SW: TOR: "Galactic Starfighter " вече може да се възпроизвежда за абонати!

Остро предупредително съобщение в Междузвездни войни: Старата република: В този момент се съобщава, че в космоса се водят епични битки. Както в окупираната от империята и неидентифицируема корабостроителница, разположена в средата на поле на астероид, така и в планините на масата, в момента нещата са повече от просто горещи!

С други думи: нека отворим люковете за абонатите ранен достъп до новата добавка на космически кораб PvP "Galactic Starfighter " са най-накрая отворени! От няколко часа е възможно да седнете в пилотската кабина и да участвате в битките 12vs12 срещу играч в космоса.

Трябваше да изчакаме почти 2 месеца от съобщението, но както е, времето напредва със страхотни темпове. Понякога се ядосваме за това. Не днес :). Не знам какво правиш довечера, но се каня да седна в ръждясалия си космически кораб, да прелетя обиколка в далечната галактика и, как може иначе, да се оставя да бъда правилно застрелян.

В резултат на това се появи някаква нова информация, която не искам да ви откажа. В скорошна публикация разработчик от Bioware разгледа по-отблизо Функции на членовете на екипажа този, който ще тръгне на лов с вас и ще ви подкрепи в различни области на космическата битка.

Всичко звучи интересно, но съм малко тъжен, че нямам право да летя с R2-D2 ? Е, за старата република се знае, че е била преди 3000 години и много симпатичният малък робот още не е съществувал. Жалко, иначе Люк Скайуокър досега щеше да е по-беден на дроиди. Не отстъпвайте, скъпи авторе. Добре.

Какво носят членовете на екипажа?

По принцип може да се каже, че членовете имат две важни функции. От една страна те те обогатяват четири стила на бой, от които да избирате (Офанзивен, отбранителен, тактически и технически).

В зависимост от спътника можете да изберете един от тях. Тези приготовления се извършват преди действителното събитие - тук трябва да помислите за това кого искате да вземете със себе си, наред с други неща. В допълнение към спътниците, които познавате, можете по-късно да отключите и други, които не принадлежат към първоначалния екипаж.

Какво всъщност ми носи определението за екипажа? За да бъдем точни, 2 пасивни бонуса, които увеличават стойностите, съответстващи на стила, до атрибути като прецизност на оръжието или избягване.

Не на последно място, има и смисъл "Втори пилот ", което ви дава активна способност в допълнение към 2-те пасивни. В зависимост от избрания член на екипажа, това може да означава, че в определени ситуации, например, вашият кораб ще бъде ремонтиран или придобиването на целта ви ще доведе до дебаф на противника.

Но какъв би бил вторият пилот, ако не говори с вас или не се радва за вашите подвизи? Точно, скучен втори пилот, който няма никаква компетентност. За щастие те също коментират хода на битката от време на време.

Моето заключение за MMO за добавката Galactic Starfighter, включително Нека играем!

Сега ще разгледаме новото разширение за няколко дни и след това, разбира се, ще ви разкажем за нашия опит. Наистина ли е толкова обещаващо, колкото предполагат трейлърите и публикациите? Ще има отговори на това, не само черно на бяло, но и с помощта на коментирано видео! За да не се смущавам напълно, тренирам малко. Чао за сега!

Актуализиране: Вече можете да гледате теста тук.

За да се преодолее разликата, чисто ново видео, което представя многобройните възможности на корекциите на космическия боец:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

За да стане ясно отново: Само активни абонати в момента имат достъп до космическите битки! Останалите играчи трябва да бъдат търпеливи още малко.

Какво всъщност казвате за това разширяване? Отговаря ли на вашите очаквания или затова планирате да започнете играта сега? Между другото, дори не е нужно да чакате до крайното ниво, тъй като няма ограничения за нивото с Galactic Starfighter!

Източник (и): Добре дошли в ранния достъп на Galactic Starfighter за абонати