Купете PS5 през март 2021 г. - Внимавайте за тези дилъри отсега нататък

съдържание

 1. Купете PS5 - Първата седмица на март в тикера
 2. 4-та вълна в тикера - 11.02. - 28.02.
 3. Поръчайте или купете PS5 през февруари 2021 г. - Всичко за 4-та вълна

[Оригинално съобщение]

За какво е 4-та вълна?? PlayStation 5 беше последно предложен за продажба на по-голяма вълна на 3 декември 2020 г. Оттогава новата конзола на Sony по принцип е разпродадена, с много късмет можете да се сдобиете само с такава в eBay или с няколко малки промоции. Много клиенти от първите вълни все още чакаха своя PS5 през новата година.

Но сега най-накрая бяха доставени много неизпълнени поръчки, дилърите получават нови доставки и изглежда, че следващата голяма вълна от поръчки ще започне - четвъртата.

Поръчайте или купете PS5 през февруари 2021 г. - Всичко за 4-та вълна

Ще следим отблизо ситуацията днес и утре. Ако има нови разработки на моменти или конкретни дилъри, ние ще Ви информираме тук възможно най-скоро. Дотогава можете да се ориентирате върху следната информация:

Кога започва 4-та вълна?? Страницата Gameswirtschaft предполага, че по-голямата част от стоките ще бъдат доставени преди уикенда, така че

 • днес, четвъртък, 11 февруари
 • и в петък, 12 февруари

се предлага за продажба. След това отново само в средата на следващата седмица и след това на порции до края на февруари. Четвъртата вълна трябва да се разпространи през целия февруари.

Всъщност има все повече признаци, че идва нова вълна. Очевидно много дилъри в региона DACH са били снабдени с пресни стоки. Освен това вчера, на 10 февруари, някои дилъри в немскоговорящите страни отново започнаха да продават - включително GameStop. Контингентът беше разпродаден там за няколко минути.

Но и там може би си струва да погледнем още веднъж. GameStop казва, че се опитва да привлече повече контингенти.

Колко надеждна е информацията? Gameswirtschaft се счита за надежден, добре информиран източник с добри връзки с икономиката и досега в повечето случаи е бил верен със своите анализи и прогнози за ситуацията с PS5 в Германия.

Кои дилъри отново приемат поръчки?? Отсега нататък трябва интензивно и редовно да следите страниците на следните доставчици, ако искате да осигурите PlayStation 5:

Германия:
Алтернатива (версия на диска PS5) *
Алтернативен (PS5 цифрова версия) *
Amazon (версия на диска за PS5) *
Amazon (PS5 цифрова версия) *
Euronics (версия на диска за PS5)
Euronics (PS5 цифрова версия)
Експерт (версия на диска PS5) *
Експерт (PS5 цифрова версия) *
OTTO (версия на диска за PS5) *
OTTO (PS5 цифрова версия) *
MediaMarkt (версия на диска за PS5) *
MediaMarkt (PS5 цифрова версия) *
Сатурн (версия на диска за PS5) *
Сатурн (PS5 цифрова версия) *
GameStop
Мюлер
Medimax
Игра пещера
Конрад
Австрия:
Либро
MediaMarkt
Швейцария:
MediaMarkt
Светът на игрите
Фуст
Важно: Доставки в чужбина не са възможни с Libro и Mediamarkt (Австрия). Там той се изпраща само на австрийски адреси. Как изглежда на швейцарските страници, в момента не е точно известно.
Офертите, отбелязани тук със звездичка, са снабдени с така наречените партньорски връзки. С покупка чрез една от тези връзки, вашият MeinMMO поддържа: Получаваме малка комисионна от доставчика, без това да повлияе на цената.

Не е ясно дали всички тези дилъри действително ще предлагат PS5 през следващите няколко часа и дни, но вие имате най-голям шанс да получите още един със споменатите.

Какво друго можете да опитате: С Ото, например, в предишните вълни беше лесно да можете да поръчате удобно по телефона, вместо да дебнете в интернет сайта и да малтретирате клавиша F5.

Следователно може да си струва да опитате по телефона от търговци на дребно като Otto, MediaMarkt или Saturn.

Тук можете да намерите номерата:

 • MediaMarkt: 0221 22243 333
 • Сатурн: 0221 22 243 123
 • Ото: 040 3603 3603

Също така обърнете внимание: Както показаха предишните вълни и последните поръчки от 10 февруари: Трябва да сте бързи и да имате малко късмет.

От една страна, търсенето все още е огромно, но квотите са ограничени. В допълнение, PS5 наскоро се продава без предупреждение от съответните дилъри. При тези обстоятелства е практически невъзможно да се направи прогноза в точни моменти. През последните няколко вълни обаче продажбите често стартираха сутрин.

Също интересно:

 • Представяте си безплатна игра за PS4 и PS5? Така че сега има една безплатна
 • 20-те най-добри безплатни игри за PS4 и PS5 през 2021 година
 • Ето как получавате 20-те безплатни игри от колекцията PS Plus, ако имате PS5

Винаги обаче ще Ви информираме за последните развития в актуализациите. Освен това вашите коментари през последните няколко вълни се оказаха изключително ценни. Така че, моля, продължете да помагате и уведомете нас и други читатели, ако е възможно, когато PS5 се появи някъде в кратки срокове, за да можем да го включим в статията тук.

 • 1
 • 2
 • 3
Източник (и): Gameswirtschaft, Gameswirtschaft