Trymacs има най-много абонати за Twitch в света - какво го прави толкова успешен?

Немският стриймър Maximilian "Trymacs " Stemmler в момента е номер 1 на Twitch - поне когато става въпрос за абонаменти, т.е. платени абонаменти. Ще ви кажем защо в момента е толкова успешен.

В момента това се случва: През последните няколко седмици Trymacs доминира по-специално в немската сцена на Twitch. Междувременно стриймърът също стана толкова успешен, че предизвиква сензация по целия свят:

 • Понастоящем има 61 110 подписки (към Twitchtrackers: 16 февруари в 14:00 ч.) - повече подводници от всеки друг стриймър в света. На второ място се класира канадският xQc с 56 093 подводници
 • Но Trymacs е силен и по отношение на броя на аудиторията. През последните 30 дни той имаше 8 потока с над 100 000 зрители едновременно (чрез Sullygnome)
 • На върха дори 293 000 зрители го наблюдаваха по едно и също време - там той и Папаплат отвориха дисплей на Pokémon за 40 000 евро

Така че в момента нещата вървят наистина добре за немския стример. Но откъде идва успехът и какво изобщо предлага на своите зрители?

Покемон шум генерира огромна публика

Какъв вид съдържание показва Trymacs в момента? Понастоящем стриймърът е напълно пристрастен към шумотевицата около картите Pokémon. В един от последните си потоци той обобщи ежедневието си, както следва:

 • В потока той отваря бустери от карти Pokémon
 • След това играе на живо играта Pokémon Sword and Shield
 • След потока той гледа стари аниме епизоди на Покемон
 • На следващия ден той започва да сортира своите карти Pokémon или търси нови букети Pokémon, които да купи
 • След това той отново пуска потока и отново отваря Pokémon Booster
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Тук можете да видите един от отворите на Trymacs във видеото.

Всъщност не само чистият шум около картите Pokémon е причината за настоящия му успех. Trymacs вече имаше голям обхват и вече беше един от най-големите стримери в Германия там.

В допълнение към картите Pokémon, стримерът има и други проекти, които се справят доста добре:

 • Той играе заедно с Rumathra на сървъра Rust RUSTplatz и преди това е бил част от друг сървър Rust, който е популярен сред зрителите
 • Той редовно играе с други стримери, което увеличава обсега един на друг - имаше потоци с MontanaBlack, които бяха много популярни

Повече за Twitch on MeinMMO:

 • Twitch заключва младия Fortnite pro завинаги - очевидно поради лоша картина
 • Големият Livestreamer обяснява защо стриймингът във Facebook е по-добър от Twitch
 • 5-те най-големи стриймера на Twitch в Германия от последователи

Това е, което прави покемоните му толкова успешни: Рецептата за успех тук често е, че Trymacs инвестира големи суми в стари букети на Pokémon. Така той отваря дисплеи от началото на ерата на покемоните, които са затворени от 20 години. Дисплей с няколко бустера може да струва повече от 10 000 евро - сума, която нормалният зрител не може да похарчи и затова обича да гледа потоците при разопаковане.

Напрежението във всеки бустер пакет прави потоците. Вие не теглите карти сами, но се надявате, че във всяка опаковка има особено редки чудовища.

Какво следва за Trymacs?? Стриймът далеч не е завършил с Pokémon и иска да запази зрителите си лоялни към тях с карти Pokémon за следващите няколко седмици.

В знак на благодарност за подзаписа той обеща да отвори друг, стар дисплей. Цената за това е 16 000 евро.

Какво представляват подплатите на Twitch? Това означава абонаменти, които можете да извадите със стример. Така че плащате определена сума, за да имате предимства с потоците за един месец и да поддържате любимия си стример.
Предимства биха могли например да бъдат специални емоти, които се активират само от подпродажба или участие в чата, който след това е отворен само за абонати.
Това е, което стриймърът се възползва от: Абонаментите са един от най-добрите източници на доход в Twitch. Например стриймърът получава пари чрез реклама или дарения, но също така получава част от дохода, който се събира чрез платен абонамент.
Trymacs има 27 999 подредени нива 1. Те струват $ 4.99 на Twitch и стриймърът трябва да получи поне половината от него като доход. Освен това има 29 469 Prime Subs - това е безплатната подсистема, която клиент на Amazon Prime може да извади всеки месец.

Това доведе до шумотевицата на покемоните сред стримери

Какво се крие зад шумотевицата на Pokémon? Той беше изстрелян от Логан Пол. Това е голям YouTuber от Америка, който отвори дисплей на Pokémon на стойност 300 000 долара преди няколко седмици.

Междувременно все повече и повече стримери и YouTubers скочиха на тенденцията. Те отварят скъпи бустери с карти Pokémon за своите зрители. В шумотевицата на покемоните в Германия има тонове стримери. Trymacs е само началото тук. Стримери като MontanaBlack или неиграни бустери вече са закупили или отворили бустери.

Тенденцията вече стига толкова далеч, че целият пазар на покемони експлодира. Дисплеят на Логан Пол, който преди няколко седмици струваше 300 000 долара, сега струва около 500 000 долара. Но германските карти Pokémon също стават все по-скъпи. Зрителите не искат да купуват много скъпите билети, но купуват бустери за малко по-малко пари и гарантират, че и пазарът там става по-малък и по-скъп.

Логан Пол вече е станал по-добър и е купил стари карти Pokémon за 2 милиона долара:

YouTuber Logan Paul купува карти Pokémon за 2 милиона долара - Защо?