Как да защитим заглавието "Хронист " в Destiny 2

Destiny 2 ви дава възможност да печелите заглавия за вашите герои. След това можете гордо да ги носите в игра, за да ги видят всички. В това ръководство ние показваме какво трябва да направите, за да получите заглавието на летописеца.

Заглавие в Destiny 2: След пускането на разширението Forsaken е възможно да се разработят заглавия за персонажите на играта и по този начин също да се открояват от тълпата на Пазителите.

Заглавията идват под формата на специално текстово наслагване, което се появява в играта до името на играча и е видимо за всички други настойници. Заглавието е предназначено да покаже визуално обширни постижения и постижения, постигнати в определени области на играта.

съдържание

 1. Ето как ставате хроникьор в Destiny 2
  1. Книгата "Улдрен Сов "
  2. Книгата "Заплетеният залив "
  3. Книгата "Човекът, когото наричаха Кейд"
  4. Книгата "Сънуващият град "
  5. Книгата "Марсена "
  6. Книгата "От истината към властта "
  7. Книгата "Пробудените от рифа "
  8. Книгата "Скитника "
  9. Книгата "Призрачни истории "
  10. Книгата "Варикс, лоялният "
 2. Ето как оборудвате заглавието на летописеца

Ето как ставате хроникьор в Destiny 2

Печеленето на заглавия обикновено е досадно и включва много труд и усилия. Трябва успешно да завършите широк набор от задачи, преди вашият Пазител да може да се украси със заглавие.

Какво прави заглавието на летописеца? Това заглавие е обвързано със знамето за триумфи и съответно се върти около познанията в играта на Destiny 2.

Тук можете да намерите повече подробности за заглавието на летописеца

Повечето изисквания за летописеца могат да бъдат разгледани с помощта на печата Lore в раздела Triumphs в менюто на играта. Въпросът е да попълните общо 10 различни литературни книги, които от своя страна са съставени от няколко истории.

По този начин можете да намерите и попълните всички книги на Лор за летописеца.

Книгата "Улдрен Сов "

Всички тези знания се въртят около историята на пробудения принц Улдрен Сов. Историята на Забравения принц се разказва с помощта на 20 малки безпилотни летателни апарата, които са разпространени в света на играта.

Тези колекционерски предмети ви дават интересна представа за връзката между Улдрен и сестра му Мара Сов, царицата на пробудените. Можете също така да разберете много подробно как Улдрен е станал лидер на Подигравателните барони.

Тук можете да намерите местоположенията на всички 20 дронове във видеото. Веднага след като сте ги намерили и сканирали, тази книга е завършена.

Книгата "Заплетеният залив "

Тази книга е сравнително лесна за попълване. Получавате 14-те отделни истории заедно, като играете през историята на разширението на Излезлите и завършвате кампанията. След това сте събрали всички необходими бележки и книгата е завършена.

Книгата "Човекът, когото наричаха Кейд"

Записите в тази книга позволяват да се разгледа по-отблизо Кейде-6, убития командир на авангарда на ловеца. Общо 13 записа могат да бъдат намерени случайно при отваряне на кутии навсякъде в света на играта на Destiny 2.

Имате обаче по-голям шанс да завършите тези записи, ако играете мисията „Ace in the Hole“ като част от екзотичното търсене на пиковия ас на Cayde или ако играете тази мисия като героична сюжетна мисия с авангарда.

Отворете всички полета, които можете да намерите там. Ако мисията е налична в героичния списък, можете да я играете отново и отново, докато не съберете всички записи заедно. Записите също са там случайно, но със значително по-голям шанс.

Тук можете да намерите повече информация: Ace of Spades - Ето как получавате екзотични пистолети на Caydes

Книгата "Градът, който мечтае "

Случайно получавате историите за тази литературна книга, като отваряте кутии и извършвате дейности в мечтания град. Най-добрите източници са Heroic Public Events, Lost Sectors и Blind Well. Къде точно ще намерите кутиите, няма значение - основното е в района на Dreaming City.

