Ето как подобрявате графиката на CoD Warzone на PS5 и Xbox Series X

Call of Duty: Warzone досега не е донесъл ъпгрейд от следващо поколение и все още се предлага само като версия от последно поколение на конзолите PS5 и Xbox Series X Сега има нов пакет с текстури с висока разделителна способност.

Защо е? Call of Duty: Warzone излезе повече от шест месеца преди конзолите от следващо поколение PlayStation 5 и Xbox Series X и съответно е заглавие от последно поколение.

Много големи игри като The Division 2, Black Ops Cold War или FIFA 21 донесоха отделна версия за новите конзоли - но Warzone досега си остава чиста игра от последно поколение. Понастоящем няма намеци или съобщения за нова, подобрена версия.

За да се възползва все още от по-високата производителност на новите конзоли, Battle Royale въвежда графични функции във версиите от последно поколение - така наречените "Packs Texture Packs с висока резолюция". Малко след началото на сезон 2, 3-тият пакет влезе онлайн и MeinMMO ви показва за какво става въпрос и как можете да го изтеглите.

Warzone: Текстури с висока разделителна способност за по-добре решени модели

Какво носят пакетите? Има общо 3 пакета, с които можете да организирате текстури с по-висока разделителна способност за Modern Warfare и Warzone. На PlayStation пакетите имат размер на данните:

 • 1-ви пакет - 25,06 GB
 • 2-ри пакет - 10,49 GB
 • 3-ти пакет - 8,36 GB

С пакетите увеличавате разделителната способност на някои елементи в играта. В описанието на пакетите се казва: “Този пакет поддържа по-подробни текстури за оръжия и оператори в Modern Warfare и Warzone ”. Не е обаче напълно ясно кои текстури са полирани от съответните опаковки.

В допълнение към оръжията и операторите, изтеглянето вероятно ще даде елементите на картите на CoD MW и Warzone по-остри текстури (чрез Twitter). Поне това показва опитът на някои играчи. Видео в YouTube показва някои от малките, но фини разлики:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Как инсталирах пакетите? Досега винаги получавате съобщение в играта, когато стартирате играта малко след пускането на пакет. Това важи и за пакет 3. Тук можете да започнете изтеглянето директно.

Щракнахте ли прозореца или искате да организирате съдържанието на играта, трябва да отворите елемента от менюто “Инсталации на играта”:

 • Започни играта
 • В екрана за избор с Cold War, Warzone и CoD MW отивате в настройките на играта
 • Изберете раздела "Общи "
 • Превъртете надолу - над кредитите са "инсталациите на играта "
 • В следващото меню можете да изтеглите съдържанието на играта, което искате

Въпроси и отговори относно пакетите с текстури

Какво да правя със съобщения за грешки? Има съобщения за играчи, които получават грешки при изтегляне като: “Изтегляне на пакет 2 преди изтегляне на пакет 3 ”. Това изглежда е грешка.

Ако имате проблеми с изтеглянето, опитайте да рестартирате играта и ако това не работи, вашата конзола също ще се рестартира веднъж. Ако проблемът продължава, премахнете всички пакети с висока разделителна способност и ги изтеглете в правилния ред - първо пакет 1, след това пакет 2 и накрая трети пакет.

Ами скоростта на кадрите? 120 FPS все още са налични само за Xbox Series X. Пакетите с текстури променят само разделителната способност на графичните модели в играта, но нямат пряк ефект върху скоростта на кадрите.

Още съвети за Warzone:

 • Снайперист с контролер в Warzone: Експертът демонстрира безопасна технология
 • Най-добрите оръжия с настройки за вашите зареждания
 • 13 важни настройки, които ви правят по-добри в CoD Warzone

Помислете за мястото си за съхранение: Изтеглянията увеличават размера на игралните файлове на Warzone. Ако искате да имате студена война, CoD MW и Warzone на диска едновременно, 500 GB вече не са достатъчни, според разработчиците.

Тъй като пакетите работят и на PS4 Pro и много модели имат само вътрешен 500GB твърд диск, трябва да се справите без по-добрите текстури, тъй като трите CoD-та вече не се вписват заедно в паметта.