Ето как играчите реагират на края на химна: "Най-ненужните € 70 в живота ми "

EA обяви, че ще прекрати разработването на мултиплейър играта Химн. Следва химн. Новината предизвика вълни в игралната общност. Ето какво казват за това читателите на MeinMMO.

Това е положението на Химн: Вчера, 24 февруари, Bioware обяви в блог, че работата по Anthem ще бъде прекратена. Доскоро екип от 30 разработчици прекара около година и половина в работа по рестартиране, Anthem Next, но сега е смачкан.

Вместо това разработчиците се прехвърлят към други проекти на Bioware. Човек иска да се съсредоточи върху Mass Effect и Dragon Age, така че шефът на Anthem Next Christian Dailey.

Реакциите в игралната общност и тук в MeinMMO на съобщението бяха многобройни и често емоционални. Обобщаваме това, което казахте в MeinMMO за решението на EA.

Пропилян потенциал и много разочарование

Въпреки че Anthem трябваше да понесе много критики при пускането, изглежда, че много от вас все още се надяваха, че играта ще се справи. В многобройни коментари под статията и във Фейсбук често се говори за "пропилян потенциал ".

Някои от читателите казаха, че геймплеят на Anthem е забавен и може да се превърне в нещо наистина страхотно. При условие, че имате достатъчно време и ресурси за това.

Тази част от читателите бяха доволни от рестартиране и биха го изиграли според собственото си изявление. Съответно разочарованието беше голямо, че нищо не се получи след обявената версия 2.0 на Anthem.

Жалко, геймплеят беше наистина страхотен! Най-ненужните € 70 в живота ми! Дори Проектът на Отмъстителя не ме разочарова толкова, колкото Химн

...

[

...

]

Читателят на MeinMMO Питър

Наистина ми хареса играта в началото! Прекарал безброй часове там. Както се казва - играта имаше реален потенциал. Срамно е да чуете, че все пак няма да има рестартиране.

Патрик С. във Facebook

Изненадата за прекратяването на разработването на Химн е доста ограничена. След толкова дълъг период на мълчание от страна на разработчиците, надеждите за възкресение на Anthem à la Final Fantasy XIV бяха доста ниски.

Мисля, че е срамно, че друга игра с голям потенциал е преминала. Но не съм изненадан. Дълго време нищо не се беше случило или нищо не се движеше, което да поддържа интереса ми.

MeinMMO четец Alitsch

Не съм изненадан, че така се получи, но ще запазя минута мълчание за тази игра. Точно както за Evolve тогава. Боже, защо потенциални пакети трябва да ни напускат толкова бързо

...

Четец на MeinMMO Белферус

Някои се надяват и на алтернатива на „Съдбата в химна“, която сега окончателно изчезва в забрава.

Flying the Javelins беше един от забавните елементи на геймплея в Anthem

Наистина ме дразни, че повярвах на обещанието

Друга част от потребителите обаче са ядосани от решението. Преди всичко планът за полиране и подобряване на химна при рестартиране даде надежда на някои от играчите.

Тази надежда вече е изчезнала след много месечно чакане и съответно единият или другият от вас са счупили яката. Следователно, някои от коментарите изразяват искания за основен съдебен иск срещу EA за даване на фалшиви обещания на клиентите.

Наистина се дразня, че съм повярвал в "обещанието " и съм оставил няколко евро в магазина. Всъщност трябва да съдите хората правилно.

Четецът на MeinMMO Алекс

След всички настоящи колективни действия, надявам се, че тук ще се предприемат действия.

Саша С. във Facebook

Някои са толкова разочаровани, че са решили да не купуват повече игри от EA или Bioware.

Да, това беше за мен и някои приятели завинаги. Отсега нататък ще избягва всяка игра от EA и Bioware. [

...

] Радвам се, че не купих никакви неща по време на игра. Със сигурност има хора, които сега би трябвало да са по-ядосани в това отношение.

MeinMMO четец Volkeracho

Ако харесвате Химн намират за интересно, това също може да ви хареса:

  • Аутсайдери: Трябва да знаете тези 7 неща за безплатната демонстрация
  • 14-те най-добри мултиплейър онлайн стрелци през 2021 г. за PS4, PS5, Xbox и PC
  • 15-те най-добри мултиплейър игри за PS5 / PS4 и Xbox през 2021 година

Надежди и притеснения за бъдещето

Новината за прекратяването на Anthem предизвика и спекулации относно бъдещето на разработчика Bioware и неговите IP адреси. В момента студиото работи по няколко игри от техните серии Dragon Age и Mass Effect.

Някои от коментарите се притесняват, че провалът на Anthem може също да засегне Mass Effect и Dragon Age или дори самото студио за разработки.

Тогава можем само да се надяваме, че те [Bioware] могат да останат наполовина над водата с предстоящия Mass Effect. Според мен те няма да развалят освежаването на старите части, но ако обявеното продължение на поредицата Mass Effect също е провал, тогава виждам черно за биологични стоки.

Марко Р. във Facebook

Това е вярно!

Друга част обаче е щастлива, че сега е нает Химн. След "неуспешния експеримент " Bioware сега трябва да се върне към корените си и да се концентрира върху това, което е направило добре в миналото: игри за един играч с фокус върху история и ролева игра.

Това е вярно. Bioware трябва да се концентрира върху своите силни страни!

Jan J. във Facebook

Надяваме се скоро да имаме Dragon Aage 4 в ръцете си

Jasmin S. във Facebook.

Каква беше вашата реакция на обявяването на химна? Очаквахте ли да бъде прекратено или все пак имаше надежда? Уведомете ни в коментарите.