Играчите в Fallout 76 искат да елиминират гейовете, забранени са

Bethesda очевидно предприема репресии срещу троловете във Fallout 76. Група от особено гадни герои получиха жестоко търкане веднага след палав акт.

Какво стана? Група от четирима се нарекоха „ловци на гейове“ и „ловуваха“ хомосексуалисти във Fallout 76. Инцидентът най-накрая беше разгласен и непряко докладван.

Bethesda отговори с доживотна забрана на всички замесени.

В Fallout 76 не са разрешени „Гей елиминатори“

Това стана: Въпреки че общността Fallout 76 е постоянно хвалена и полезна, има и черни овце. Някои от тези неправомерни обаче обаче се държаха особено зле.

Група от четирима наскоро се разхождаше из пустошта на Апалачите, ловейки хомосексуалисти. Нейната програма беше „да премахне всички гейове“.

Неведнъж сте тормозили поне още една група играчи и сте ги обиждали с хомофобски изрази. Тяхната задача е да „прочистят пустинята.“ Твърди се, че през цялото време са се смяли по време на кампанията си.

Как се случи това? Жител на пустош поиска друга група от трима играчи за някои инструменти. Един от тримата респонденти отговори с комплимент за това как изглежда. Реакцията на обитателя на пустошта: "Не се забърквам с този вид гей лайна. "

Малко след това той се завърна в пълна група от четирима и започна да се присъединява към триото и да ги атакува. Тъй като тримата не отговориха, четиримата тролове всъщност не нанесоха много щети. Системата за борба със скръбта на Fallout 76 предотврати това.

"Гей елиминаторите " отговориха забавно, че това вероятно е "най-силният педик ", който някога са виждали.

Ето как бяха докладвани и забранени: Един от засегнатите взе цялото нещо и най-накрая се свърза с Bethesda. Все още няма функция за отчитане в играта, която може да се промени с предстоящите кръпки за Fallout 76.

Плейърът беше пренасочен към страница чрез поддръжка, но доказателствата му не бяха приети. Отне известно време, преди Bethesda да успее да предприеме действия. Първоначално те се състоеха само от 3-дневна забрана.

Малко по-късно обаче Bethesda заяви, че е в състояние да разгледа по-отблизо въпроса, вероятно защото един от „Елиминаторите на гейове“ качи видеоклип с акцията си под името „Cleansing the Queers“. След това забраната беше удължена до живот.

Ето как тролът реагира: За забранените въпросът беше по-скоро вид ролева игра. Според Eurogamer той самият е видял цялото действие като забавно:

Не мразя гейовете. Беше просто дълга нощ на забавление и след първата ни среща си помислихме, че ще я дразним малко. Можете да го наречете лошо, но мисля, че това е просто игрива незрялост.

Не съжалявам за инцидента. Няма да се извинявам, ако ми се даде възможност. Не планирам да правя нещо подобно отново в бъдеще и, честно казано, дори още не съм планирал да го правя. Току-що го намерих и реших, че ще направя това сега.

Как мислите за това? Смятате ли, че наказанието е справедливо или наистина беше просто незряла шега? Обсъдете с други фенове в нашата група Fallout. Можете да намерите повече информация и новини за Fallout 76 във Facebook.

Има и хора, които тролят много по-добре и по-приятно за всички участващи: Един играч олицетворява най-досадната NPC в Fallout 76.

Източник (и): Eurogamer, PCGamer, Kotaku