Силвана ли беше последният военен началник на WoW? Така продължава в кръпка 8.3

Пач 8.3 продължава историята за Ордата и Алианса в World of Warcraft. Но какво ще се случи с ролята на военачалника? Това стана известно сега.

С кръпка 8.2.5 в света на Warcraft влезе вълнуващо кино, което доведе до края на войната между Ордата и Алианса. Силвана е изчезнала и Ордата вече е без военачалник. Но кой ще поеме водещата роля в Ордата? Кой ще бъде новият военен началник и все още ли съществува такъв? Първото извличане на данни от Patch 8.3 Visions of N ’Zoth предоставя отговорите.

Предупреждение за спойлер! Ако не искате да знаете как продължава историята на WoW в Пач 8.3, не бива да четете повече. Предупреден си.

Какво разкрива кръпка 8.3? В кръпка 8.3 има множество куестове, в които лидерите на Ордата и Алианса си чатят. Андуин Рин и Тиранда Шепот вятър се срещат там и се получава диалог, който също разкрива кой сега ръководи ордата. Следният диалог се провежда между Андуин, Тиранда и Ген (в превод от английски):

Андуин: Примирието е подписано. След дълго време Четвъртата война приключи.

Тиранда: Не. Не и докато Черната Луна все още вика за отмъщение. Едва докато Ордата не плати за тяхното предателство.

Андуин: По-нататъшното кръвопролитие няма да върне падналите. Трябва да подновим надеждата си и да изградим бъдеще за оцелелите.

Тиранда: И когато следващият вожд събере армия, надеждата ще ви спаси, когато бурените ветрове изгорят?

Андуин: Знам, че е трудно да се доверим, но в Ордата има признаци на промяна. Вместо вожд, сега има съвет, воден от Бейн, Трал и останалите. Мисля, че биха могли -

Тиранда: Вярата ти е наивна, син на лъв. Няма да подпиша примирие, освен ако не е написано в кръвта на банши!

Андуин: Тиранда!

Ген: В думите ти има истина, Андуин. В момента може да се преговаря за мир, но скоро Ордата ще им бие барабаните и ще тръгне на война. Когато дойде този ден, никакви късчета хартия няма да ги задържат.

Андуин: Пътят към мира няма да е лесен и не всеки ще избере да го стъпва. Но това е единственият начин да създадете по-добро бъдеще. Мисля, че ще се получи, Ген.

Кой е в Съвета на Ордата? От разговора става ясно, че понятието военен вожд вече не се използва в Ордата. Вместо това сега има съвет и следователно няма единствен владетел. Това трябва да хвърли много самостоятелни усилия в зародиш.

В Ордата има и диалог, който ясно показва кой е част от този съвет. В допълнение към Baine Bloodhoof (Tauren) и Thrall (Orc), съветът включва още Rokhan (Darkspear Troll) и Lor ’Themar Theron (Blood Elf). В момента Лилиан Вос изглежда рупорът на изоставените, дори ако "не иска да води хората си ".

Все още не е съвсем ясно дали други важни герои, като принцеса Таланджи (трол Зандалари) или Гея 'рах (Маг ’гар-Орк) също са в съвета.

Lor ’Themar също е в съвета.

Така че трябва да е ясно, че Силвана за момента е последният вожд на Ордата. Бъдещето ще покаже дали Съветът на Ордата върши по-добра работа или скоро скоро ще избухне конфликт.

Можете да намерите цялата информация за Patch 8.3 Visions of N ’Zoth в нашия преглед.

Какво мислите за това развитие? Добре ли е, че Ордата вече няма военачалник? Или просто омекотява фракцията на Ордата?