Паладин и Амазон ли са тайните класове в Diablo 4? Това говори за това

В началото на Diablo 4 трябва да има пет класа, от които да избирате. Засега са потвърдени три от тях. Ще ви покажем кои класове все още са възможни за изданието.

Какви класове прави Diablo 4? Diablo 4 беше официално представен на BlizzCon 2019. Сега знаем, че D4 трябва да стане наистина тъмно. В трейлъра на геймплея вече можете да получите няколко впечатления от битките в играта. Но кой ще бъде изпратен в битката срещу чудовищните маси за изстрелването?

Досега Blizzard потвърди три класа: Wizard, Barbarian и Druid - Те могат да направят това в Diablo 4. Но за стартирането разработчиците ще хвърлят още два класа на ринга. Кои са те, все още е тайна. Но има двама силни претенденти, за които има какво да се каже.

Кои са 4-ти и 5-ти клас за Diablo 4?

Откъде дойде идеята?? YouTuber Bluddshed е добре позната фигура в общността на Diablo. Той редовно излъчва Diablo 3 и разработва видео ръководства, за да помогне на нивото на общността и да изгради. Той също присъстваше на BlizzCon 2019 и излъчваше поток на живо от там, който представя съществуващите класове в Diablo 4.

В един от видеоклиповете си Bluddshed дискутира защо Паладин и Amazone биха били добър избор за двата отворени слота в Diablo IV.

Какво означава Diablo 4? Ако разгледате представените три класа, тогава D4 обслужва следните жанрове:

  • Range Caster
  • Битка в меле с физически щети, 2H и 1H
  • Хибрид меле с персонал

Какво липсва в Diablo 4? Това, което не обхващат съществуващите класове на съветници, варвари и друиди, е:

  • Физически DPS с обхват
  • Клас на свети / леки щети
  • Бързи нападатели
  • Клас с щит и 1Н
  • Клас за домашни любимци

паладин

Източник: Diablo Gamepedia

Какво говори за паладина? Съдейки по липсващите атрибути за Diablo 4, паладин би имал смисъл. Класът ще играе с щит и с една ръка, а също така ще покрива "свещената " зона. Следователно Blizzard може да задоволи феновете на два стила на игри с този клас.

Bluddshed също се позовава на произведения на изкуството, издадени по време на BlizzCon. Един от щитовете щеше да прилича на паладин.

Рунните думи, които Blizzard възражда в Diablo 4, също са в съответствие с предположението за паладин. В миналото тези хармонизирани с аура класове - паладинът отново ще се предлага.

Кръстоносецът също ще бъде опция за тази настройка. Но тъй като това вече може да се играе в Diablo 3, човек разчита повече на паладина.

Може да е четвъртият щит отгоре вляво за паладина?
Източник на изображението: Bluddshed YouTube

Amazon

Източник: DiabloFandom

Какво говори за Амазонка? Трудно е да си представим Diablo 4 да стартира без клас, който нанася физически щети от разстояние. Такъв стрелец или ловец всъщност принадлежи към стандартния репертоар на RPG. В Diablo 1 имаше ловеца с лък по въпроса. В Diablo 2 Амазонката с лък и копие.

Амазонките са свързани с копия и щитове, съответстващи на показаното произведение на изкуството. Тя можеше да хвърля копията, но с елементарни щети беше ефективна и в близък бой. Така че бихте комбинирали щитове, копия и DPS с този клас.

Каквито и класове да идват, ще можете да ги адаптирате към вашия стил на игра с дървета на таланти и думи от руни. 6 големи промени ви очакват в Diablo 4.

Тук включваме видеото от Bluddshed по темата.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

На какво се надяваш??

Замисляли ли сте се вече кои други класове ще пусне Blizzard с пускането на Diablo 4? Може би домашен любимец като вещицата или некромантът ви очаква.

Уведомете ни в коментарите кои са вашите топ 5 класа в началото на Diablo 4.