Tech YouTuber се подиграва на компютърната настройка на Twitch star пред 1,3 милиона души

“Linus Tech Tips ” е един от най-известните технологични канали в YouTube. Специализирал е хардуер. Сега той е гледал Twitch streamer Félix "xQc " Lengyel как сглобява компютъра си и е шокиран. В крайна сметка Линус отново предлага помощта на Twitch streamer.

За това става въпрос: Twitch streamer xQc беше съставил нова настройка, но RTX 3090 не се побира в игралния му компютър. По-скоро разочарован, засега се беше отказал от сглобяването му.

Линус Себастиан сега беше гледал видеото. Той оглавява Linus Tech Tips, един от най-известните технологични канали в YouTube.

Тук сме вградили цялото видео за вас. Видеоклипът в YouTube вече е гледан повече от 1,3 милиона пъти (към 23 февруари 2021 г.):

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Linus Tech Tips реагира на Twitch streamer xQc.

Linus Tech Tips коментира Twitch стримери

Какво се случва във видеото? В началото xQc разстила новите си компоненти върху килим. Линус може само да поклати глава при това. Защото тук съществува риск да бъдете заредени със статично електричество и да повредите частите му в процеса. Рискът е много нисък, обяснява YouTuber, но той "никога не би седнал на килим и не разопакова компютърен хардуер. "

Линус също има от какво да се оплаче, що се отнася до селекцията

  • Според Linus стриймърът е платил твърде много за процесора AMD. XQc го купи от скалпер за 1700 щатски долара.
  • В допълнение, xQc е инсталирал 128 GB RAM в новия си компютър за игри. Това е твърде много за неговите цели. Дори колко небрежно той монтира RAM на дънната платка, Linus трепери.
  • Когато стриймърът на Twitch също обяснява, че препоръките идват от Twitch, Линус казва само, че никога не би сглобил компютър въз основа на препоръки от Twitch.

Ето как работи монтажът: След като с малко усилия инсталира както процесора, така и RAM на дънната платка, xQc би искал да инсталира водното си охлаждане.

За целта той първо се опитва да монтира радиатора на водното си охлаждане в предната част на корпуса. Линус все още мисли на глас дали xQc знае, че трябва да монтира радиатора отгоре ("отгоре "). Развеселен, той добавя, че дори е получил съобщението от чата на Twitch. Той можеше да заобиколи проблема, просто като извади 12 винта от кутията. След това Линус казва наполовина отчаяно:

Ако дори не може да премахне 12 винта, защо изгражда компютър??

Какво е първото заключение на YouTuber? В началото Линус смята, че стриймърът е добър актьор и казва, че всичко е само за шоу. Защото, въпреки че xQc смята, че няма идея, обясненията винаги са близо до истината (във вградения по-горе видеоклип в YouTube в 7:50 мин.).

Но инсталирането на водното охлаждане най-късно го кара да се съмнява, защото стримерът няма идея да премахне 12-те винта на страничната плоча. По време на видеото Линус накрая казва, че трябва да се върнете към основите. Той трябва да сглоби компютър за начинаещи ("Начинаещ ").

За потребител, който сглобява компютър за първи път, човек забелязва видимо xQC, че е затрупан с многото компоненти, стъпки и корпуса.

Ако търсите съвети какво да обмислите преди сглобяването, спрете тук. В тази статия ви представяме 7 съвета, какво трябва да имате предвид при сглобяването на вашия компютър.

Линус коментира видеото, защото общността не го оставя на мира

Ето защо Линус коментира видеото: Сигурно xQc е поискал от Линус подкрепа за новата си версия. Но след като Линус се беше съгласил да помогне, стриймърът на Twitch вече не се свърза с него.

Едва когато Линус отново беше в YouTube и хората не искаха да спрат да говорят за новия компютър xQc, Линус стана любопитен и трябваше да гледа видеото.

„Обикновено не съм човек, който клюкарства за другите, когато имат лош ден“, обясни Линус в началото на видеото си. Но дискусията би го вдъхновила да разгледа по-отблизо „ужасната настройка“, както някои я нарекоха.

Ето как реагира общността: Видеоклипът в YouTube вече е гледан повече от 1,3 милиона пъти. И общността е ентусиазирана от реакцията на Линус (статус: 23.02.2021)

  • До момента 112 263 души са оценили видеото положително.
  • 2603 души не харесаха реакцията на Линус.

Има и много коментари за видеоклипа в YouTube от Linus Tech Tips. Междувременно (към 23 февруари 2021 г.) има 11 352 коментара под видеоклипа в YouTube. Похвали се преди всичко неговата справедлива реакция към трудностите на xQc:

  • “Първият път, когато го видях (Линус) толкова нервен, когато гледаше как някой изгражда компютър. Сега той знае как се чувстваме! "
  • Друг коментар: „Обичам, че Линус не му се подиграва. Той бавно губи търпение с него (xQc). "
  • И друг добавя: „Оценявам, че Линус не се оплаква от всичко, което xQc прави като много други видеоклипове, и вместо това му дава справедлива критика.“
  • Някои потребители намекват за компютър, собственост на списание "The Verge ". Тук беше построен подобно лош компютър, който Линус също беше коментирал.

Какво следва сега?? В края на видеото си Линус обяснява, че предложението му за помощ за стримера на Twitch продължава. Ако xQc се нуждае от помощ за новия си компютър, той трябва да се свърже директно с него:

Така че, Феликс, ако погледнете това, моята оферта все още стои. Ще се радвам да ви помогна от това. Можем да накараме вашето дело да работи. Можете да унищожите случая си, да дарите или да купите нов. Но уведомете ме, защото съм тук за вас, мои колеги канадци.

Кой знае: В края виждаме съвместно видео от Linus и xQc как те сглобяват компютър заедно.

Twitch streamer xQc има много проблеми при сглобяването на своя компютър.

Linus и xQc са две големи имена в YouTube и Twitch

Кой е xQc? Twitch streamer xQc беше най-гледаният стример на Twitch миналата година. От една страна, той е на Twitch почти всеки ден, но също така е пионер на Twitch и достига предимно до младите зрители със своя идиосинкратичен стил. Той често е в движение на "Just Chatting ", където също е изградил своя компютър за игри.

Той също така е редовно отговорен за по-малки и по-големи скандали като онзи ден в Rust.

Кой е Линус? Линус Себастиан е ръководител на Linus Tech Tips, един от най-известните технологични канали в YouTube. Линус основава канала през 2008 г. и сега има около 13 милиона абонати (към 22 февруари 2021 г.).

На своя канал в YouTube Линус Себастиан коментира сам или с гости неща като компютърни игри, графични карти или просто всичко, което му попадне по отношение на технологиите.

Почти всеки, който се интересува от хардуер или технологии, вероятно е попаднал на видеоклипове от “Linus Tech Tips ” и е получил съвети или съвети тук.

Линус също беше изразил мнението си за графичните карти RTX 3000, например вижда силна конкуренция за PS5 и Xbox Series X в графичните карти RTX 3000. Но дори той не беше очаквал, че хардуерът ще бъде толкова оскъден през 2021 г..

Търсите ли ръководство за изграждане на компютър? Ако искате сами да сглобите компютър и търсите изчерпателно ръководство, погледнете тук. Тук GameStar ви показва стъпка по стъпка как да сглобите компютър и на какво трябва да обърнете внимание.