Звездата от Twitch Knossi модерира телевизионното предаване на Стефан Рааб от месец - така работи

Немският стриймър на Twitch Jens "Knossi " Knossalla вече може да бъде видян и по телевизията. Но там нещата не вървят добре за стримера и телевизионното му предаване „Прясно печено всеки ден“.

Това е текущото състояние на Knossi: Стримерът непрекъснато се подобрява през последните няколко месеца:

 • Той стана наистина известен в края на 2019 г. чрез хазартни потоци. Там той забавлява публиката си със силни реакции към печалбите си
 • След това Knossi също се приближи повече до игралната сцена - наред с други неща, MontanaBlack се появи в тези потоци, но той също стрийминг с други игрални личности. Не само хазарт там, но и игри като Call of Duty или парти игри.
 • През лятото на 2020 г. той постави нов рекорд на немска публика на Twitch заедно с рапъра Сидо и риболовния лагер.
 • Той го разби отново, когато той и Сидо организираха лагера на ужасите около Хелоуин 2020 - имаше над 300 000 души, които гледаха едновременно.
 • През януари дори тръгна по телевизията - Кноси стана водещ на телевизионното предаване "Ежедневно прясно изпечено", което е продуцирано от Стефан Рааб.

Сега, около месец след първото собствено шоу на Knossi, бъдещето на шоуто му в RTL вече не изглежда толкова добре. Шансовете предимно не бяха убедителни и имаше критики към шоуто му.

Нов слот и лоши оценки

Що за телевизионно предаване е това? "Прясно изпечено всеки ден " се произвежда от Stefan Raab и RaabTV. Това е класическо късно вечер шоу, което включва стойка в началото и различни гости за разговор. Knossi е водещият, който ръководи шоуто и интервюира гостите.

Шоуто се провежда с Knossi едва от 2-ри сезон. Преди това винаги имаше променящи се модни художници, които водеха през шоуто.

Кой е Knossi? Jens Knossalla беше един от големите хитове на Twitch през 2020 г. Още през 2019 г. той стана известен на широката публика чрез хазартни потоци. По това време дори по-малкият стример там често се появява в потоците на MontanaBlack, което също го прави известен.
През 2020 г. той организира риболовния лагер заедно с рапърите Сидо и Мани Марк и YouTuber UnsympathischTV, което беше пълен успех. Там четиримата приятели се срещнаха за риболовен уикенд, където бяха поканени други известни стримери и музиканти. По това време Knossi също временно стана най-големият стриймър на Twitch в света.
Събитието беше оглавено от лагера на ужасите на Хелоуин, където четиримата приятели останаха в страховита къща и трябваше да овладеят задачи.

Ето как е в момента: Вече има 10 програми, модерирани от Knossi. Рейтингът на публиката обикновено падаше. Докато 1,03 милиона зрители са гледали първия епизод, епизод 8 е видял само 0,50 милиона зрители. Това беше пазарен дял от 3,3%.

Сега кривата отново сочи нагоре. В епизод 10 1,03 милиона зрители гледаха отново. Остава да разберем дали това е било само еднократно нещо, или цифрите всъщност се покачват отново.

Причината за това може да бъде също така, че RTL е отложил датата на излъчване на предаването. Вече беше излъчен за първи път през нощта от събота на неделя в 0:05 ч. Сутринта - слот, който очевидно по-добре подхождаше на шоуто. Преди това срещата беше във вторник вечерта в 23:15 часа. В допълнение, има още един слот за излъчване в четвъртък от 23:15 ч., Но това ще продължи да съществува.

Ето как пристига пратката: Като звезда на Twitch по телевизията, Knossi очевидно не се приема добре от всеки зрител. Всичко, което трябва да направите, е да разгледате броя на аудиторията, но също и коментарите под видеоклиповете в YouTube в шоуто.

Например, един от последните видеоклипове за шоуто казва:

 • "Knossi всъщност разбира шегите доста добре, но шегите са напълно глупави"
 • “Бях шокиран, когато в началото видях, че Рааб очевидно е в журито! Предполагам, че това не е вярно, нали? С такива лайна. Raab беше легенда за мен! И защо на RTL? Той винаги го мразеше. "
 • "Кратко и сладко

  ...

  Уважаеми господин Рааб, направете го сами или го оставете. Knossi е страхотен човек, без съмнение за това, но не и човек за късно вечерно шоу. "

В излъчването има няколко критикувани точки. Често има сравнение с предаването на Raab TV Total. Структурата на двете програми е сходна и много зрители не виждат Кноси в ролята на Стефан Рааб.

В противен случай има критики към шегите на шоуто. Knossi се опитва да ги разбере добре, но шегите просто не са забавни.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Ето поглед върху предаването и някои негативни коментари.

Какво означава това за шоуто? В момента тече вторият сезон на „Прясно печено всеки ден“. До края на март обаче всички дати трябва да бъдат изключени.

Засега въпросът все още не е изяснен публично дали трябва да се проведе трети сезон на шоуто.

Повече за Twitch on MeinMMO:

 • 5-те най-големи стриймера на Twitch в света от последователи
 • 5-те най-големи стриймера на Twitch в Германия от последователи
 • 5-те най-големи немски потока през 2020 г. в Twitch - имахте най-много зрители

Как върви с Knossi на Twitch? Въпреки телевизионната си кариера, Knossi все още е активен в Twitch. През последните 30 дни той беше на живо в Twitch в продължение на 38 часа и имаше средно 12 300 зрители едновременно. Това го поставя на 7-мо място в Германия (чрез Nindo).

В момента той е основно в категорията "Само в чата ". След това идва категорията хазарт "Покер ". Но Knossi също играе Mario Kart 8 и CoD Warzone през последните 30 дни.

Цифрите тук са солидни, но има и тенденция към намаляване. През последните 365 дни имаше средно над 40 000 зрители - но това включва и рекордните потоци от лагера за риболов и ужаси.

Така че остава вълнуващо със стримера и неговото телевизионно шоу. Тук изброихме още успешни стримери за вас:

Twitch: 5-те най-големи немски стриймера в момента по отношение на активните зрители

Източник (и): Прясно изпечено ежедневно в Уикипедия