PUBG стартира турнира PGI.S - това са фаворитите

PUBG Global Invitational.S ще бъде най-дългото електронно спортно събитие на Battle Royale Shooter. Осемседмичното хибридно събитие Lan / Online започва на 5 февруари и ще бъде излъчвано на живо от Studio Paradise в Южна Корея.

32 от най-добрите отбори на PUBG в света участват в турнира на място. Паричната награда е 3,5 милиона долара и също се увеличава от Pick ’Em Challenge. По време на това предизвикателство играчите могат да закупят ексклузивни PGI.S артикули по време на игра. 30% от приходите от тези продажби отиват в наградния фонд на PGI.S.

Ето как ще се проведе PGI.S 2021 в Корея

32-те екипа вече са в Корея и са били в карантина поради законовите изисквания за справяне с пандемията на короната. След карантината турнирът най-накрая може да започне за отборите.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Видеото на PUBG Esports обяснява турнира и формата.

Ето как започва PGI.S: Първата фаза на турнира започва на 5 февруари и завършва на 28 март. 32-те отбора бяха разделени в четири групи и се състезаваха в игрите за класиране през уикенда. Груповият етап определя началния ред за следващите седмични мачове за оцеляване.

В мачовете за оцеляване отборите трябва да докажат своите умения, защото само победа гарантира влизане в седмичните финални мачове. Екипите ще направят всичко по силите си, за да спечелят всеки мач и да получат колкото се може повече пилешки вечери. В PUBG победителят в мач получава така наречената "Пилешка вечеря ".

Финалните мачове се играят през почивните дни и гарантират част от паричната награда в случай на топ 4 класиране.

Отборите, които не са се класирали директно за седмичните мачове за оцеляване в груповата фаза, могат да се придвижат нагоре. Ако даден отбор спечели един от седмичните мачове за оцеляване, отборът със следващия най-висок ранг от груповите игри автоматично се придвижва нагоре и заема тяхното място.

16-те отбора, които не са се класирали за седмичните финали, ще изиграят друг набор от игри за класиране, за да определят позицията си в списъка на чакащите за следващата седмица.

Отборът с най-висока печалба става шампион: Сумата, която отборите могат да спечелят в игрите през уикенда, се увеличава всяка седмица. Отборът, спечелил най-много пари в края на турнира през март, е избран за шампион. Това означава, че турнирът остава вълнуващ и разнообразен до края.

Осемте седмици на PGI.S са обяснени подробно.

Хигиенната концепция на PGI.S и как се прилага: Поради световната пандемия Covid-19 и произтичащите от това мерки, турнирът ще се проведе без зрител на място. За да се гарантира здравето на електронните спортисти и да се избегне инфекция, има цялостна хигиенна концепция:

  • Двуседмична карантина на всички отбори
  • Температурни пластири, които участниците носят
  • Изискване за маска в цялото местоположение
  • Контрол на температурата на входа
  • Старателна дезинфекция на мястото
  • Редовни PCR тестове на участниците
  • Непрекъснато присъствие на парамедици на място

За PUBG здравето на участниците е основен приоритет. Ако даден играч тества положително за Covid-19, се налага незабавна карантина и всички лица за контакт се тестват незабавно.

Тези отбори са фаворити

Екипите идват от тези региони: Седем отбора от Европа се класираха. Има още шест китайски отбора, четири корейски отбора, четири отбора от Северна Америка, два отбора от Латинска Америка, пет отбора от Югоизточна Азия, два отбора от Япония и два отбора от Китайски Тайпе.

От европейска гледна точка някои от най-добрите отбори през последните години са пътували до Корея, за да станат шампиони на PGI.S. Представяме ви фаворитите за заглавието.

Два европейски отбора имат добри шансове за едно от челните места

Team Liquid от Европа има големи амбиции: Team Liquid стигна до второто място в PUBG Continental Series през октомври 2020 г. и трябваше да признае поражението си от руския отбор Северно сияние. Jord "ibiza " van Geldere, Jim "Jeemzz " Eliassen, Nikolaj "clib " Haugaard Madsen, Anssi "mxey " Pekkonen и заместник Miloslav "PiXeL1K " Feik пътува до Корея за Team Liquid.

Ако Team Liquid успеят да поддържат постоянно високото ниво през последните няколко месеца, те може да са на подиума.

Шансовете на клана FaZe: С клана FaZe друг отбор от Европа се надява на победа в PGI.S. Густав "Густав " Бленд и неговият екип заеха първо място в европейската PUBG Continental Series 2. Той би искал да надгради това представяне заедно с Дейвид "Fuzzface " Тилбърг-Персон, Лудвик "Aitzy " Янсен, Иван "ubah " Капустин и заместващия играч Рори "rawryy " Logue.

След второто място на PUBG Global Championship 2019 и парични награди от 600 000 щатски долара, FaZe Clan има предвид следващата цел: да стане шампион на PGI.S през 2021 година. След успехите от последните две години отборът има добри шансове за победа.

Тези отбори са други фаворити в PGI.S в Корея

Представяме ви още трима фаворити, които имат добри шансове да станат шампиони в PGI.S в Корея. Два отбора идват от Азия и един от Северна Америка.

Gen.G вече спечели голям турнир: През 2019 г. южнокорейският отбор Gen. G спечели PUBG Global Championship 2019 и осигури парични награди от 2 милиона щатски долара. Лидерът по време на игра Ча "Пио " Сунг-Хун би искал да бъде в родината си заедно с Парк "Локи " Юнг-Янг, На "Иноникс " Хи-Джоо, Го "Естер " Йонг -won и резервният играч Bang "Alphaca " Ji-min спечелиха турнира.

Домашното предимство трябва да бъде предимство за Gen.G и също да служи като мотивация.

LG Divine може да предизвика доста раздвижване: Друг вътрешен съвет е екипът на Югоизточна Азия LG Divine. На азиатската PUBG Continental Series 2 отборът се наложи и спечели турнира и взе домакинска награда от 80 000 щатски долара.

Нгуен "Левиз " Хуу Доан пътува с екипа си от Виетнам до Корея. Той ще се състезава в PGI.S с Ngo "Nickyyy " Thanh Hung, Phùng "Turtle " Mạnh Hiếu, Dinh "JEnd " Viet Lam и заместващия Dinh "Junnn " Trong Thuan. Като аутсайдер, екипът може да предизвика доста раздвижване.

Shoot To Kill се случва без организация: Shoot To Kill идват от Северна Америка и в момента са без организация. В PGI.S можете да рекламирате себе си и да привлечете вниманието към оргазма с добро представяне.

Kurtis "Purdy " Bond е лидер в играта и ще се присъедини към Aaron "aLOW " Lommen, Timothy "Uncivil " Ebarb, Luke "luke12 " Newey и заместник Andrew "Pentalol " Franco в Състезавайте се с PGI.S. Екипът спечели северноамериканската PUBG Continental Series 1 през 2020 г. за 73 844 долара награда.

В Корея отборът трябва да надхвърли себе си, за да стане шампион в крайна сметка.