Защо новият домашен плъх в ESO е не само сладък, но и полезен

The Elder Scrolls Online е известен със своите домашни любимци, от които няма полза, но са проектирани с любов и правят забавни неща, ако ги оставите на мира. Но сега има домашен любимец, който струва добри 10 евро, но си струва особено за играчи с много мигове.

За кой домашен любимец става въпрос? Всеки, който в момента разглежда магазина за корони на ESO, трябва бързо да забележи офертата за плъх за 1200 крони (приблизително 10 евро). "Mournful Pack плъх " е "плъх с изключителен размер ". Освен това някой е снабдил сладкия гризач с внимателно адаптирани съдове, включително чанти и торбички. Ratz дори носи на гърба си внимателно прибран свитък.

Дори Khajiit нямат проблем с полезните гризачи.

Домашен любимец с полза за всички герои

Какво носи плъхът? Ако купите плъха, получавате сладко животинче, което ви следва послушно и с любопитство подсмърча наоколо. От време на време гризачът ще се навие и ще дреме малко. Но истинската полза от Ratze е, че торбичките и чантите не са само за показване.

Животното всъщност разширява инвентара ви с 5 пространства. Поради грешка това не е посочено в описанието, но ефектът определено е налице и също така е ясно предвиден, както наскоро ни информира мениджърът на общността Кай Шобер в потока на живо.

Трябва ли да опаковам нещата си в плъха? Не, разширяването на инвентара ви се случва от само себе си. Дори не е нужно активно да държите плъха със себе си. Тя също "носи " вашите неща, когато имате друг домашен любимец, като полезните търговци на хаджити, активни.

Между другото, в миналото е имало такъв домашен любимец, лоялното прасе, което все още можете да си купите. Ако имате свинята и плъха, дори получавате общо 10 места за инвентар!

Точно толкова полезни, колкото домашните любимци на пакета, са само домашните любимци на дилъри като този Khajiit.

За кого животното особено си заслужава? Слотовете за инвентар в ESO са много търсени и могат да бъдат използвани в играта само с много злато и свързаното с това смилане. В касовия магазин има надстройка с 10 места за инвентар за около 8,70 евро.

Плъхът (и прасето) струват около 10 евро на всеки 1200 крони, но бонусите им важат за ВСИЧКИ ваши герои. Така че, ако имате поне един миг, който също използвате редовно, ще се възползвате от плъха. Ако използвате повече twinks, получавате още повече от гризача.

Общността отдавна копнее за домашен любимец на плъхове

Откъде идва идеята за глутницата плъхове?? Запалените играчи на Elder Scrolls Games вече познават пакетни плъхове от ветерана Morrowind и разширението на Tribunal. Вече имаше плъхове, които можеха да носят вашите неща.

Освен това плъховете бяха толкова добре обучени, че дори можеха да използват свитъци, които сте им събрали. За съжаление братовчедите им в ЕСО не могат да направят това.

Давал е на плъха и преди? Досега плъхът е бил само слух. Но имаше течове и нейни снимки, които циркулираха в общността. Освен това можете да се възхищавате на пакет плъхове като NPC на бюрото, но за съжаление не го вземайте със себе си. Сега, когато съществото най-накрая е на разположение за закупуване, играчите са доволни и някои вече са инвестирали пари в плъха:

  • Kid-With-Knife: “Този +5 капацитет за всички мои герои си заслужава цената за това малко момче. Получаването на космат малък приятел като сделка е друг бонус. "
  • Bigluce: “Бих искал да имам този плъх като домашен любимец. Плъхът Daedra е грозен, а Jerboa е супер сладък, но толкова мъничък. "
  • The_Bone_Rat: “Плъховете са симпатични, интелигентни и привързани домашни любимци. Единственият им недостатък е, че имат толкова кратък живот. С този домашен любимец на плъхове мога да имам едно нещо, за което не трябва да се притеснявам цял живот. "

Така че приятелите на плъхове изглеждат много щастливи от полезен, сладък и безсмъртен плъх, който влачи техните неща за тях в играта. ESO има редица страхотни животни, които така или иначе ви следват. Най-лудият домашен любимец, който можете да имате, е бездушен камък, който просто прави това, което правят камъните!