Razer обяви нови слушалки за Xbox Series X - Arctis 9X е изправен пред конкуренция

Производителят Razer представи Kaira Pro. Това е игрална слушалка, създадена да задоволи геймърите на Xbox. Arctis 9X е най-силният конкурент тук. MeinMMO ви показва какво може да направи Kaira Pro.

Какво представлява Kaira Pro? Razer официално пуснаха игралните слушалки днес. Това е слушалка, която е насочена предимно към геймърите на Xbox.

Какво е страхотно за слушалките? Kaira Pro предлага двойна безжична връзка. Това означава, че можете да се свързвате едновременно с мобилни устройства за разговори, музика, подкасти MeinMMO и VoIP чат чрез Bluetooth връзката, докато слушате аудио от игра с връзка без загуби 2,4 GHz.

Актуализация 11/11/2020: MeinMMO вече тества Kaira Pro. Можете да разберете какво харесваме в слушалките на Razer и какво трябва да имат предвид купувачите в нашия преглед.

Според спецификациите, Kaira Pro на Razer е по-добра от SteelSeries Arctis 9X

По отношение на функционалността, Kaira Pro от Razer може да бъде най-добре сравнен с Arctis 9X от SteelSeries. И двете са висококачествени игрални слушалки, които са особено интересни за геймърите на Xbox. Освен това, тъй като и двете устройства предлагат двойна безжична функция, двете устройства са лесно сравними.

Какво представлява SteelSeries Arctis 9X? Това е слушалка от висок клас, която получи много добри отзиви. Например WindowsCentral пише в заключението си:

[Arctis 9X] е фантастична слушалка с отличен звук и невероятен комфорт, но това, което наистина я кара да блести, е нейната лекота на използване и съвместимост както с конзолата на Microsoft, така и с Windows.

Arctis 9X, а също и Kaira Pro вече могат да бъдат намерени в класацията за слушалки на Xbox на MeinMMO.

Защо Kaira Pro може да бъде по-добър? Ако сравните характеристиките на двете слушалки помежду си, можете да видите, че теоретичните стойности всъщност говорят повече за Kaira Pro. Kaira Pro предлага

...

  • леко разширени честоти от Arctis 9X
  • по-добър Bluetooth (5.0 срещу 4.1)
  • и по-големи звукови драйвери (50 мм срещу 40 мм). Не е задължително "40 мм" драйвери да са по-лоши от 50 мм. Всичко зависи от производителя и неговата звукова оптимизация.

Това, което все още се забелязва в сравнение? Каишката на слушалките на главата е по-затворена при Kaira Pro, отколкото при Arctis9X. Това може да е проблем за по-големите умове.

С драйверите също е необходимо да изчакате, докато има първи тестове. Arctis 9X от SteelSeries остава силна слушалка за геймърите дори при конкуренцията от Razer.

Преглед на цената за преглед на продукта
SteelSeries Arctis 9X - Интегрирана безжична връзка с Xbox и Bluetooth свързаност - Над 20 часа... 2026 отзива 198,99 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Kaira Pro и Arctis 9X в сравнение: Можете да видите всички подробности в следващата таблица, където сравнихме двете игрални слушалки.

Razer Kaira Pro и Arctis 9X в сравнение:

Razer Kaira ProSteelSeries Arctis 9X
дизайнНад ухото / затвореноНад ухото / затворено
Вид на връзкатаBluetooth 5.0 или Xbox WirelessBluetooth 4.1 или Xbox Wireless
Честоти10Hz - 23 kHz20 Hz - 20 kHz
шофьор50 мм, с неодимови магнити40 мм, с неодимови магнити
съвместимостXbox One / Xbox One S / Xbox One X / Xbox Series X | S, PC (Windows 10 или по-нова версия) и устройства с Bluetooth 5.0
Xbox One / Xbox One S / Xbox One X / Xbox Series X | S, PC (Windows 10 или по-нова версия) и устройства с Bluetooth 4.1
Живот на батериятаДо 15 часа (с RGB осветление), без RGB до 20До 20 часа
особеностиДвойна свързаност: Едновременно свързване на конзола и смартфон / компютърДвойна свързаност: Едновременно свързване на конзола и смартфон / компютър
Цена (RRP)169,99 евро199,99 € (в момента 163,75 € в Amazon)

Други характеристики на Razer Kaira Pro:

  • “Razer TriForce Titanium ” - 50-милиметров драйвер за мощно аудио представяне
  • “Razer HyperClear Cardioid ” микрофон за подобрено качество на гласа
  • "FlowKnit Memory Foam " подложки за уши за дълъг комфорт
  • Овални възглавнички за уши: Около ухото, с отблъскваща топлината тъкан за дълготраен комфорт
  • Микрофон с честотна характеристика 100 - 10 000 Hz

Кога можете да закупите Razer Kaira Pro?? Вече можете да закупите Kaira Pro директно от производителя Razer чрез уебсайта им и от различни онлайн доставчици през годината.

Най-добрите игрални слушалки: Ако в момента търсите добра игрална слушалка за компютър или конзола, тогава разгледайте нашите съвети за покупка на MeinMMO. Тук ви представяме най-добрите устройства, които в момента можете да закупите:

  • Най-добрите игрални слушалки за купуване през 2020 г.