Сезон 2 променя картата в CoD Warzone и носи 2 напълно нови режима

Нов геймплей трейлър за сезон 2 на Black Ops Cold War и Call of Duty: Warzone показва някои промени в картата на Верданск и по този начин подклажда слуховете за събитие Nuke. Освен това пътната карта показва два нови режима за Battle Royale. MeinMMO ви показва подробности.

Какво носи сезон 2 за Warzone? Новият сезон 2 на Call of Duty внася ново съдържание в Battle Royale Warzone на 25 февруари и също така обявява допълнителни иновации в хода на сезона. Включено също:

 • Промени в картата във Верданск
 • Нови режими и за двете карти
 • Нови оръжия и оператори
 • Съвместно събитие с Black Ops Cold War
 • Слухове за събитието Nuke
Актуализация на 25 февруари: Новият сезон 2 е онлайн. Нашето резюме на бележките за корекцията можете да намерите тук.

съдържание

 1. CoD Warzone променя картата на Верданск през сезон 2
 2. 2 нови режима идват през сезон 2 - Resurrection Extreme & Exfiltration
 3. Нови оръжия и оператори със сезон 2
 4. Warzone започва събитие със Сезон 2 - Събитие за предизвикателство за избухване
 5. Трейлър подновява слуховете за събитието Nuke

MeinMMO ви показва какво е обявено за Warzone и обяснява какво стои зад него. Тук за вас включваме немския трейлър за геймплей за сезон 2:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

CoD Warzone променя картата на Верданск през сезон 2

Какво се случва с картата на Верданск? Трейлърът показва само няколко секунди от новото съдържание за Warzone, но е трудно.

В ремаркето, късият сегмент на Warzone започва в 1:40 минути и показва жената оператор "Maxis ", която изтегля лебедка, която очевидно води от силоз за ракети към повърхността.

Гледката от ракетния силоз.

Понастоящем този POI не съществува във Верданск. Няколко сцени по-късно можете да видите района до мемориал на юг от военната база в планината.

Двете части на паметника са по-отдалечени и вероятно е отворен ракетен силоз под основата на голямата скулптура.

Районът при мемориала над Военната база се променя.

След това все още можете да видите битки в новите области. Следователно силозите биха могли да бъдат нови, достъпни подземни зони във Верданск.

Фиксираните лебедки в горния "вход " на ракетните силози предполагат, че новите зони са винаги отворени и достъпни.

За разлика от бункерите в Warzone, за които обикновено ви е необходим или код, или ключова карта за въвеждане.

Възможни са битки в силозите за ракети.

В самия край на трейлъра има намек за малко тийзър, който вече е в игра. Ако погледнете на юг към морето по време на кръг от Battle Royale във Верданск, можете да откриете гръмотевична буря и кораб отдолу.

Този кораб е изчезнал близо до картата "Островът на прераждането " по време на историята на "Студената война " и сега отново се е появил край бреговете на Верданск. За какво става въпрос засега остава неясно.

Пътната карта говори за „тъмна вълна, приближаваща се към Верданск“. Вече се говореше за заплаха, приближаваща се до Верданск от морето в голяма сцена в Warzone.

В момента изглежда, че този кораб има нещо общо с това, как историите за Студената война и Warzone се съчетават. Според историята на сезон 2, злодейът „Стич“ вече е във Верданск от ерата „Студената война“ и е довел оператора „Адлер“ в ГУЛАГ.

Цялото нещо е свързано със зомби историята от Студената война. Тийзър по време на игра възпроизвежда аудио файл на руски в Warzone, който е преведен от потребителя на Twitter “@ totamyipetrik ”:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Колегата от MeinMMO Ирина Мориц също изслуша и помогна за превода, защото тя говори руски.

Аудио файл за превод: “Немците ме чуват. Това говори капитан Розентал. Руски кораб Водяной. [

...

] Ние транспортираме заразен, биологичен материал. Какво направихме? Имаше огнище на инфекция. Страхувам се, че няма да можем да го сдържаме. "

Дали корабът ще е нова зона за разходка, свързана с избухването или ще остане актуална само за историята, вероятно ще бъде разкрито едва в началото на сезона. Възможно е също така всички режими на Battle Royale във Верданск да получат зомби механика и по този начин се добавя PvE елемент като в духовния предшественик "Blackout ".

Мистериозен кораб се приближава до Верданск.

2 нови режима идват в сезон 2 - Resurrection Extreme & Exfiltration

Пътната карта за сезон 2 показва два нови режима за Battle Royale Warzone:

 • Resurrection Extreme - Идва в началото на сезона
 • Екфилтрация - трябва да дойде в хода на сезона

Какво могат новите режими? С Resurrection Extreme, малката карта "Rebirth Island " получава режим на насилие. Режимът на игра следва правилата на "реанимация ", което означава, че даден отбор е напълно завършен само когато всички членове на отбора са извън играта.

