Играчът кандидатства за Destiny 2 с 44 страхотни оръжия: "Ти обичаш оръжията, аз обичам парите "

В Destiny 2 оръжията продължават да предизвикват дискусии - или липсата на хладни и здрави образци. Пазител използва това и сега иска работа от Bungie със своите творчески идеи.

Как изглежда приложението на плейъра? Subreddit Destiny е детска площадка за обмен на идеи за плячката на Bungie. Наклонените пазители споделят своите сборки, видеоклипове и мисли за знания, баланс или критика. Тук общността се събира и като екип се справя с истински херкулесови задачи. Това включва например наскоро решената мега-пъзел.

Креативен потребител обаче използва форума, за да кандидатства за разработчика на Destiny. В публикацията си той представи общо 44 проекта за уникални оръжия. За да направи това, той пише на Bungie kess:

Ако прочетете това и ви харесва, нека поговорим. Харесвам парите. Харесваш пистолети. Това е проста математика, Гардиън.

NikkoJT през Reddit Лостът, G-рогът, Gjallarhorn - който притежаваше това оръжие, не се нуждаеше от друго

Ето защо дизайните на оръжията се празнуват така: Redditor NikkoJT заявява в публикацията си, че е не само настойник, но и художник. И можете също да кажете: За всяко от 44-те уникални оръжия той е проектирал снимки и текстове на знания. О, да, разбира се, оръжията също имат страхотни способности.

Дизайнът на оръжията е много разнообразен. Някои модели са футуристични и напомнят на космическите стрелци като Warframe. Няколко стрелби биха могли да възникнат от нашето съвремие и пушките, обвити с парченца плат, напомнят на дистопични сценарии. Всички оръжия имат едно общо нещо: Те биха се вписали идеално в Destiny 2.

Тегления на оръжие - Източник: NikkoJT

Понастоящем нишката на Reddit има над 12 000 гласа за и над 1000 коментара. Те са много положителни и изискват отношение от страна на художника в Bungie. В допълнение, потребителите поздравяват NikkoJT за неговата творческа работа, интересните предимства и вниманието към детайлите.

Това е фантастично! Невероятно творчество - рисунките, имената на оръжията и бонусите

...

това е толкова готино. Ето защо посещавам този subreddit. Благодаря ти!

ohmywade през Reddit

Особено необичаен дизайн се оказва любим на феновете. Кутия със зърнени култури, която се използва като меле оръжие:

С бонуса "Cereal Killer " последната закуска е убедителна по хумористичен начин - източник: NikkoJT

Какво има във вентилаторните пистолети? Към този момент не можем да ви запознаем с всички 44 създадени оръжия. Но ние избрахме за пример екзотично и ритуално оръжие. Общото между оръжията е, че те не са прекалено силни, а по-скоро отговарят добре на ролята си и допълват Destiny 2 по разумен начин.

Екзотични: галебели (Strumblades)

  • Тази двойка мечове се носи в кинетичния слот и изисква специални боеприпаси (понастоящем мечовете консумират тежки боеприпаси).
  • Вътрешен перк: Двойни фурии, атаките удрят врагове в дъга пред вас. Тежките атаки също увреждат враговете зад вас.
  • Екзоперкът "Ураганната дисциплина" причинява убийства с мечове, за да увеличи движението и скоростта на атака. Получавате повече обхват във въздуха.

Екзотичните мечове не се справят толкова добре в Destiny 2 в момента. Едва ли някой използва оръжията с остриета. Тъй като основната слаба точка е, че оръжията обикновено могат да се насочват само по един противник наведнъж, което не си струва слота за мощ за много.

Мечовете близнаци специално адресират някои от слабостите. Освен това концепцията за оръжията Akimbo, т.е. по едно оръжие във всяка ръка, понастоящем не е представена в Destiny 2 и носи глътка свеж въздух.

Източник: NikkoJT

Ритуално оръжие: Бързото поправяне

  • Това е лека кинетична пушка. Това включва и парадокса на perfectex.
  • Оръжието притежава добре познатото свойство Kill Clip.
  • Като специален бонус, помпата има "Авариен ремонт". В резултат на това всеки презареден патрон лекува малко жизнена енергия.

Така че оръжието е идеално за PvE. Можете да продължите да се биете дори когато сте заобиколени от врагове. Щетите от Kill Clip ви правят по-опасни след презареждане и не е нужно да се страхувате за живота си във фазите на презареждане.

Източник: NikkoJT

Показаните дизайни предизвикаха ли вашия интерес? Можете да разгледате всички 44 предложения в тази галерия.

Ръце, баланс и стърчат нокти

Това е философията на Bungie по отношение на баланса на оръжията: Миналата година Bungie обяви нов начин на мислене с Forsaken. Отсега нататък не всичко трябва да се чувства гладко изгладено и хармонично. „Изпъкналите нокти не се забиват“, беше казано по това време.

Но в момента съдбата изглежда се отклонява все повече и повече от този курс. На първо място бяха коригирани двата револвера Lunas Howl и Don't Forget. Други оръжия от висок клас се справяха по подобен начин. Правилото на паяка-отшелник беше също толкова силно засегнато, колкото скандалната едноока маска.