Играчите си правят селфита с легендарния Mothman от Fallout 76

Светът на Fallout 76 включва много легендарни същества, израснали с легенди и истории. Един от тях е Mothman, молецът, който изглежда е доста приятен човек във Fallout.

Селфита с Mothman: Някои играчи вече са се сблъсквали с легендарния Mothman в Апалачия. Създанието трябваше да бъде труден противник за победа. Играчите обаче са застанали до него и са си правили селфита.

Източник на изображението: imgur.

Играчите се мотаят с Mothman

"Безобидно " същество: Молецът е същество с приблизително човешки размер с външен вид на молец, ръце, ангел-подобни крила и нажежени очи. Черна мъгла се вие ​​около него на земята.

Поради зловещото си поведение, Mothman вероятно ще бъде атакуван от повечето играчи от безопасно разстояние, когато се сблъскат с него в необятния свят. Някои играчи обаче са се обърнали към него спокойно.

Молецът не нападна тези играчи. Играчите се снимаха с него и някои потребители на Reddit дори съобщават, че той ги е следвал известно време, за да им прави компания.

Има дори друга версия на Mothman, "Sage Mothman" с лилави очи, която дава на играчите едночасов XP опит, когато се подхожда спокойно. Според нашия читател Gooze, той се появява на събитие на фара близо до Vault 76.

Грешка в AI? Това, че Mothman се държи така, изглежда е грешка. Името му е червено, което означава, че е враждебен. Така че той вероятно трябва да атакува, а не да обикаля къщите с играчи.

Играчите съобщават, че Мотман ги е следвал и е спирал от време на време, докато не бъде вдигнат отново. Изглежда, че поведението му го кара да следва играчи до определено разстояние. Липсва само заповедта за атака.

Уместно е също така, че в някои случаи той просто избягва при нападение. Това се случи с Youtuber Уилям Фриет. Той нападна молец, който след това бързо изчезна в небето с мъгла дим.

Така че е много възможно забавлението с Mothman да бъде краткотрайно и скоро тази грешка да бъде отстранена.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Кой е молецът? Bethesda е заимствала много от сагите и легендите на Западна Вирджиния за света на Fallout 76. Mothman е един от тях. Според Уикипедия човекът молец е „съвременно митично същество, чийто външен вид трябва да предвещава нещастия“.

"Очевидци" го описват като получовек, подобен на черен ангел с червени очи. За първи път е забелязан в малкото градче Пойнт Плезант, Западна Вирджиния.

Щат Западна Вирджиния е доволен от това изпълнение и се надява Fallout 76 да стимулира туризма. Bethesda дори работи с местно туристическо бюро, което се занимава с митовете.

Източник на изображението: imgur.

Виждали ли сте вече Mothman? Как реагира той на теб? Споделете своя опит с други фенове в нашата група Fallout и ни посетете във Facebook за повече информация.

Друго чудовище от сагите е гигантски ленивец. Това може да се види дори в ремаркето на живо Fallout 76 на живо.

Източник (и): reddit, PCGamer