Много от вас се оплакват от демонстрацията на Outriders, но мнозинството смята, че е добре

От 25 февруари играчите могат да изпробват демото на новия шутър Outriders. Имаше много критики в коментарите за MeinMMO, но нашето проучване показва: Мнозинството смята, че демото е добро.

За това ставаше въпрос: От няколко дни феновете на стрелците могат да изпробват демото на Outriders, новата игра от Square Enix и People Can Fly. След като първоначалните реакции бяха доста разделени и имаше и доста негативно настроение в коментарите ни за MeinMMO, проведохме проучване на демото.

В различни статии за Outriders ви попитахме как мислите демото и изглежда, че то не беше толкова лошо прието, както изглеждаше първоначално.

Така че гласувахте: В проучването са участвали общо 2173 читатели. Всеки от вас имаше право на глас. Ето разпределението на гласовете.

„Как ви хареса демото на Outriders досега?“

 • Добре: 34,7%
 • Много добре: 28,03%
 • ДОБРЕ: 20.02%
 • Не толкова добре: 11,64%
 • Много зле: 5,61%

Над 60% от всички респонденти харесаха демонстрацията. Докато 34,7% го оценяват като "добър", 28,03% дори го оценяват като "много добър". Така че той беше добре приет от повечето читатели на MeinMMO.

За още 20.02% демото беше добре. Не особено хващащо, но не особено лошо.

Демото беше оценено отрицателно от общо 17,25% от читателите на MeinMMO. 11,64% смятат, че е "не толкова добро", докато 5,61% от вас смятат, че е наистина лошо.

В демото Outriders можете да изпробвате всичките 4 класа на играта.

"Смесица от съдбата, дивизията и химна. "

Ето какво казахте за демонстрацията: Оставили сте многобройни коментари с вашето мнение в коментарите под нашите статии на Outriders и също във Facebook.

По принцип много от вас се съгласиха, че Outriders са взели назаем много елементи от други подобни стрелци. Сравненията с игри като Destiny, The Division, Химн или Gears of War бяха много чести.

Разбира се, малко напомня на Destiny, The Division и Gears of War, но това не е лошо. [

...

]

Chrisian G. във Facebook

"Не очаквах революция в жанра."

Това казват положителните гласове: В коментарите някои от читателите бяха приятно изненадани от Outriders. Някои от вас отидоха на демонстрацията с ниски или никакви очаквания, след като бяха разочаровани от други игри в миналото.

Стрелецът не се откроява с особено шикозна графика, иновативен геймплей или бомбастична постановка, но въпреки това успя да остави добро впечатление.

От своя страна се чувствам доста добре забавен.

Със сигурност не очаквах и жанрът да революционизира. [

...

] Мисля, че се готви да бъде солидна част. Квази вкусна храна за между тях.

Очаквам го с нетърпение и определено ще се забавлявам малко с приятеля си. Надявам се, че можете да получите техническите неща под контрол и след това можете да започнете.

MeinMMO четец на рамото дявол

Положителните коментари също изразиха надеждата ви, че техническите недостатъци на демото ще бъдат отстранени до пускането на 1 април.

Не сте много развълнувани от играта, но разпознайте и назовете проблемите, върху които Outriders трябва да работят до пускането, като грешки или много зареждащи екрани. И все пак, някои от вас ще разгледат отблизо играта, когато тя стартира през април.

Има груби ръбове, но като цяло това ще бъде небрежна кооперативна стрелбища с колеги. И тъй като забавата трябва да е на първо място, играта вече може да предложи нещо в това отношение. Не е зъбни колела [

...

], а не The Division, не, това е Outriders и току-що видяхме парче нещо, което може да бъде много по-добро, отколкото си мислите в момента. И тъй като нищо друго не идва през април, това е солидна игра за няколко часа.

Четец на MeinMMO Max Mustermann

Това, което много ми харесва, е обстановката - приятна е, тъмна и мръсна и как историята се развива в началото, също мисля, че е добре изпълнена. Какво не е наред с немската синхронизация, не знам, всички професионални говорители и добре организирани.

Така че като цяло мисля, че играта е страхотна, може да се нуждае от полиране само на няколко места - изрязаните сцени след това трябва да се изпълняват правилно във версията на версията с 60FPS. [

...

]

MeinMMO четец Maledicus

С малко ощипване и полиране, мислите, че Outriders може да се превърне в солидна и забавна игра. Дори и да не консумира хиляди часове като съдба, тъй като не е игра „Игри като услуга“.

Можете да намерите повече за Outriders на MeinMMO тук:

 • Outriders: Трябва да знаете това за кросплей и мултиплейър в демото
 • Outriders: В демото вече има легендарни оръжия - по този начин ги обработвате
 • Outriders: Всичко, което знаем за четирите класа на герои до момента - игра и умения

„Геймплеят не е толкова добър, колкото The Division или Химн“

Ето какво казват отрицателните гласове: Критиките към демото на Outriders обаче бяха многобройни. Преди всичко графиките, които не се доближават до стандартите от следващото поколение, и геймплеят бяха критикувани в много коментари.

За съжаление демото се чувства много неравномерно на PS5. Пушката е доста слаба, оръжията имат нулево въздействие. Усещането е като стрелба с водни пистолети. Видеоклиповете се движат напред-назад, а има и капки в кадър. Синхронизацията често не съвпада с движенията на устните. Графиките се появяват и потрепват неестествено (пелерини и др.). Като цяло много неполиран.

MeinMMO четец Корнелиус

Така че мисля, че геймплеят не е толкова добър, колкото в Division или Anthem. Атмосферата също не съвпада с двете заглавия. Пътят до първия финален шеф също ми омръзна. [

...

] Дизайнът на нивата на кориците също беше монотонен, дори ако пейзажът около него е направен доста добре. За да бъда честен, преди да го купя, бих го направил отново на Химн от самото начало, аз лично бих се забавлявал повече с него.

Четец на MeinMMO Markus

Като цяло отрицателните коментари критикуваха, че геймплеят се чувства остарял и непоследователен. Някои от тях също имаха проблеми с производителността и FPS капки, които разваляха удоволствието от играта.

Други точки на критика бяха:

 • Скачането беше пропуснато.
 • Целта с контролера не се чувства добре.
 • Изрязаните сцени са ограничени до 30 кадъра в секунда. Това ограничение не съществува в завършената игра, но все пак ви притеснява.
 • Дизайн на ниво на маркуч.
 • Размазването в движение беше досадно за много компютърни геймъри. Ще ви кажем как да го покажете тук.
 • Въпроси за сватовство.

Какво мислите за резултатите от нашето проучване? Това ли очаквахте или сте изненадани от цифрите? Уведомете ни в коментарите.

В нашата статия ще ви разкажем как се случва в Outriders след приключване на историята:

Аутсайдери в крайната игра - така продължава след историята