Следната информация ще ви помогне при тази стъпка:

 • Така че Сляпата пролет върви героично
 • Всички изгубени сектори 2018
 • По този начин започвате всички публични събития в героичен стил

Книгата "Марсена "

Попълването на тази книга е една от най-трудните задачи по пътя към ставането на летописец. От една страна трябва да намерите всички 16 кости ахамкара, които се разпространяват в сънуващия град. От друга страна е важно да унищожите всичките 40 повредени яйца, които също са скрити в сънуващия град.

Местоположението на всички кости на Ахамкара във видеото:

В следващото видео Esoterickk ви води до местата на всички 16 кости. Забележете обаче: Само четири от тях са достъпни по всяко време. Останалите 12 се появяват само в определени часове.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Тези 4 кости могат да бъдат намерени по всяко време:

 • 00:00 - Марасена # 14 "Фидецид III "
 • 00:45 - Марасена # 7 "Cosmogyre III "
 • 01:25 - Марасена # 3 "Брефос II "
 • 02:26 - Марасена # 5 "Cosmogyre I "

Тези кости са достъпни само през третата седмица от цикъла Taken Curse - тоест, когато проклятието е най-силно.

"Тъмният манастир " Мисия:

 • 02:56 - Марасена # 11 "Екстазиат III "

Двор на кралицата:

 • 03:57 - Марасена # 13 "Фидецид II "

Счупеният трон:

 • 06:06 - Марасена # 12 "Фидецид I "
 • 07:15 - Марасена # 6 "Cosmogyre II "
 • 08:12 - Марасена # 1 "Archiloquy "
 • 09:25 - Марасена # 2 "Брефос I "

Следните кости се появяват само на всеки 6 седмици като част от предизвикателствата за завъртане на асцендента:

Мястото за почивка на Афел - Възходящо предизвикателство 1:

 • 10:32 - Марасена # 16 "Imponent I " Изгубен храм

Градините на Есила - Възходящо предизвикателство 2:

 • 12:11 - Марасена # 15 "Ерезиология "

Kerres Comb - Ascendant Challenge 3:

 • 14:03 - Марасена # 9 "Екстазиат I "

Herald's Retreat - Ascendant Challenge 4:

 • 16:35 - Марасена # 10 "Ecstastiate II "

Шор на потънали желания - Ascendant Challenge 5:

 • 18:28 - Марасена # 8 "Cosmogyre IV "

Старлайт Камера - Възходящо предизвикателство 6:

 • 19:54 - Марасена # 4 "Брефос III "

Местоположенията на повредени яйца:

За тази задача първо се нуждаете от екзотичния поклон, който желае. Едва когато получите този лък, можете да започнете тази задача. Защото само този екзотичен лък може да унищожи развалените яйца.

Общо 40 повредени яйца са скрити в сънуващия град. Унищожаването им всички може да отнеме известно време, тъй като някои места, като Ascendant Challenges, се въртят ежеседмично и поради това някои яйца са достъпни само в определени часове.

Тук можете да намерите местоположенията на всички 40 повредени яйца.

Книгата "От истината към властта "

Попълването на тази учебна книга вероятно ще отнеме най-много време. Тъй като запис (понякога два чрез бъг) досега е получен само през третата седмица на цикъла на притежаваното проклятие - т.е. когато проклятието е най-силно.

Тогава пазителите ще имат възможност да извършат набег в Петра, който да им даде аудиенция в двора на кралицата. Там трябва да отворите кутията, в която можете да намерите записа за книгата.

Засега не са известни други начини за получаване на тези истории, но книгата не е пълна, така че може да има и други начини. Засега това означава, че има само един запис (2, ако грешката се появи) на всеки три седмици.

Книгата "Пробудените от рифа "

Количката за историята на Пробудения риф може да бъде намерена в малки кристални снопчета. Трябва да сканирате всичките 23, ако искате да попълните тази книга.

Местоположенията на всички 23 кристала можете да намерите тук.