Ако новият пистолет Sykov наистина дойде в CoD Warzone, той веднага е OP

Пистолетът Sykov се появи в Call of Duty: Warzone чрез грешка и оттогава е на устните на всички. Един експерт от Warzone обаче се надява, че частта няма да влезе в играта в сегашния си вид. MeinMMO ви показва защо оръжието е OP.

Що за оръжие е това? Сиков отговаря на руския пистолет Makarow, който е разработен в Съветския съюз малко след Втората световна война. Все още се използва и произвежда и днес, но постепенно се заменя с по-ново ръчно оръжие в руската армия. Макаров се счита за много надежден, но донякъде неточен (чрез Уикипедия).

В Call of Duty в момента Сиков води някакъв разговор. Версия на оръжието е намерена в режим на плячка на Call of Duty: Warzone и някои играчи вече подозират, че пистолетът влиза изцяло в игра. Засега можете да ги използвате само в частни мачове в режима за оцеляване на Modern Warfare.

Експертът по Warzone и YouTuber "JGOD" анализира защо не би направил нищо добро на Warzone, ако Sykov всъщност е напълно интегриран. Във видео той показва, че частта ще бъде напълно ОП и ще пренареди близкия бой в Battle Royale. Ние интегрираме английското видео от JGOD тук за вас:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Теоретично Сиков би могъл да изтрие противниците за 100 милисекунди

Защо би била в Warzone OP? Сиков обединява три силни привързаности, които дават на тресчотка безумен удар в близък бой в Battle Royale:

  • Бягане за напълно автоматичен огън
  • Списание за барабани с 80 патрона
  • Приставка Akimbo за носене на две оръжия

Дори напълно автоматичната цев би позволила на оръжието да премине състезанието. Но с 80 изстрела без почивка и възможността да се използва стил Akimbo, това прави състезанието да изглежда направо старо:

Теоретично TTK сравнение на пистолетите от CoD MW в Warzone. Източник: YouTube

Времето за убиване (TTK) на всички пистолети от Modern Warfare е неизменно над 900 милисекунди с удари в гърдите и без Akimbo. 500 милисекунди се считат за наистина силна стойност в Warzone и съответно пистолетите обикновено са по-скоро втори или трети избор.

С напълно автоматичния цев и изключителната скорострелност от 897 сачми / минута, Sykov вече достига 334 милисекунди и ще бъде по-силен от най-добрите автомати на възможно най-кратко разстояние. MP5 от Студената война достига до 492 милисекунди.

Но това отива още по-далеч - с бонуса Akimbo можете да оборудвате два пистолета Sykov и да намалите TTK наполовина. Теоретично тогава са невероятни 167 милисекунди за удари по гърдите на най-късите разстояния. Това е по-бързо от фаталния двоен изстрел на пушката R9-0 с драконов дъх, което ви позволява TTK от 200 милисекунди до 7,5 метра.

Ако преминете през играта на ума до края и погледнете пораженията от хедшот, тя става напълно луда. Ако Сиков постави изстрел в Warzone 4, врагът е на земята след 201 милисекунди в напълно автоматичен режим. Akimbo може да намали тази стойност до 100 милисекунди. Приземяването на четири топки Akimbo в един ред е много малко вероятно, но стойността ще бъде в игра.

Повече за оръжията в Warzone:

  • Най-добрите оръжия с настройки за вашите зареждания
  • Warzone лазери: най-стабилните оръжия от CoD MW
  • Новата супер приставка дава на снайперистите перфектна стабилност

Пускането в момента не е предвидимо - но вече можете да го тествате

Сиков идва за Warzone? Понастоящем не може да се направи надеждно изявление по този въпрос. Оръжието е в играта от известно време, но все още не е използвано за Battle Royale. Може да остане така.

Въпреки че играчите намериха план на пистолета в Warzone и по този начин индикация за възможна премиум версия на Sykov, няма други индикации, че този пистолет или други нови оръжия от CoD MW влизат в Warzone.

Ако все пак искате да изпробвате частта, трябва да разгледате режима за оцеляване на Modern Warfare. Като цяло в този режим има дори три оръжия от CoD MW, които все още не могат да се играят свободно в Battle Royale. Можете да разберете как можете да тествате 3-те оръжия от колегите си в GameStar.

В момента обаче е по-вероятно други оръжия да влязат в игра със старта на сезон 2. Dataminer се разрови из новите файлове след дебела актуализация на Warzone и успя да открие общо четири оръжия, които могат да влязат в игра със следващия сезон.

Източник (и): YouTube - JGOD