Twitch streamer показва нелепо малкия си офис за $ 6000 на година

Twitch streamer Robcdee е австралиец и е известен със своите IRL потоци на живо в Япония. Но за да може да удължи визата си в страната, той официално трябваше да наеме офис. Сега той го представи в потока на живо.

Какво е толкова специалното в офиса? Robcdee е редовно стриймър на Twitch. За своето съдържание той дава 100% категория "Само чат " и е в ефир за около 8 часа почти всеки ден.

Той не седи вкъщи и не играе както повечето стримери. Вместо това той показва градове, помага на непознати, пазарува или яде. Всичко това той споделя със своите зрители.

Изглежда още по-любопитно, че сега трябваше да наеме офис, за да удължи визата си. Но тъй като не се нуждаеше от голяма площ, той нае малка стая на шестия етаж на сграда. По-скоро напомня на камара, отколкото на истински офис:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Аниме герои като личен асистент и рецепционист

Какво представлява офисът?? Офисът е малка стая с табелка Robcdee на вратата. Пространството предлага:

  • Малка масичка
  • Още по-малка площ за съхранение
  • Прозорец
  • Превключвател на светлината
  • Интернет връзка
  • В коридора има и мини кухня и тоалетни

В краткия видеоклип той също така представя аниме герой като личен асистент и манга като рецепционист.

Стриймърът обаче трябва да плаща 500 долара на месец наем за тази стая. Освен това договорът трябваше да бъде подписан директно за поне една година.

Още любопитни новини за Twitch на MeinMMO:

  • 356 000 фенове виждат Trymacs & Papaplatte на Twitch - това беше рекордът на публиката?
  • „Какъв цвят е вашият низ?“ - Twitch streamer реагира перфектно
  • Twitch streamer играе толкова рисковано, че случайно получава забрана за LoL

Как се използва пространството? Като се има предвид размерът на "офиса ", изглежда малко вероятно Роб да прекарва много време в него.

Както разказва в друг клип, той дори трябваше да отиде два пъти в офиса, за да покаже адвокатът си, че всъщност се използва като работно пространство:

[Офисът] е едно от изискванията за виза за управление на бизнеса, което ми позволява да предавам на пълен работен ден.

И когато трябваше да докажа, че имам офис, дойдох тук, за да го потвърдя с всички табелки и други неща и адвокатът ми беше като: „Извинете, трябва да ви помоля да се върнете, лаптопът ви да го сложи там [на бюро] и направете друга снимка.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Всъщност Япония изисква да се изисква офис за виза за управление на бизнеса на компанията и оборот, еквивалентен на около 90 000 долара. Изглежда, че стримерът изпълнява това.

Това е добра новина за феновете му. Със своите потоци RL, Robcdee достига до около 1800 зрители едновременно, разпределени в продължение на 8 или повече часа на ден.

Ninja достига до повече зрители от Robcdee, но не толкова много, колкото преди.

Добре познатият стример Ninja достига значително повече хора със средно 14 000 зрители, но вече не е номер 1 в Twitch. С това и с миксерната си сделка той продължаваше да привлича зрители:

Нинджа вече не е номер 1 на Twitch и всички го дразнят с Mixer