Тера: 4 нови подземия и летни фестивали за Action MMO

Накрая отново има много съдържание във F2P MMO Tera. 4 чисто нови подземия ще бъдат пуснати днес. От около 14 часа, според планирането на Gameforge, играчите ще могат да се изправят пред неизвестните досега предизвикателства.

Предупреждение, актуални новини за крайните играчи на съдържание: Имате какво да направите отново, след като кралицата вероятно виси на врата ви. Освен това е възможно да се снабдите с нови мощни оръжия и брони - те също заместват най-добрия комплект до момента. Е, най-накрая, работи, някои играчи, които са напълно оборудвани с визионерски неща, ще се замислят. Погледнато в тази светлина, всеки тип геймър, независимо дали е случаен или хардкор геймър, има много да направи първо. Разбира се, други набори също са част от голямата актуализация.

В допълнение към екземплярите си струва да се споменат различни промени в класа, но всичко в последователност. Да започнем първо със съдържанието на групата. Във всеки случай разработчиците са помислили много и са добавили интересни акценти към MMO Tera.

Нова концепция в Tera - Подземието за 3 играчи: Каналите.

Познаваме подобни поговорки още от съществуването на MMO: “Това не съществува, защо като ДД отнема толкова време, за да влезете в група! Дори след кафе-паузата, аз все още стоя без покана! ”. Разработчиците са се сблъскали с конфликта, защото не можете да налагате на всички задачи в групата всички. В крайна сметка не всеки иска да се идентифицира с ролята на резервоара или лечителя - по каквато и да е причина.

Хубавото на трипосочното подземие "Каналите " е, че ролята просто няма значение! Защото в зависимост от състава на групата, изкуствено контролирани спътници ще ви се притекат на помощ. Ако в групата има само ДД, ще имате помощник с лечебни сили до себе си. Общо ще срещнете 3 босове, които пречат: Sentry AA-23, Plecostoma и Kerkion.

Разбитата флота: 5 играчи се разкъсват над главата на Барбоса!

В подземието "Разбитата флота", предназначено за 5 играчи, трябва да се справите и с максимум 3 чудовища-босове. Преди да се изправиш срещу Барбоса обаче, първо трябва да победиш Тунга и Джак, които определено ще бъдат против. Като страничен въпрос: между другото вече направи ли безплатния плувец? Поне би било препоръчително, защото ако не можете да плувате, няма да стигнете до финалния бос Барбоса

...

Гърлото на Kezzel: 7 играчи срещу каменния гигант, това е достатъчно?

Е, дано да е достатъчно! Този размер на групата е нов, тъй като в Action MMO Tera преди това не е съществувал препоръчителен състав от 7 актьори. Съвет: не позволявайте на каменния гигант да се движи твърде бързо! Как предотвратявате това? Няма проблем за стрелците сред нас, защото всеки, който умееше да борави добре с оръдия в крепостта Косарен, трябва да се окаже точен тук.

Разбира се, в този случай целта не са други играчи, а чудовището Kezzel (

...

иначе не се правиш толкова популярен).

Най-голямото предизвикателство на новите подземия: Вундерхолм.

С този екземпляр се чувствате сякаш сте в грешен филм, игра или каквото и да е друго ( „грешно“ в смисъл, че изглежда „различно“ и въпреки това толкова познато). За да влезем по-подробно: Това изглежда като Алиса в страната на чудесата! Wunderholm предлага много интересен фон и е достъпен както в нормален, така и в твърд режим. Първите екранни снимки и видеоклипове изглеждат едновременно прекрасно и ужасно. Тази задача трябва да бъде от особено значение по отношение на трудността за играчите, които са поставили дамата в твърд режим. Някои хардкор геймъри ще си помислят, че това ще бъде трудна част, просто може би не толкова трудна, колкото се надявахме. Все още е забавно, защото механиците изискват много екипна игра от вас.

Ако не се страхувате от английския език, мога да препоръчам и това много подробно ръководство, с видеоклипове, графики и добри описания, стъпка по стъпка.

Това са шефовете, в хронологичен ред, от началото до края: Veida, Vargas & Hawuld, Qui Clops, Grumore и Banderschnatz. Бандершнац изглежда като олицетворена кралска гъсеница, просто отвратителна. Сигурно ще имате най-много проблеми с този шеф. Официалното ръководство за подземието на Вундерхолм е достъпно тук: //tera-europe.com/de/guides/der-wunderholm.html

Летните фестивали в Тера

Това не беше всичко, защото човек също може да очаква с нетърпение събитие. Очакват ви много мини игри и, разбира се, награди. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да прочетете официалното ръководство за летния фестивал в Тера, където фестивалът на слънцето, фестивалът на гибелта и плажното парти са обсъдени по-подробно.

Нови набори, промени в класа и други

Не на последно място, последна дума за новите комплекти. Можете заедно да разработите 5 нови брони и комплекти оръжия, 3 от тях за PvE и 2 за PvP. Скоро ще разберете кое изречение най-добре отговаря на вашите изисквания.

Освен това бесеркерите, разрушителите, мистиците и свещениците трябва отново да разгледат своите способности. Тези класове са променени и затова може да се наложи да се адаптирате към промени, които малко променят стила на игра.

Бойните полета също претърпяват някои корекции и се въвежда нова система за омагьосване. Бележките за кръпките са достъпни тук.