В противен случай падналите колеги винаги се възраждат през първите 10 минути. „Екстремният“ за това - вместо 40 войници, сега 90 играчи се борят за победа.

“Exfiltration ” се превръща в режим за Verdansk. По принцип това е нормална битка с допълнително условие за победа. Можете да опитате да вземете "радио " по време на мача.

Както при мисията "Най-издирваните", вие се маркирате за всички останали играчи на картата, когато се опитате да я уловите. Ако можете да направите това, мачът е приключил и вие излитате от града победоносно.

Първата пътна карта за сезон 2.

Нови оръжия и оператори със сезон 2

Кои оръжия идват със сезон 2? Всички оръжия, които са нови за Black Ops Cold War, също ще бъдат пуснати в Warzone. Сега създателите на CoD официално обявиха шест нови оръжия за сезон 2.

Две оръжия за Battle Pass, които можете да отключите директно:

 • LC10: SMG на ниво 31 от Battle Pass
  • Това вероятно е SMG "Scorpio ", който вече е съществувал в няколко предишни CoD
 • FARA 83: Щурмова пушка на ниво 15 от Бойния проход
  • Тази пушка очевидно е базирана на израелското оръжие IMI Galil

Четири оръжия, които ще дойдат през сезона:

 • R1 Shadowhunter - Мощен арбалет
 • ZRG 20MM - Снайперска пушка с висока скорост на куршума, но ниска скорострелност
 • E-Tool - лопата, използвана като меле оръжие
 • Мачете - Голям нож със смъртоносни свойства

Какви нови скинове на оператора идват? Като цяло пътната карта обявява четири нови оператора, което може да се види и в трейлъра на геймплея. Гадната "Naga " се смята за "водещата история " на сезона.

Освен това в началото на сезона идва жената оператор от историята за зомбита „Maxis“, която вероятно е премиум оператор, който можете да получите в магазина само чрез премиум валутата. Пускане чрез Battle Pass също би било възможно с Maxis.

В хода на сезона се добавят операторите "Rivas " и "Wolf ", които са свързани с войника на Black Ops "Woods ". Вероятно ще получите тези две само чрез премиум магазина.

Warzone започва събитие със Сезон 2 - Събитие за предизвикателство за избухване

Какво се случва при събитието за пробив? Студената война носи нов зомби режим в началото на Сезон 2: Избухване. Новият режим влиза онлайн заедно със събитие, което също ще започне на 25 февруари - събитието Outbreak Challenge. Събитието се провежда съвместно с Warzone.

Тук можете да отключите специални козметични артикули чрез предизвикателства. Официално все още не е известно как работи това в детайли, но чрез няколко теча могат да се направят очевидни предположения:

 • Това е зомби събитие
 • Студената война и Warzone предлагат различни предизвикателства за отключване на предмети
 • При завършване на всички предизвикателства има кожи от оръжия
 • По време на събитието зомби режимите ще работят в Warzone

Можете да научите повече за събитието, предизвикателствата и възможното развитие в този контекст в нашата специална информация за събитието Outbreak.

В момента се разбира, че корабът, който се отправя към Верданск от морето, има нещо общо със зомбитата във Верданск.

Преди имаше зомбита в събитието Хелоуин на Warzone.

Трейлър подновява слуховете за събитието Nuke

Чрез комбинирането на историите за Студената война, Warzone и зомби режима и появата на нови силози Nuke във Верданск, слуховете за така нареченото "Nuke-Event " в Warzone отново кипят. Този слух е упорит от месеци.

За какво се носи слухът?? Въпросът е, че картата на Верданск се унищожава от ядрена атака и след това се заменя с нова или модифицирана карта.

Очевидното отваряне на нови ракетни силози с предполагаеми ядрени бойни глави отново се доближава до тези предположения.

Зомби компонентът включва и друга причина за унищожаването на Верданск: немъртвите влизат в града чрез мистериозния кораб на брега и завземат голяма част от зоната, което води до голямо огнище "Тъчен етер " във Верданск води. За да си възвърне контрола, градът трябва да бъде унищожен.

Ремаркето също докосва този прорез. Тук пише: "Научете за началото на края ". Това може да се тълкува в смисъл на края на Верданск.

Тогава карта близо до Уралските планини в Русия може да се разглежда като нова карта. Тук също има много дейности на Dark Eter и течове и слухове отдавна съобщават, че нова карта на Warzone може да бъде компилация от големите карти на пожарните войски от Студената война.

Фактът, че зомбито има толкова голямо влияние върху събитията в Warzone, в момента изглежда малко абсурдно - но става все по-вероятно.

Резюме с цялата известна информация и слухове за Сезон 2 на Студената война и Warzone можете да намерите тук.