Valorant: Skin за 90 € превръща оръжията в живи дракони - играчите го обичат

В Валорант бяха представени новите кожи с ултраиздание, наречени "Elder Flame ". Те превръщат оръжията ви в живи малки дракони с прекрасни анимации. Но цялото забавление не е евтино.

Кои са кожите на Elder Flame? Първите кожи на Ultra Edition от Valorant се наричат ​​"Elder Flame " и съответстват на темата на първото действие, което просто се нарича "Запалване ". Така че пламъците и огънят са мотото.

Следователно кожите също са огнедишащи, напълно анимирани, малки дракони, в които четири оръжия се превръщат в играта. Изглежда, че следните оръжия се превръщат в бушуващи противопожарни пожари:

 • Вандал
 • Ярост
 • Съдия
 • оператор

Освен това оръжията са на пакет и след това получавате светещ нож и специална анимация за довършителни работи. Ако след това се справите с последното убийство на мач, се появява дракон, който също кремира нещастния противник!

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Тук можете да видите кожите на оръжията в действие.

Elder Flame Цена, издание и мнения

Кога идват новите кожи? След като бяха дразнени на 7 юли, Riot Games пуснаха пълен трейлър за кожите на Elder Flame на 8 юли. В него можете да се насладите на прекрасните анимации на драконите. Преди всичко обърнете внимание как лакомо грабват списанието и го поглъщат.

Можете да закупите кожите на 10 юли в Valorant Shop за Valorant точки.

Какво ще струват кожите на Elder Flame? Що се отнася до цената, хвърчилата не се развалят. Целият пакет трябва да струва 9 900 Valorant точки. Това би било около 95 евро.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Какво казва общността? Тази цена за Elder Flame Bundle в началото е стръмна. В миналото имаше оплаквания, защото Valorant продаваше кожи за много пари. Но тогава това бяха обикновени рескини и няколко други цвята. Настоящите скинове на Elder Flame играят в напълно различна лига със своите анимации и звуци.

Следователно гневът на феновете също е ограничен. По-скоро много играчи празнуват кожите и просто искат да имат повече пари. Тук можете да намерите някои от най-изявените реакции:

 • "По дяволите, Riot, портфейлът ми не може да предприеме още една подобна атака!"
 • „Иска ми се да можех да върна старите си кожи и да ги купя вместо тях“
 • "Valorant наистина знае как да прави ремаркета, сега съм свръх за кожа "
 • “Мислех, че Valorant иска да предотврати убийството на екипа? Но ако моят съотборник има тази кожа

  ...

  “[Можете да плячкосвате оръжия с кожата от мъртви играчи във Valorant]

 • "Братко, ще си купя нещо такова, който се нуждае от образование, когато може да стреля с хвърчило! "

Що за критика има? Въпреки това, някои играчи на reddit също имат критики към новите оръжия, които нямат нищо общо с цената. Някои се оплакват, че анимациите са "обезпокоителни ". И къде, по дяволите, трябва да е спусъкът на малката Фрези? Това още повече разстройва някои фенове.

Къде е спусъка? Това изглежда смущава някои фенове.

Други се дразнят от факта, че оръжията се клатят и се движат толкова странно. А някои състезателни играчи се оплакват, че с диво извиващите се дракони вече не е възможно да се разграничи смислено кое оръжие държи противникът в ръката си.

Но ако можете да се прицелите наистина добре във Valorant, това все пак трябва да работи добре с жив хвърчило в ръка. Ако искате да знаете как авторът Юрген Хорн намира кожите, можете да намерите мнението му тук: