как някой друг разопакова своя PS5, можете да гледате видеото за разопаковане със Sofia Kats от PlayStation DACH. Заглавната снимка на статията идва от това:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Това казват днес тези, които са получили PS5

Първите собственици на PS5 вече се разхождат из reddit и други социални медии и докладват за своя опит и използването на конзолата:

 • Потребителят TuggMaddick е особено щастлив от новия контролер DualSense: “Контролерът е най-голямото подобрение. Мразех всеки PS контролер, чак до оригинала. Мразя ги, те са твърде малки и твърде леки и просто никога не се чувстват добре в ръцете ми. Обичам обаче DualSense. Количеството подобрения е невероятно, това е най-любимият ми контролер. "
 • xBoosthy вече имаше хубаво преживяване с службата за доставка тази сутрин: “Шофьорът на DPD дойде в дома ми с голяма усмивка на лицето. Знаеше точно какво има в пакета. Обзалагам се, че се чувстваше като Дядо Коледа. Толкова съм развълнуван!"
 • Потребителят celestialtoast също получи конзолата си днес, но има космически проблеми: „PS5 пристигна доста рано тази сутрин и прекарах по-голямата част от първия час, опитвайки се да намеря място за него. Това наистина е огромна единица. Процесът на стартиране изглежда толкова хубаво, но за съжаление трябва да работя по цял ден. Така че не съм виждал повече от него. "

Много потребители гордо публикуват снимки на PS5 в социалните медии:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Първите потребители обаче предупреждават и за някои проблеми със зъбите на конзолата.

За какво трябва да внимавате, когато стартирате PS5?

 • Трябва да заглушите микрофона директно на контролера DualSense. В противен случай ще изпратите разговорите си директно на всички останали.
 • Засега не трябва да използвате режим на готовност. Играчите съобщават, че може да има проблеми и сривове.
 • Засега трябва да се въздържате от свързване на външен твърд диск. Според някои потребители това също може да доведе до проблеми.

Вече обобщихме някои общи съвети и помощ за PS5 за вас:

5 важни настройки и 6 съвета за PS5, които всеки трябва да знае, за да започне