Играчът напълно преувеличава в Destiny 2 - Пристрастен към фракталин

В Destiny 2 се провежда събитие на общността за насърчаване на реконструкцията. Пазителят стига твърде далеч и по този начин излага проблем.

Това събитие в общността е за: Понастоящем събитие в общността се изпълнява в Destiny 2. Като част от Emyprian Foundation, играчите работят заедно върху бъдещето на плячката.

Поради огромното желание за дарение, мерките за възстановяване вече са достигнали предпоследния етап. Необходимите ресурси обаче са се удвоили в сравнение с предпечатната подготовка.

Сега общността трябва да събере колосалните 6 милиарда фракталина. Никой не може да каже колко скъпо ще бъде финалното ниво 7. Но един играч дава надежда на всички.

Дарения се правят в обелиска на кулата

Guardian генерира невероятно количество фракталин

Всъщност Фондация Емиприан е постижение на цялата база играчи на Destiny. Но ако погледнете постиженията на настойника 3jlowes, може да се предположи, че тя иска да управлява събитието сама.

Ето колко събра настойник: В Twitter тя обяви, че най-накрая може да си легне. Защото е постигнал ранг на отговор от 709 900. Това стана възможно чрез комбинация от инвестиции и суап на ресурси в Spider.

Според резонансния ранг тя автоматично получава 709900 фракталина на седмица. Почти невъобразимата сума бързо доведе инвентара до границите на капацитета и началникът на пощата също не беше подготвен за толкова много фракталин.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter Кой трябва да достави целия този фрактал на пощата?

Фракталната мания скоро доведе служителите на Bungie на сцената. Заглавието на мениджъра на общността dmg04 беше: “Горната граница беше открита ”. Той информира играчите на Destiny за 3jlowes

Капачката е открита.

dmg04 чрез Twitter

Какво казва общността за това? "Фракталната зависимост " предизвика много реакции. Коментарите могат да бъдат грубо разпределени в три области:

  • Благодарност и признание - Много играчи са положителни и впечатлени от всеотдайността. M A M B A # 2 4 пише: „Хора като теб на първо място правят възможни целите на общността. Благодаря ви за усилията, Гардиън! ”
  • Питам защо - Някои коментатори не могат да разберат това посвещение. Чудите се защо всичко това? Един от отговорите е: за изпитанията!
  • Забавлявайте се да дарите - Потребителите отбелязват, че целият фрактал също трябва да бъде дарен и им пожелават „много забавление“ с него.

Последната точка също разкрива проблем на фондация Емпиреан.

Мотото е: Всичко за връщането на изпитанията

Има проблеми с даряването: Понастоящем можете да подадете само 100 фрактала наведнъж в кулата Обелиск. Дарението също отнема около 3 секунди. За много играчи това е твърде бавно.

Попечителят е изчислил, че запаленият колекционер би бил зает с процеса на дарение само за около 6 часа.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Bungie коментира бъдещето: Dmg04, от името на Bungie (чрез Twitter), коментира критиките към процеса на дарение. Той обяви, че няма да се предложи по-бързо решение в настоящото събитие.

В бъдеще обаче те ще работят за подобряване на подобно проектирани предизвикателства пред общността. Така той разкрива перспективата за потенциални решения:

  • Човек може да намали времето, необходимо за всяко дарение
  • Друга възможност би била да се разрешат по-големи или променливи дарителски вноски.
Saint-14 е доволен от 100 фрактала на дарение

Какво мислите за манията за събиране на фрактали на Гардиън? Имате ли представа как могат да се организират подобни събития в общността в бъдеще??

Днес вече знаем как ще изглежда бъдещето на Armor 2.0: