Valorant: Ръководство за новия агент Killjoy - това е начина, по който я играете правилно

Агент Killjoy се появи във Valorant заедно с акт 2. Немският инженер носи със себе си нови умения и някои нови механики, които не са били налични в играта преди. MeinMMO ви показва какво може Killjoy и как можете да го овладеете.

Кой е Killjoy? Междувременно дванадесетият агент Killjoy е инженер от Германия - а оттам и първият германски герой. Killjoy разчита на технологии и джаджи, джаджи, с които затрудняват живота на опонентите.

Класифициран е като "Пазител ", тоест в същата категория като лечителя Сейдж или шпионинът Сайфър. Вашият стил на игра е съответно по-защитен и подходящ за защита, но с правилния състав на отбора и правилния стил на игра, той може да бъде ефективен и в атака.

Killjoy на официалния уебсайт.

Killjoy е особено подходящ за играчи, които искат да работят повече със своите умения, тъй като те са малко по-важни за нея, отколкото за останалите агенти - поне това е впечатлението засега. Самият Riot е на мнение, че уменията обикновено не са толкова важни.

Killjoy - преглед и умения

Какво може да направи германският агент? Уменията на Killjoy заобикалят настройката и използването на технически устройства и помощни средства:

 • Alarmbot (Q - 200 кредита): Оборудвайте се, за да хвърлите скрит будилник. Той пази малка площ и преследва врагове, които се приближават твърде много, експлодират, нанасят щети и увеличават нанесените си щети.
 • Револвер (без E): Оборудване за разполагане на кула. Кулата пази зона от 180 ° пред себе си и стреля по противници.
 • Nano Swarm (C - 200 кредита, до 2 зареждания): Подгответе се за хвърляне на Nano Swarm граната. Активирането му отново причинява нано рой около гранатата, нанасяйки щети на враговете.
 • Lockdown (X - 7 точки / топки, Ultimate): Подгответе се за настройка на поле за заключване. След дълго време за презареждане всички врагове в целевата зона ще бъдат забавени и обезоръжени.
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Можете да се обадите обратно на алармения бот и кулата, като задържите бутона за оборудване. Ако не ви харесва позицията на устройството, можете да го преместите толкова лесно.

Трикове с уменията на Killjoy: Способностите на Killjoy наистина се свеждат до това как ги използвате в комбинация и как играете около тях.

Само граната с нано роя не е непременно силна. Но ако го комбинирате с алармен бот на трудно забележимо място, можете лесно да победите противниците от разстояние. Експлозията на бота ви казва, че враг е близо до вашата граната, която след това можете да активирате и да извадите врага.

Що се отнася до кулата, най-важното е нейното позициониране. Потърсете места, където противниците не забелязват кулата или я забелязват твърде късно, докато тя вече стреля. Потребителят на Reddit ChillySnorlax показва във видеото си силна точка на картата Bind, където помага на екипа си да постигне "безупречна " победа с пистолета:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Reddit, което допълва статията.

Показване на съдържанието Reddit Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Reddit

Вашето Ultimate "lockdown" е едно от най-силните в играта, но устройството може да бъде унищожено, преди да бъде активирано. Или поставете устройството Ulit, така че враговете да не могат лесно да го достигнат, защитете го или го използвайте, за да принудите враговете да се скрият.

Сили и слабости

Колко трудно е да се играе? Уменията на Killjoy изискват известна практика и знания за карти. Важно е да не разчитате само на вашите устройства, а по-скоро да играете с тях. Вашите умения са силни, но не могат да свършат цялата работа вместо вас.

Агентът е по-подходящ за защитен стил на игра и следователно е отличен в спирането на аванса на врага. Просто се уверете, че няма да бъдете изстреляни през стени, ако искате да привлечете противниците в капан.

При атаката обаче той има своите дефицити, тъй като трудно може да подкрепи собствения подход на отбора със своите умения и е по-подходящ за обезопасяване на завладяна зона. Но веднага щом трябва да защитите мястото на бомбата, Killjoy може отново да изиграе своите предимства.

Укрепване:

 • мощни джаджи, които наказват предимно непредпазливи опоненти
 • възможността да осигурите голяма площ сами
 • Аларменият бот и оръдието служат както за предупреждение, така и за агресивна защита
 • Просветлението и възможността да можете да действате на няколко места на картата едновременно
 • The Ultimate има един от потенциално най-мощните ефекти в играта

Слабости:

 • всяко от уменията може да бъде избегнато или унищожено
 • по-скоро умерено представяне в атака: без дим или други умения за започване
 • силно зависи от положението на устройствата е правилно преди бой
 • Ultimate може лесно да бъде унищожен

Екипни композиции - Най-добрите агенти с Killjoy

Ако искате да играете Killjoy ефективно, трябва да се уверите, че съставът на агентите във вашия екип се вписва. В списъка с агенти на Valorant има някои, с които Killjoy е по-силен заедно, и някои, с които трябва да избягвате да ги играете.

Следващият списък е препоръка. Ако играете с добре репетиран отбор, всяка комбинация може да работи. Ако обаче трябва да се справите без комуникация, важно е вие ​​и вашият екип да не си пречите.

Агент Вайпър получи бафф и можеше да работи добре с Killjoy.

Агенти с добра синергия:

 • Жупел
 • усойница
 • Разе
 • поличба
 • Сова

Brimstone, Viper и Sova помагат на Killjoy да поставя капани или да прихваща врагове, като разкрива или закрива области. Raze и Omen са полезни за сваляне на врагове, опитващи се да заобиколят капаните на Killjoy.

Агенти с лоша синергия:

 • Рейна
 • Сайфър
 • Джет
 • Нарушение

Рейна и Джет са обидни агенти, които трудно се примиряват със стратегическия и бавен стил на игра на Killjoy. Ако се координирате добре, може да успеете да притиснете противниковия отбор, но това е свързано с високи рискове.

Концептуално изкуство на алармата на Killjoy - Това има подобна функция на тел за улавяне на Cypher.

Сайфър, от друга страна, е твърде подобен на Killjoy, за да се работи с него. По принцип можете да изберете Killjoy във всяка комбинация, в която Cypher също е полезен, защото те споделят повечето от характеристиките в екипа. Може също така да работи заедно, но това изисква много консултации.